Bildirim
Sizce fiat opeli geçiyormu ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
hakkaten ya hyundai ve kia da VW i geçecek gibi. -
Örnek verdiğin araçlardan Punto ve Bravo hakikaten çok iyi araçlar ben olsam hem servisi ucuz hemde kaliteli diye Fiatı seçerim -
Opelden şaşmam. -
ikiside aşağı yukarı aynı seviyede markalar ama bence fiat 1 adım önde. -
Marka bazlı bakıldığında Fiat kaç tane Opel alır ? Motor teknolojisi olarak Fiat nerededir Opel nerededir ? Fiat'ın mı ortak platform ve motor kullanmaya ihtiyacı var Opel'in mi ? Fiat'ın hedefi Opel'i geçmek midir ? -
Motor teknolojisi olarak fiat önde ama tasarım, malzeme kalitesi gibi konularda opel önde. -
Edit:O Opeller Her Bakıma Tercihim Olur.
Fiatın Motor Teknolojisini Konuşmaya Blie Gerek Yok Zaten Biraz Daha Kaliteyi Arttırsalar Opeli Yakalar Zaten ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r0x -- 2 Mayıs 2012; 23:31:15 > -
Eski opel marka imajını artık göremiyorum sanki.
Eski corsa astra ve vectralar'da.. daha çok özen ve mühendislik vardı gibi geliyor bana.
Fiat ise her zaman düşük maliyetli araç üretip uygun fiyata satma peşinde olan bir marka gibi geliyor bana.
Daha çok şirketlere, memura öğrenciye yönelik araçlar üretiyor gibi. -
- Motor teknolojisi
-Elektroik aksam.
Fiat'ın üstün olduğu noktalar.
-Tasarım anlayışı
-Malzeme kalitesi
-Model devamlılığı
-Yalıtım
-Kaporta
-Direksiyon ve sürüş hissiyatı
konularında ise Opel iyidir. -
fiat opeli geçer mi geçmez mi bilemem ancak opelin bir hayli gerilediği bir gerçek.10-15 yıl önceki marka imajı yok artık insanlarda.bu gidişle 10-15 yıl sonra çok daha kötü durumlara düşecek gibi. -
opel daha kaliteli bunu tartismam bile ama motor gelistirme konusunda fiat daha basarili. -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondAta -- 3 Mayıs 2012; 0:20:07 > -
astra sedan ile linea yı kıyaslamak -
Opel hala 98 astra f hb lerine aşığımdır o yıllardaki araçlarında dahi iyi bir motor teknolojileri bunun yanısıra güzel sürüş hissi ve malzeme-işçilik kalitesi vardı.
Fiat ın arabaları alınmaz demem ama iki büyük markanın hitap ettiği kitle farklı. Opel in ismi eskilerdeki gibi olsa şuan forum dahi vw hayranlarından çok opel hayranı olurdu. -
Viaggio ile insignia karşılaştırmasıda abes olmuş, zaten segment farkı olduğu gibi doğmamış çocuğa don biçmekten öte gitmeyen bir düşünce.
Ekleme: Viaggio'yu sabırsızlıkla bekleyenlerdenim. -
quote:
Orijinalden alıntı: smg05
Motor teknolojisi olarak fiat önde ama tasarım, malzeme kalitesi gibi konularda opel önde.
+999999.. -
fiat daha çok düşük maliyetli, halk odaklı çözümler sunuyor.
opel ise biraz daha orta kesme hitap ediyor;
Astra J 50bin TL dolaylarında geziyor, Insignia da 60-65bin TL dolaylarında geziyor. corsa dışında uygun fiyatlı modeli yok opel'in.
2firmayı hitap kesmi düşününce begeniyorum, takdir ediyorum.. -
İnsignia'mı çok özlüyorum.
Yalıım, kalite, direksiyon tepkileri, yol tutuşu, o göstergelerin insanı selamlaması.
2 yıl içinde 160 PS 2.0 Cosmo ile geri dönüş yapabilirim. İkinci el olmak kaydıyla.
Hayallerimin arabasına sahip olmuştum ama, kısa sürdü. -
fiat ın motor kalitesi aşikar ancak hala opel in yanında tercih edilebilecek olarak görmüyorum.
Benzer içerikler
- linea 1.3 multijet yakıt tüketimi
- bi led projektör
- arabanın altından yağ akması
- motor yağı neden köpürür
- toyota rav4 2.5 hybrid yorum
- kia ev4 fiyat
- hyundai ioniq 9
- sıfır doblo fiyatları
- byd türkiye"de hangi modelleri üretecek
- tesla ucuz model
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X