Şimdi Ara

SİZCE HANGİ ARAÇ TERCİH SEBİBİDİR ? YERLİ FİAT MI ÇİNLİ CHERRY Mİ YORUMLARINIZI BEKLIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 SENDİR HYUNDAİ SCOUPE KULLANICISIYIM 94 MODEL 1.5 12VALF 1 SENEDE 30.000 KM NET HİÇ SORUN YAŞAMADAN KULLANDIM(FULL BAKIM ESKİ PARÇALARINI YENİLEDİM HİÇ EKSİĞİNİ BIRAKMADIM UZUN YOLDA KULLANDIGIM İÇİN MUTLAK ÖNCELİĞİM GENEL BAKIMLARINI YAPMAK OLDU) ÖGRENCİYİM KIRKLARELİ İSTANBUL ARASI MEKİK DOKUDUM. İLK ARABAMDI ÇOKTA MEMNUNUM PARÇA BAKIMINDAN MEKANIĞİ SIKINTI DEGIL FAKAT KAPORTA AKSAMI BİRAZ PAHALI) BAYRAMÜSTÜ ARACI SATICAM YENİ BİR ARAÇ ALICAM FAKAT BÖYLE Bİ İKİLEM KARAMSARLIK HAYATIM BOYUNCA YAŞAMADIM. 20.000 TL İLE 22500 TL ARASI YENİ BİR ARAÇ ALMAYI PLANLARKEN İLK OLARAK
    1.3 MULTİJET LİNEA PUNTO
    1.6 DEĞİŞİK PAKETLERİ OLAN CHERYY TİGGO ARASINDA GİDİP GELİYORUM
    CHERRY İLE İLGİLİ FORUMDA YORUMLARI OKUDUM TABİ YAPILAN YORUMLAR 2008 09 YILLARI ARASI GÖNLÜM TİGGODAN YANA BU SENE OKUL BİTTİĞİ İÇİN YILDA 10.000 KM CİVARI KULLANIRIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM
    HEP FARKLI ARABAYA BİNMEK FARKLI Bİ EŞYA KULLANMAK DOGAMDA VAR CHERY DE BEN BUNU YAKALADIM VE ŞİMDİDEN ALIRSAM ARAÇTA NASIL OYNARIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM :d :d :d
    BANA TİGGO KULLANICILARINDAN VE BU FİYAT ARALIĞINDA MANTIKLI OLABİLCEK ARAÇ TAVSİYESİNDE BULUNMANIZI RİCA EDİCEM

• quote:

Orijinalden alıntı: casper_12

quote:

Orijinalden alıntı: ugur_yavuz

O begenmedin yerli fiati ureten tofas, fiat fabrikalari arasinda en kaliteli uretimi yapiyor. Domates uretmiyor otomobiluretiyor. herseyi birak Nasil cin zihniyetinin yaptigi arabayla bizim yaptiimiz arabayi kiyasliyorsunuz anlamiyorum. Birinden sen ben biz ekmek yiycez digerinden cin. Biraz dusunun.

beğenmedim kelimesini kullanmadım ki yani taraf çekmeye gerek yok bir otomobil alıcısı olarak sadece 2 araç düşündüğümü söyledim fiat punto lineayı kesinlikle kötülediğim yokki. ve
    ben hyundai scoupeyi alırkende tofaş şahin doğan al dediler yine ikilemde kalmıştım iyikide hyundai almışım diyoruum burda ben sadece 2 araçtan hangisi tercih ederdiniz edilir gibi bir başlık açtım. ki benim eniştem yılların tofaş tamircisi oğlu otomativ teknolojısı okuyo ve lise stajını ıstanbul esenler gürses fiatta yapmış ha fiatı sizden iyi bildiğimi söylediğim yok fakat servise sıfır arabaların ne sorunlarle geldiğini biliyorum. cheryy marka aracında ondna kaliteli oldugunu söylemedim bana fiyat özellik görünüş açısından ideal geldi. sadece bu kadar. kaldıki kimin nerden ekmek yiyeçeği sana ban kalmaz işin açıkçası.

Başlığınızdaki "yerli fiat mı, çin arabası mı" sözcüğü bence yeterince kötülüyor yerli üretimimizi.

Servise sıfır arabaların sorunlu gelmeleri konusu içinde de, lise stajı dediğin kaç gündür, kaç günde ne kadar araba görmüş te genelleme yapabiliyor eniştenizin oğlu?

Al çin arabasının NCAP (Australia NCAP) sonucu: iki yıldız
    http://www.ancap.com.au/crashtestrecord?Id=426

Sağ ön direğe (A Pillar) dikkat et, bu torpido göğsünde demektir.

Saygılar

• quote:

quote:

quote:

O begenmedin yerli fiati ureten tofas, fiat fabrikalari arasinda en kaliteli uretimi yapiyor. Domates uretmiyor otomobiluretiyor. herseyi birak Nasil cin zihniyetinin yaptigi arabayla bizim yaptiimiz arabayi kiyasliyorsunuz anlamiyorum. Birinden sen ben biz ekmek yiycez digerinden cin. Biraz dusunun.

beğenmedim kelimesini kullanmadım ki yani taraf çekmeye gerek yok bir otomobil alıcısı olarak sadece 2 araç düşündüğümü söyledim fiat punto lineayı kesinlikle kötülediğim yokki. ve
    ben hyundai scoupeyi alırkende tofaş şahin doğan al dediler yine ikilemde kalmıştım iyikide hyundai almışım diyoruum burda ben sadece 2 araçtan hangisi tercih ederdiniz edilir gibi bir başlık açtım. ki benim eniştem yılların tofaş tamircisi oğlu otomativ teknolojısı okuyo ve lise stajını ıstanbul esenler gürses fiatta yapmış ha fiatı sizden iyi bildiğimi söylediğim yok fakat servise sıfır arabaların ne sorunlarle geldiğini biliyorum. cheryy marka aracında ondna kaliteli oldugunu söylemedim bana fiyat özellik görünüş açısından ideal geldi. sadece bu kadar. kaldıki kimin nerden ekmek yiyeçeği sana ban kalmaz işin açıkçası.

Başlığınızdaki "yerli fiat mı, çin arabası mı" sözcüğü bence yeterince kötülüyor yerli üretimimizi.

Servise sıfır arabaların sorunlu gelmeleri konusu içinde de, lise stajı dediğin kaç gündür, kaç günde ne kadar araba görmüş te genelleme yapabiliyor eniştenizin oğlu?

Al çin arabasının NCAP (Australia NCAP) sonucu: iki yıldız
    http://www.ancap.com.au/crashtestrecord?Id=426

Sağ ön direğe (A Pillar) dikkat et, bu torpido göğsünde demektir.

Saygılar

uğur kardeş adaşımsın iyeden iyiğe tartışmaya açtın konuyu teyzemın oglu babası 30 yıllık esnaf oglu lisede fiat motoru üzerine babasının isteği ile okudu stajı da fiatın gürseslerde yaptı üniversitede aynı otomabil teknolojısını okuyo gürseslerde burda kal diye çok ısrar ettiler bana mail attı kısaca söyle dedim sorunları aynen şöyle dedi

''Fiorino alt takım üst amortisor TAKOZU sorunu HER ARAÇTA millet illalah demiş. direlksiyon kutusu sorunu
    Doblo clasık kasa doblo arka makas sorunu
    Yeni kasa doblolarda 1.6 larda (dizel) yağ eskitme sorunu 2012 kasa yeni kasalarda turbo sorunu
    Doblo 2000 cc motorda turbo sorunu
    Linea punto elektrıklı dıreksoyın onun arızası
    Fiat 500 triptonik vites sorunu oldugu ıcın vites swicherinde arızaları
    Ducotalarda şansıman baskı balata cabuk bıtırıyo fabrıka balatasını artı yeni değişime geldiğinde volan değişio
    Bu arızalar bursadan fabrıka arıza olarak gonderılıyor musterıyede arabanıza arıza var dıye bıldırılmıyor sadece fiatın yapmıs oldugu kampanya ıle genel bakım adı altında arızalar gıderılıyor. 5000 km gelen araçlar hiçbir şekilde ne olursa olsun amortisor takozlarını kullanıcılar bozamaz herhangı bır aşırı darbe almadan değişemez ama bu parça bozuluyo nedense clen olarak geri alınıyor.hata denetlemesı yapılıyo.''

ben yine fiatı kötülemem her aracın kendine has bi derdi vardır tiggolardada 2. vites işte çekiş hızı lpg'de ondan sonra serviste tüm arızaya kullanıcı hatası daha sayamadıgım bi sürü arızası varmış sen öyle o stajer bilmez deme tamirci çocugu lise üni. hayatını otomotiv üzerine okurkene birebir babasının dükkanında gören biri fiat dediğin araç cheryden evet haklısın daha ömürlü motora sahip bana kendide diyor fakat ahım şahım bi arabada değil sadece bravolarında yeni kasalarında kronik bi arıza yada başka bi arıza olmadıgını soyledı koskoca fiat herkezin ekmek yediği fiat

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eggys

kardeşim madem bu kadar taraflısın git madem chery al derler adama

güzel abim benim fiatı kıyasladıgım yok ya ben başlığı yanlış açtım ya okuyanlar yanlıs anladı ben 2 tane araba secenegınden bırını alıcam bunuda burda sormak ıstedım fiatı kesinlikle kötüledğim yokki abi bana fiyatı özelliği suv gibi yüksek olması açısından o tiggo denen araç linea puntolara bakarken dikkatimi çekti araştırdım biraz sonrada burda konu açtım ha bundan sonra yapıcam tek şey kiralık tiggolar var 1 2 gün mutlaka kullanıcam almasamda bizim niyet ilkindede fiattı halende fiat ama tiggo alırsak ne olur ne gelir basımıza bu derdim . tiggoda öyle baba bi araç değil. ama ne var ekstraları var o sadece o kadar parasına göre özellikleri çok .

kardeşim öncelikle ne olcaksa hayırlısı olsun.. ama bak sana bir abi bir kardeş bir dost tavsiyesi fiatın efsaneleşmiş araçları vardır bak mesela bunların başında 90larda tempra tipo ikilisi gelir ondan sonra marea turbo vardır mesela 175beygir.. hlx vardır 155 beygir 5 silindir.. bravo.HGT vardır yine fiat COUPE vardır yine 90 lı yıllardaan lineada öyle küçümsencek araçta değildir güzel bir araçtır iyidir bak ben fiat marka araçları hiç başarılı bulmam sevmem fakat yiğidi öldür hakkını ver demişler chery de bunların hangisi mevcuttur..

Allah korusun fiatla yapacağın kazayla chery ile yapacağın kaza bir olamayacaktır fiat bu konuda hiç başarılı değildir ama cheryden iyidir yinede.. bunlarıda düşünmelisin

chery satış sonrası seni memnun edecekmi malının arkasında duracak mı fiat her türlü malının arkasında durur parça sıkıntısı çekmezsin..

şu konuyu bir incele fiat bu aracı üretirken chery ne yapıyordu?

http://forum.donanimhaber.com/m_28191114/tm.htm

benim sana kardeşin olarak tavsiyem fiat alman yönünde olacaktır..

• quote:

quote:

quote:

kardeşim madem bu kadar taraflısın git madem chery al derler adama

güzel abim benim fiatı kıyasladıgım yok ya ben başlığı yanlış açtım ya okuyanlar yanlıs anladı ben 2 tane araba secenegınden bırını alıcam bunuda burda sormak ıstedım fiatı kesinlikle kötüledğim yokki abi bana fiyatı özelliği suv gibi yüksek olması açısından o tiggo denen araç linea puntolara bakarken dikkatimi çekti araştırdım biraz sonrada burda konu açtım ha bundan sonra yapıcam tek şey kiralık tiggolar var 1 2 gün mutlaka kullanıcam almasamda bizim niyet ilkindede fiattı halende fiat ama tiggo alırsak ne olur ne gelir basımıza bu derdim . tiggoda öyle baba bi araç değil. ama ne var ekstraları var o sadece o kadar parasına göre özellikleri çok .

kardeşim öncelikle ne olcaksa hayırlısı olsun.. ama bak sana bir abi bir kardeş bir dost tavsiyesi fiatın efsaneleşmiş araçları vardır bak mesela bunların başında 90larda tempra tipo ikilisi gelir ondan sonra marea turbo vardır mesela 175beygir.. hlx vardır 155 beygir 5 silindir.. bravo.HGT vardır yine fiat COUPE vardır yine 90 lı yıllardaan lineada öyle küçümsencek araçta değildir güzel bir araçtır iyidir bak ben fiat marka araçları hiç başarılı bulmam sevmem fakat yiğidi öldür hakkını ver demişler chery de bunların hangisi mevcuttur..

Allah korusun fiatla yapacağın kazayla chery ile yapacağın kaza bir olamayacaktır fiat bu konuda hiç başarılı değildir ama cheryden iyidir yinede.. bunlarıda düşünmelisin

chery satış sonrası seni memnun edecekmi malının arkasında duracak mı fiat her türlü malının arkasında durur parça sıkıntısı çekmezsin..

şu konuyu bir incele fiat bu aracı üretirken chery ne yapıyordu?

http://forum.donanimhaber.com/m_28191114/tm.htm

benim sana kardeşin olarak tavsiyem fiat alman yönünde olacaktır..

allah razı olsun abi tavsiyen için yani dedğim gibi benim eniştem tofaşçı fiatcı 79 t stop ilk çıkan 131 hacı murattan işte linea coupesine binmek nasıp olmadı bi tek fiat marka araca tek lafım yok ne diyorum niyetimiz linea fakat tiggo yu gördüm araştırdım biraz karma karışık kimi diyor aracı görmemiş yorum yapıyor. kimi ben almadan önce çok düşündüm iyikide almışım yemin ederim hnda hrv mi crv mi suv tarzı olan bi arkadaş ekstradan tiggo almış tiggoyu bile övüyodu yanı bende burda kullanan varsa neden almıyım düşüncesine girdim hayırlısı allahtan :) ama mutlaka kiralıcam 1 2 günlüğüne :) yakıtta tutarmı 1.3 multijeti :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Chery alın derim. Böylece ilerde anlatırsınız neler çektiğinizi. İbret olur bizlere de.

2010 model Chery Kimo aracım var. Konuyu görünce hemen içimdekileri dökeyim istedim. Siz siz olun asla Çin malı otomobil almayın. Neden mi? Bitmek bilmeyen problemleri yüzünden. Başlıca sorunlarımı aşağıda maddeler halinde yazıyorum. Ben yandım siz yanmayın!
    1- Direksiyon problemi: Direksiyonu sağa çevirince sağa sola çevirince sola çekiyor araç.
    2- Yakıt problemi: Araç yakıt eksiltiyor. Her kullanımda aracın yakıtını tamamlamak gerekiyor. Kısa mesafelerde belirgin değil ama uzun yolda bariz belli oluyor. Altına, sağına, soluna baktım bir kaçak var mı diye ama sorunu bulamadım.
    3- Yazın klimayı açınca içerisi soğuyor, biraz üşüyorum ve rahatsız edici oluyor haliyle. Kışın da kaloriferi açınca terletiyor adamı. Bu iki sorunu bir türlü çözemedim.
    4- 4 cam elektrikli ama yağmurlu havada camları açınca içeri yağmur suyu giriyor.
    5- Arkada park sensöü var. Geri vitese atınca dit dit ötüyor. Bir cisme yaklaşınca ses daha da fazlalaşıyor, kapatma düğmesini bir türlü bulamadım.
    6- Araç manuel vitesli. Vites atarken devamlı debriyaja basmak gerekiyor, yoksa garç gurç sesler geliyor. Yolda giderken 2.500 devir civarı bir üst vitese atmak gerekiyor. Eğer atmazsanız araç gitmiyor ve motor bağırıyor.
    7- Aracımdaki cd çalar mp3 oynatıyor ve usb girişi var ama bir türlü MKV formatını okutamadım.
    8- Sinyaller dönüşleri otomatik algılamıyor. Mesela sağa döneceğim zaman illaki sinyal kolunu ittirmem gerekiyor.

Çin malı araç almak mı? Asla!

Konunun orjinali:http://forum.donanimhaber.com/m_60997555/mpage_1/f_/key_//tm.htm#61218604

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.