Bildirim
SİZCE HANGİSİ: 32AV500 mü, 32L4000 mi ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
GOGOMEZ arkadaşımızın kullandığı 32L4000 modelini öneriyorum gerçekten çok güzel tv ... -
Bu ikiliye LG 32LG5000 'i ekleyerek bende dahıl olmak ıstıyorum konuya ıznınızle.
sonuc ıtıbarı ıle
Toshiba 32av500 vs Sony 32L4000 vs LG 32LG5000 -
hangisi ucuzsa onu al... -
quote:
Orjinalden alıntı: R`meRt
Bu ikiliye LG 32LG5000 'i ekleyerek bende dahıl olmak ıstıyorum konuya ıznınızle.
sonuc ıtıbarı ıle
Toshiba 32av500 vs Sony 32L4000 vs LG 32LG5000
Evet onu da ekleyebiliriz aslında. Ama şimdi seçenek üçe çıktı ve işimiz daha da zorlaştı :) -
32L4000 Başarısını Başka Topiclerde Benim yazılarımla ve paylaşım resimlerimle görürsünüz...(SONY) Başya Olmak Üzere L.TOSHİBA Olarak Gider
,
Kesinlikle (SONY)+PC,İçin daha iyi Monitör Bulamassınız Ha Bide 32,LG6000 (SCARLET) Buda Enfes -
GOGOMEZ'in ve benim kullandığım Sony 32L 4000 hakkında resimli incelemelerimiz!
http://forum.donanimhaber.com/m_18673166/mpage_3/key_/tm.htm
32L4000 almadan önce 32AV500 düşünmüştüm ama oldum olası ısınamadım toshibanın televizyonlarına
televizyonda iki marka vardır benim bildiğim!
Sharp ve Sony -
SkyNet_06
Ben (FULL HD) Panelim Ve HD READY Panele İhtiyacım Olduğundan Çıkıp Çok Saygı Duyduğum SKYNET_06 Bana İnerdi İlk..Başlarda ..Farklı Markalar düşünüyodum ama İiikide (SONY) Demişim Saol abicim ......
Şimdi Bakın_____________
,(SONY) L4000,E (DVI TO HDMI) İle Bağlı,yANİ 1.1 Pixsel Mapping Sorunsuz...,
SD Yayınlarda (Olmadığı Kadar) İiii (Hama Altın Uçlu Scartla) İii Performans...
PS3 (De) W,E,X,Z Serileri Kadar Olmasada Yeterli Siyah Performansında Bi Panel (HD READY) Rakiplerine Göre
Asıl Mevzumuz Tv Bağlantısı ..Ben Okadar Marka Model Denedim (SAMSUNG) Tutunda (SHARP.PHİLİPS,TOSHİBAYA) Kadar (SONY) Monitör Olayını Aşmış Bu (L) Serisinde...
Halen İddalıyım_Nadir Gelir Böle Monitör________
Şimdi (TV)''Native Renk Ayarları İle Alğımın Sonuç...
1.EKRAN MODU: VİDEO
2.ARKA IŞIK :8
3.KONTRAST :90
4.PARLAKLIK :40
5.RENK :55
6.KESKİNLİK :25
7.RENK TONU :SOĞUK
8:GÜRÜLTÜ TARAMA :KAPALI
9.MPEG AZALTMA :KAPALI
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOGOMEZ -- 21 Şubat 2009; 2:09:48 >
-
hepsi yanlış toshiba 32xv550 full hd al balıkesirde oturuyorum migrosda gördüm fiyatı 1190 hemen al hiç kaçırma ben 3 ay önce 1150'ye lg 32lg3000 almıştım şimdi olsa direkt bu tv'yi alırım bu tv'nin yorumlarına bak istersen bu paraya bedava -
quote:
Orjinalden alıntı: sendo
hepsi yanlış toshiba 32xv550 full hd al balıkesirde oturuyorum migrosda gördüm fiyatı 1190 hemen al hiç kaçırma ben 3 ay önce 1150'ye lg 32lg3000 almıştım şimdi olsa direkt bu tv'yi alırım bu tv'nin yorumlarına bak istersen bu paraya bedava
Yanlış Mı? Yanlış Olan Ney Acaba Sorabilirmiyim_________ -
@gogomez
Biliyosun daha önce konuştuğumuzda LG326000 diyodum sanırım uygun bulursam L4000 alacam. -
quote:
Orjinalden alıntı: R`meRt
@gogomez
Biliyosun daha önce konuştuğumuzda LG326000 diyodum sanırım uygun bulursam L4000 alacam.
Şimdi 32LG6000,Benim İçin (LG) Değilde Başka Bi Marka Bence (LG) En iyi Üretimi Tasarımdan Tutunda...Özeliklerine Kadar
(SONY) L.İse Mat Renk dokusu Var..Panel Bunu Çok İii Yansıtıyo Bide Bire Bir (PC) İçin alınmalı iNAN Çok marka Model Denedim...32A656 Ttutta 5 Seri.Toshipa 32pg3000,Kadar Yok__________Olmadı En İyisi..(SONY) Dedim Ve Bi haylide Mutluyum ...Bütçenizi Düşünüp sağlam bişe alıyosanız Buyrun _________ -
Eğer bütçenizi biraz daha artırabilirseniz Full HD kategorisinde uygun fiyatlı cihazlar alabilirsini.
Mesela Samsung LE32A558 ve LG 32LG7000 gibi.
http://www.istanbulbilisim.com.tr/SAMSUNG_LE32A558-LCD-TV,5256.html
http://www.istanbulbilisim.com.tr/LG_32LG7000-LCD-TV,6798.html
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X