Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim , Şuan kullandığım kartın amd olmasından dolayı pek memnun değilim o yüzden nvdia tercih etmeyi düşünüyorum birde bilgisayarım 2007 model anakart ddr2 biraz eski yani pcı 3 kaldırıcağını düşünmüyorum ikiside birbirinden kötü olsun isterse mario oynatsın ama size göre hangisi birini seçiniz ?
quote:
Orijinalden alıntı: By_MuRaT94
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim , Şuan kullandığım kartın amd olmasından dolayı pek memnun değilim o yüzden nvdia tercih etmeyi düşünüyorum birde bilgisayarım 2007 model anakart ddr2 biraz eski yani pcı 3 kaldırıcağını düşünmüyorum ikiside birbirinden kötü olsun isterse mario oynatsın ama size göre hangisi birini seçiniz ?
böyle marka fanatikliği yapma. 7750 ni al kullan
eski oyunları oynacaksan nvidia al daha performanslıdır
quote:
gosterdigim teste tekrar bak gt630 gt440 ile ayni performanstadir.gt640 ile arasinda fark var yani.4gb olmasi daha hizli yapmaz gt640 tercih etmelisin rami az bile olsa ki 2gb yeterli bence.pcie 3.0 konusunda haklisin gecenlerde bir arkadas 2007 model anakartinda 7750 calistiramamis.gt640 pcie 2.0 sitesinden baktim anakartinda sorun cikarmaz.
Böyle bir lüxüm yok çünkü pc eski ve PCI Express 3.0 olması sıkıntı yaratırmı bana ?
Böyle bir lüxüm yok çünkü pc eski ve PCI Express 3.0 olması sıkıntı yaratırmı bana ?
kimse kesin bir sey soyleyemez takip denemen lazim 2007 model diyorsun biraz daha yeni olsa pcie 2.0 bir anakart olsa kesin sorun cikmaz ama senin kartin eski.geriye donuk uyum filan diyorlar ama hikaye calismadi mi calismiyor kac kere basimiza geldi.
netten alirsan 7 gun icerisinde iade hakkin var alir denersin calisirsa kullanirsin calismazsa gt640 ile degistirirsin.
Doğru söylüyorsunuz bir soru daha sorucam bu gt640 vga çıkışı yok ancak benim ekran kablosu mavi uçlu vga uymaz sanırım değil mi ?
quote:
Doğru söylüyorsunuz bir soru daha sorucam bu gt640 vga çıkışı yok ancak benim ekran kablosu mavi uçlu vga uymaz sanırım değil mi ?
cift dvi cikisi var o cikislardan bir tanesine vga donustucu takabiliyorsun kutusundan donusturucu aparat cikar yani kullanabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: .45 ACP
quote:
cift dvi cikisi var o cikislardan bir tanesine vga donustucu takabiliyorsun kutusundan donusturucu aparat cikar yani kullanabilirsin.
O halde gt640 ilk tercihim olacaktır sizin vermiş olduğunuz linklerden pek bir şey anlamadım ancak gt 630 1000 mhz ~ gt 640 1600 mhz olması daha iyi anlamına ve pahalı olması anlamına geliyor öyle mii ?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: .45 ACP
quote:
O halde gt640 ilk tercihim olacaktır sizin vermiş olduğunuz linklerden pek bir şey anlamadım ancak gt 630 1000 mhz ~ gt 640 1600 mhz olması daha iyi anlamına ve pahalı olması anlamına geliyor öyle mii ?
gt440'a esdeger dedigim gt630 34 fps almis, gt640 49 fps almis fark var.
/>
1000 16000 dedigin ram hizlari.ddr3 olduktan sonra ram hizi pek de onemli degil vatan yanlis da yazmis olabilir takilma ona.gt640 gpu gucu olarak daha iyidir gt630 yerine tercih edebilirsin.
Yok artık bunu bilmeyen mi var 4 cigabaytesini al tabi 4 cigabayte seni uçurur açamadığın şey olmaz 4 cigabayte bu sonuçta.
quote:
Orijinalden alıntı: thestell
Yok artık bunu bilmeyen mi var 4 cigabaytesini al tabi 4 cigabayte seni uçurur açamadığın şey olmaz 4 cigabayte bu sonuçta.
Başka birisinin konusuna " Değere falan bakma kardeş. Bu kafayla gidersen adama 4gb gt630u ittirirler. Testlere bak. " demişsin banada bu tür bir cevap veriyorsun komik desen değil yararlı bilgi desen değil. Amacın eğer benim ekran kartı bilgimle dalga geçmesek cigabayt diye yazmıcak kadar bilgim var teşekkürler yorumun için.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme