Şimdi Ara

Sizce En İyi Irk Hangisi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
8.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Undead bence en iyi ırk hem birsürü racial bonusları falan var hemde undercity gibi en sevdiğim şehire sahipler.Ama undead sayısı çok az çünkü tipsiz diye açmıyorlar tipine aldanıp herkes night elf açıyor.Bu yüzden en gıcık olduğum ırk night elf ulan çoluk çocuk night elf bıktım yaa geçenlerde bi server gördüm adam oynuyordu 25 kişi online hepsi night elf ne bu yaa bıktım night elflerden.Daha doğrusu allylerden bıktım herkes ally ne bu yaa ne güzel horde varken...Bikere humanlar bana bi artiz gibi gözüküyo gıcık oluyorum.Gnomeler bacak kada bişe vurdumu uçacak.Night elfler zaten oldum olası gıcığım.Dwarflarda koca kafalı bişe kıl olurum dwarflara...Blood elflere de gıcığım vardı ama horde olduklarından bişe demiyorum...
    Tauren Kesinlikle!!!
    Human Nefret Ettim!!!
    Draenei, Koca popolu yemiş yemiş ama NEYSE...
    Neden=
    Ezik geliyolar bana en çok ise Human..
    Dwarf Trabzonlu gibi biri uzun burnu bütün ekranı kaplıyo..
    Tauren İnek Hayvan Öküz!!!
    Troll dişleri çok tuhaf tipsiz şey....
    Sevdiklerim=
    Undead, Kesinlikle!!!
    Blood Elf, Karizmaktik Bişi!!!
    Night Elf, Fasntastik Dünya'nın Kral Irkı!!!
    Orc, Kasları ile etkileyici!!!
    Gnome, Küçük ama çok güçlü!!!
    Benden bu kadar İnşallah bu herşeyi açıklığa Kavuşturmuştur!!!!
  • valla BE ler n elfler taurenleri ve orcları çok severim.BEnin rogue süper oluyo tam anti-mage oluyo orclar ise shaman yüzünden.taurenlerde epic yaptımı üstüne inanılmaz gözüküyo.benim seçimim bunlar

özelliklede Rogue arkadaşınız olunca arena tadından yenmiyor =) uygun bi köşeye gidilip Shadowmeld basarsın ve Rogue sapladıktan sonra sahneye çıkıp kesersin mükemmel combo

AB , WSG gibi BGlerde ot ağaç kökü gibi güzel ortamlar var bunların içinde yada arkasında uygun bi aralıgada shadowmeld basıp pusuya yatarsan kesin yoldan geçeni arkadan vurma şansın var

Warrior olup gizlenebilmek süper bi olay herkese tavsiye ederim...
    Bu arada Nightelf ırkının tüm ırklara göre agi bonusu fazla oldugundan roguelar ve hunterlar açısından iyidir warriorlar açısından avantajı ise crit change fazla oluyor

ve bizim realmde alliance tarafında çoğunluk nightelf

Night Elf Rulez!

• en sevdigim ırklar gnome ve tauren danslarına bayılyıom.gnomlar zaten cok komik :P
    sevmediklerim dwarf ve elfler(blood ve night)tiplerini sevmiorum :S
  • Bu forumda ki For the horde diip undead die anıran tiplerden bıkmasam belkide undeadi baya sevebilirdim...Ama bu oyunda Undeadlerin dışında hiç bi classtan uyuz olmuorum onların sayesinde....Oynıyan tiplerde for the horde diyip Ud e gizemli karizma falan diyerek dier classları aşalamıolarmı en çokda ona tav oluorum...O..srayım for the hordenize bea

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdass -- 25 Nisan 2007; 10:37:36 >
  • Hobaaaaaaaaa troller suxmış daha neler... Troller aşırı cool her zaman sırıtabiliyor aynı zamanda Bersek %30 attack&casting hızı bütün charlarda troll u ön plana cıkarabiliyor aynı zamanda combat süresince HP regenarationu olan tek ırk (itemsiz) silah skilleride var tek sorun düsük hp. Tipini laf yok pisikopatın önde gideni zaten daha ne..?

mage undead gnome bloodelf
    lock undead tek gecerim deli manyak bisi oluo :D
    priest undead dwarf( disi olmasin lutfen :) ) nightelf female
    druid de zate pek secenek yok ama night elf male daha iyi sanki
    rogue icin undead gnome
    warrior icin orc , human , tauren . dwarf . undead de silah tutusu falan hos aslinda
    shaman icin troll ( nedense w3 den midir nedir daha guzel geliyor)
    paladin kesinlikle human tas duvar gibi duruyor.
    hunter orc. nightelf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MasterHapLo -- 25 Nisan 2007; 16:09:43 >
  • Uzun zamanıdr Alliance oynarım(4 yıl kadar) ama artık allianceler bozdu(chramaggusdaki coğunluk için konusuyorum).Hordeler daha onurlu geliyor.80 level night elfi birakıp TAuren druid açtım.Taurenler kabile halinde yasayan bir ırk hoşuma gitti açıkcası ve druid olması doğayı koruması daha da sempatik bulmama neden oldu.
  • bende devam ettiriyim konuyu bari benim hayran olduğum race-class lar
    human>mage pala
    dwarf>hiç sevmem özellikle kızları iğrenç
    night elf>druid hunter
    gnome>ben oynıyıcaksam mage veya lock ama karşımdaki gnome mage ise ve beni keserse o saatlerde gnomelardan nefret ederim
    dreanei>kız dreanei shaman elementelde hoşuma gidiyor erkek ise enchantment(yazılış hatası olabilir)

orc>warrior ve enchantment shamanına bayılıyorum
    undead>en nefret ettiğim suratsız kambur class ama ne yazıkki chopperlara en çok yakışan race :D
    troll>mage güzel
    tauren>en sevdiğim classlardan biri warrior ve shamanını seviyorum özellikle elementel
    blood elf >nötrüm cloth giyen bi class açıcaksam horde ta belf açarım ama plate giyen erkek(?) elfler beni deli ediyorrrrrr

• UnDeaD !!! fOR ThE fORsakEn !!!!

Size hikayeye göre uyan ırk - classları söyliyeyim ;

Undead : Warlock & Rogue
    Orc : Shaman & Warrior
    Night Elf : Druid & Hunter
    Human : Paladin & Priest
    Blood Elf : Mage
    Tauren : Warrior & Druid
    Drawes : Hunter
    Draje şekeri : Paladin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 30 Aralık 2009; 16:31:28 >
  • en sevdigim orc shaman ve tauren warrior(tank olarak)

human pala da fena deil erkekler sadece

onun dısında bütün allylar cok tipsiz gelio özelikle pembe salı dişi gnome

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay528 -- 30 Aralık 2009; 18:54:44 >
    Wacky waving inflatable arm-flailing tubeman!
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsadet

Uzun zamanıdr Alliance oynarım(4 yıl kadar) ama artık allianceler bozdu(chramaggusdaki coğunluk için konusuyorum).Hordeler daha onurlu geliyor.80 level night elfi birakıp TAuren druid açtım.Taurenler kabile halinde yasayan bir ırk hoşuma gitti açıkcası ve druid olması doğayı koruması daha da sempatik bulmama neden oldu.

Chromaggus yeni patchden sonra çöktü ally tarafı.. Wg yi alamıoz :D ondan allyden nefret etmen normal.. Ama hala humanların rp gücü tarihi yapıları beni ally tarafında tutuo.. Her ne kadar tauren manyaı olsamda Human Priestimi hiç bişeye deişmem..

Kobo aura one h20 ve kindle paperwhite 3 kullanıcısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anilsey

B. Elf Karizması ve herşeye +5 magic resistance
    UD Çok hoş bana göre :) Warlock-Priest ve Rogue

o +5 resistance olayı eskidendi ben 80 levelim tüm resistancelarım 0

Kobo aura one h20 ve kindle paperwhite 3 kullanıcısı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.