Şimdi Ara

Sizce euw ve tr arasında nasıl bi fark var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sizce fark var mı mesela tr plat elo oyunlarıyla euw plat oyunlarında seviye farkı var mı varsa ne tür farklılıklar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bence kalite olarak var.gecen sezon trde plat 1 iken westte plat4tum. Bu sezonda trde plat westte goldum yinede tr oyunları daha basit geliyor. Tamam westtede tabiki flamer troll var ama trdeki kadar değil. Trdekiler sadece konuşuyor bos yapıyor. Bilgileride yok.ornek vereyim trden en sevmediğim tip. Karsida fsedlenmis bir syndra olur bizdede rengar. Rengar tasimak yerine size oyun yok triplerine girer. Bu tür canlılar westte bana denk gelmedi mesela

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmam Hatip vs Fen Lisesi


    Sonuç = imam hatipler kapatılsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kötü oyuncu,iyi oyuncu farkı her yerde olabilir fakat westin goldu trnin platı diyebilirm..Ben tr serverını gram sevmiyorum çünkü oyuncu kitlesi oldukca bozuk.. diasından bronzuna kadar ( yaş ortalaması önemli değil ) her türlü küfür,saldırı,tartısma,boş çene, ne ararsanız var..hatta şunu iddia edebilirm ki tr serverının insanı kadar flame yapan bi insan topluluğuna rastlamadım. yaşım 25 yaklasık 14-15 yıldır online oyun sektöründeyim ve cogu ülkenin oyuncusuyla iletişimim oldu.. sonuc olarak tr serverının dısındaki her server oyunu oyun olarak görmek acısından daha iyi.. bizde her türlü kavga,satma,feed,flame,tanrıya küfür vs . herşeyi fazlasıyla görebilirsin.. westte insanlar farklı dil konustukları için ve fazla uzatamıyorlar genelde olayı.. ayrıca ortalama olarak tr serverının insanının bilgisayarında ping genelde yüksek fps düşüktür bu da ayrı bi sorundur :) oyuna oyun gözüyle bakıp amacın zevk almaksa trden uzak dur . en kötü westi bir dene.. westte olur da plat ve üstünü görürsen o zaman bi teamplay ve fightların zevkini alırsın,farkını görürsün :)




  • Fransızlar gelmesin yeter
  • Zaten westteyim yeni plat oldum. Sormamın sebebi tr serverına göre nerdeyim diye merak ettim. Benim de gözlemlerime göre trde mekanik olarak iyi oyuncular var ama karar ve oyun görüşü olarak büyük bi fark var.bi de iyi bir ormancıysanız yükselmeniz trye göre daha kolay nedeni de herkesin oyunu takip etmesi attıgınız gankleri görebilmeleri. Trde en cok yaşadıgım sorun gank atmaya geldigimde pinglememe ragmen adamların arkada farm kesmeye devam etmeleriydi. Artı olarak herkesin no f no sum yazması bile cok şey degistiriyor tr de bu da yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tr insanı daha iyi oynar ama eloları düşüktür. bunun sebebi tr insanı oyunu kazanmaya odaklamaz kendini, kasmaya, daha fazla kill almaya ve laning'te karşısındakini tilt yapmaya odaklıdır. Tr de challanger'da bile bir adam dakika 10'da 0-3 falan gidiyorsa pes eder. Oyun bitmiştir onun için. Westte bunu göremezsin. 0-7 oynasa bile özür diler bol bol ward alır, (westte plat1 0-6 akalinin sightstone aldığı günü hatırladım adam zaten çöp bari vision kasarak takımına yardımcı olmayı düşünmüş bak bak olaya bak aynı akali tr de olsa banane sightstone'dan jungler mid bana yardıma gelmedi ki ben niye onlara yardım edeyim der) tr de ward falan kendini koruyacak kadar alır, deep ward falan bilmez onları 0-6 gitse bile ie/rabadon/duskblade rushlamaya çalışır.

    örnek vererek açıklayayım,

    iki gün önce normal oyun oynuyorum westte, takımda troll bir zed var. Adam zed mekaniklerini müthiş oynuyor, iyi de bir oyuncu. Ama 35dk lık oyun boyunca sürekli bir kill alabilmek için 3-4 asist verdi karşıya. Normal oyun olduğu için takmadım tabi takılsın belki birşeyler deniyordur diye düşündüm ama içten içe de merak ediyorum. Ulti patlayınca kill alamıyor tilt oluyor falan dedim bu adam kesin türk, sağlam bir küfür ettim türk müsün falan desem takmayacaktı çünkü, evet sonra gördüm ki adam türkmüş. Trollese bile uzun zamandır bu mentalitede oynayan adam görmemiştim. Türk olduğum için mi bilmiyorum ama hiç konuşmasalar bile mentaliteden türk olduklarını anlayabiliyorum.


    Fransızlar : Aşırı flamer'lardır. sürekli premade olarak oynarlar sürekli ama. Çoğunlukla da taşırlar.

    almanlar : Neredeyse hiç konuşmaz bu adamlar ama geneli çok iyi oynar oyunu. Zaten westin challangerının %60ı falan alman.

    polonyalılar : Aşırı nooblardır ama anlayışlı çocuklardır. Yaptığı hatadan sonra kızarsın, im sorry man really sorry my bad derler geçiştirirler.

    portekizliler : Genelde mordekaiser oynarlar(çok ciddiyim). bu elemanlar gerçektne iyi oynarlar ama aşırı oyun satarlar ve bunu eğlence için yaparlar. 15-2 giden takımı taşıyan adamın sırf eğlencesine 1v5 flash atarak öldüğünü ve oyunu kaybettiğinizi görmeniz az rastlanan bir olay değildir.

    iskandinavyalılar : Bu adamlar görebileceğiniz en iyi oyunculardır. Yetenekleri almanlar kadar iyi değildir ama ne flame yaparlar ne de oyun satarlar. Doğru düzgün birini gördüğümde" dn?" yazıyorum "no sw" yazıyor. Kesin iskandinavyalı diyorum tutuyor yani.

    türkler: westte iki tip türk vardır. Noob olanı ama flame/blame yapmayanı. Diğeri de, çok iyi oynayan ama saçma sapan triplere giren. çoğunluğu mid ya da jungle lee sin oynar. Noob olan türk oyuncularının ingilizceleri çok iyidir, iyi oynayan ama toxic olanlarının ki de çok kötüdür. Takımda hep bir anlaşmazlık olur. daha 2 gün önce takımda bir aatrox vardı türk,

    adam 1v2 epic oynadı neredeyse double kill alıyordu bizim jungler da adama şunu dedi öldükten sonra, "HOLLY FARUK, ALMOST U GOT THEM BOTH MAN ALMOST.... NEXT TIME YOU WILL WRECK THEM....." bizim aatrox şunu dedi, " NOT MY ERROR ENEMY GANK" sonra adamın arkasından türkçe küfretmeye başladı" hem gank atmıyor hem suçluyor '%!'^+'+%&T'%^'!^'+%^1231>£#>£$£>#£>"

    bir diğeri de sürekli konuşur, bilgiler vermeye çalışır oyunun gidişatıyla ilgili fikirlere kafa yorar, summs spellerin cd larını falanyazar ama her zaman bu oyuncular 2-10 falan oynarlar ki genelde de bot lane oyuncularıdır. ben bu iki türk tiplemesinin arasında kalan birkaç kişi tanıdım şuana kadar elbette iki tip değil fazlası var ama en göze batanlar bunlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodimir -- 21 Ekim 2016; 1:01:04 >




  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçen arkadaşı ziyarete gittim, Tr de Silver 4 falan hesabı var, aç iki el boostlayayım seni dedim 2 el Shaco oynadım, karşı ormana gir sağa sola gank at falan derken fazlaca kasıldım, 2 tane easy oyun.

    3. oyun seri maçı, pick ekranındayız, Shaco yu gösteriyorum alacağım diye, bizim takımın adc si başladı sövmeye. Shaco ne düzgün bişey al(tabi böyle değil sohbet ekranı dolana kadar küfrediyor eleman) vsvs. Neyse oyuna girdik minyonlar geldi, 1 ya da 2 dalga minyon geldikten sonra Jinx başladı yanındaki Morgana'ya sövmeye. Sen nasıl supsun git gelme yanıma(yine küfür kıyamet), hatta bi ara botlane e baktım Jinx sabit duruyor, karşı ormancı da baskına geliyor ping atıyorum buna geri çık diye yok, olduğu yerde öylece durdu ve öldü, sonra 3 4 satır yazı geldi bize. O arada oyunu bırakmış Morgana'nın en uzak akrabalarına kadar küfrediyor eleman

    Westte böyle bir manzarayı hiç yaşamadım, hele o "sana oyun yok ulan ........... " tarzı birşey başıma gelmedi.

    Böyle anlatınca Westte herşey harika falan zannediyor insanlar ama orada da değil, ne kolsuzlar, ne tek hücreliler geldi takımıma sayısı belli değil. Feeder aynı feeder, afk falan ortalama olarak aynıdır, tek fark 5-6 satır söven insanlar yok. Bir de sana oyun yok diyip kasten oyun satanlar.

    Seviye olarak da, Westte 200 maç falan atıp Silver II de kaldığım sezon kardeşimin TR'deki hesabını Silver V'ten Gold V'e ~50 maç, 40 win ile çıkarabilmiştim. Tek kuralım vardı, o da tatil günlerinde ve küçük çocukların yatmadığı saatlerde oyun atmamak. 29 Ekim gündüz vakitlerinde 3 maç üst üste kaybettiğimi hatırlıyorum




  • Size oyun yok diyip ego kasanlar ve itemleri satıp trolleyenler yok sadece westte.
  • Tr lig + 1 = Euw lig

    Trde ana bacı sövmek serbest cezası yok, euw söven yok cezası var

    Tr'de velet çarı diye ön yargı var, westte yok teemo sup alır napıyon yavrum diyemezsin

    Sonuç iyiysen tr de daha fazla yükselip yüksek eloda kısmen velet azalır euwda fazla yükselemezsin ama ananın bacının yediği küfür 0a iner

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tr de fazla agresiflik westte ise (sanırım trden gelen bi alışkanlık oyunun başından sonuna kadar agresif geçtiği için farklı geliyor) pasiflik var savaşlar aksiyonlar baya bi sonra başlıyor oyun içinde anlarsınız gelip dalmaz tek yakaladığımız adama bekler geride tabi trde de bunun tam tersi 1v5 olsa bile zıplar gider.

    Küfür konusunda west daha rahat chatte boş kalabalık çok olmaz genellikle sorduğun soruya bile cevap alamazsın lakin westinde lowu feederı toxici bol hakkıyla yapıyorlar bu işi. küfürden chatteki lüzumsuz agresiflikten 3-4 kill geriye düşünce size oyun yok diyen sığırlardan hoşlanmıyorsan geç ama ha tr de ha westte çıkmak istiyorsan oyun yine sende bitiyor ona göre oynayacaksın.[ /b]
  • West Türkiye biz Suriye multecisi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her serverde iyi veya kötü adam vardir eskiden mesela trde direk feedlerlerdi falan blue salmazsan simdi o zamanki bronzlar bile plat oldu ve sövseler bile kazanmak istiyorlar.sen blue salmadin diyelim adam anndne söver ama oyununu oynar mutelersin gecersin. Westte ayni olay oldugunda adam direk ragequit atiyor basima 4-5 kez geldi. s4 s5 zamanlari west daha kaliteliydi sanki. Bu arada @bloodimir isimli arkadasa katiliyorum iskandinavlar en iyi oyunculardir hatta s6 ortalari gibi trde ilk siralari paylasan swedish marksman swedish jungler gibi oyuncular vardi hepsiyle rusya serverinde denk gelip 6-7 mac pre girmisligim var her yönüyle kaliteli adamlar. Tr 1.si galiba believing diye alman arkadasim var 2mizi de maini jungle bana mid ona jungle verdigi maclar oluyor ben midi iyi oynamasamda o tasiyor jung gelince bazen ben tasiyorum ama agzindan 1 kere flame duymadim. ispanyollar türkler gibi eglenmeye bakiyolar cok ciddiye almiolar skypede 5 pre zamani ispanyollarla 5 pre atmisligim var. adamlar baya egleniodu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Çok bir fark yok, aynı tür insanlar orda da var. Hatta euw daha toxic bile olabilir. Sadece ingiliceniz iyi olmadığı için insanların neyi ne amaçla yazdığını anlayamıyor olabilirsiniz. Yani tek fark dil.

    Ama oyun kalitesi mekanik olarak da biraz west önde, çok az da olsa. İnsanları genellemek çok saçma, yok türkler hep söyle bunlar hep böyle, yani sonuçta bir sürü farklı insan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.