Şimdi Ara

Sizce en kaliteli media player hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biliyorum buna benzer konular çok açıldı o yüzden kusura bakmayın.Ben açılan konulara da baktım ama hala hangi media playerı yükleyeceğime karar veremedim.

Öncelikle belirteyim bilgisayarım çok iyi değil Ben VLC kullanıyordum onda birkaç sorun yaşadım ve yavaştı o yüzden sildim, GOM bence VLC'den de kötü.BS var onu sadece altyazı aramıyayım diye kullanıyorum Media Player Classic'e baktım genel olarak iyiydi.Ayrıca şu K-Lite Codec Pack ne işe yarıyor yüklemek gerekli mi?

Neyse lafı uzatmıyayım.Şöyle HD filmleri görüntü ve ses açısından güzel bir şekilde açsın, kasma olmasın.Bunlara göre siz hangi media playerı tavsiye edersiniz?

Şimdiden teşekkürler..

• Splash Pro Ex, eğer detay ve ışık kalitesini ayarlarsan çok iyi görüntü kalitesi veriyo
  • Splash Pro Ex.

VLC ile görüntüyü karşılaştır demek istediğimi anlarsın
  • gom kullaniyorum sorun cikarmiyor.windows mp a cok sovdum zamaninda videodan cikarken pc kitleniyodu falan.neyse bence gom

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaLGa©I

Arkadaşlar biliyorum buna benzer konular çok açıldı o yüzden kusura bakmayın.Ben açılan konulara da baktım ama hala hangi media playerı yükleyeceğime karar veremedim.

Öncelikle belirteyim bilgisayarım çok iyi değil Ben VLC kullanıyordum onda birkaç sorun yaşadım ve yavaştı o yüzden sildim, GOM bence VLC'den de kötü.BS var onu sadece altyazı aramıyayım diye kullanıyorum Media Player Classic'e baktım genel olarak iyiydi.Ayrıca şu K-Lite Codec Pack ne işe yarıyor yüklemek gerekli mi?

Neyse lafı uzatmıyayım.Şöyle HD filmleri görüntü ve ses açısından güzel bir şekilde açsın, kasma olmasın.Bunlara göre siz hangi media playerı tavsiye edersiniz?

Şimdiden teşekkürler..

KM bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Splash pro ex var ücretli bir pro basit ama iyi özellikleri olan kullanışlı bir program, özellikle 60hz olayı çok iyi
  • Km player diyorum çünkü kolay kullanımlı.

mesela sağa sola aşa yukarı tuşlarıyla bir kaç saniye ileri geri sardırıp seçi açıp kapata biliyorum.

3-4-5-6 ekranı küçült tam ekran daha geniş ekran ve Yıldız tuşlarıyla sinema boyutubu bile genişletebiliyorum bu özellilikler çok iyi benim için önemli en azından
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Splash pro ex

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whitfield

Splash Pro Ex, eğer detay ve ışık kalitesini ayarlarsan çok iyi görüntü kalitesi veriyo

quote:

Orijinalden alıntı: Pollos

Splash Pro Ex.

VLC ile görüntüyü karşılaştır demek istediğimi anlarsın

quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

Splash pro ex var ücretli bir pro basit ama iyi özellikleri olan kullanışlı bir program, özellikle 60hz olayı çok iyi

quote:

Orijinalden alıntı: Orofi

Splash pro ex

Splash pro'yu methedenler gerçektende çok.Peki ayarlarını nasıl yapmam gerekir bunda.Ayrıca dediğim gibi benim pc iyi değil.İşlemci core duo 2

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.