Şimdi Ara

Sizce En İyi Irk Hangisi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
8.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En sevdiğim ırk hakkında kesin birşey söyleyemeyeceğim. Tauren'ler ve Orc'lar en sempatik bulduklarımdır, bunları Dwarf'lar izler.

Ama en sevmediğim değil, nefret ettiğim ırk olarak hiç düşünmeden GNOME diyebilirim!!! Kesinlikle goblinler gibi NPC olması gereken (hatta hiç olmasa daha iyi) ama Alliance-Horde arasındaki ırk sayısı eşitsizlğini kaldırmak için "hadi, bunlar da oynanabilsin bari, çeşit olsun" denerek oyuna katılmış, gereksiz bir ırktır kendileri.

Gnome oynayanları da anlamakta zorlanıyorum. Karizmatik desen değil, güzel desen değil, şirin desen hiç değil... Belki racial ability'leri için tercih ediliyorlardır, bilemeyeceğim. Ama sırf bunun için gnome karakter açanların kendine saygısı yoktur bence

Barbara Bush
  • zaten gnomeyi açanlar tipine bakmıyorki ırksal özelliklerine bakıyor zaten.Gnome çoğunlukla warlock ve mage var çünkü gnomede o olur birde gnomeler daha hızlıdır.Herkez bu yüzden açar.
    ama be yi unutmayın
    en sevmediğim ırk:UNDEAD; dediğin gibi mekanları daraltıcı ama bi player eğer warlock oynucaksa undeadten başka bi ırk seçmesin bence,zaten en çok undeadlere yakışıyo..sırf o yüzden çok sevdiğim bi sınıf olmasına rağmen hiç warlock oynamadım bi lvl 17 lik human warlock vardı o kadar...
    Our Work Is Never Over
  • heheh hort. :)
    yeni ırkları ekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LITHIUM -- 26 Mart 2007; 19:54:29 >

Orjinalden alıntı: hurco

karus en sağlamdır tüm serverlarda np sıralamasında 1.

doru dion hele karus asas olcan böle elinde +7 rebirth sd sora üstünde valkrye armor,hacu asası 59 yaptınmı ardream senden korksun ya zaten minor comboyu bildinmi pvp de millet korkar adını duyunca...
    tövbe ya rabbim sabır ver bize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulkem -- 26 Mart 2007; 20:01:19 >
    Our Work Is Never Over
  • ben undead rogue m ama gnome lara bayılıorum tabi ud ler 1. sırada düşünsene gnome warlocksun ufacık şeyden çokı kötü dmg ler çıkıo gnome warlock yanında kendisinin 10-15 katı doomguard adam gnome a yenildiği için üzülür :D beni bu ufacık şey mi öldürdü der :D :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BloodThief -- 27 Mart 2007; 22:44:10 >
  • ya nedense ben normal kitap ve resim-video vb. şeylerde undeadleri çok seviyorum ama oyuna bnce aktaramışlar ya güzel durmuyolar bitek rouge setinde karizma duruyolar(tierini bilemiyom valla yeniyiz)ilk açtığım char olan human lockla devam
    ||Aerocool Xpredator||Intel i5 2500K||Msi Z68a Gd65(g3)||Corsair 120Gb Force GT|| ||Corsair Hydro H80||WD Caviar Black||Corsair Vengeance 8 Gb 1600 Mhz CL9|| ||Sapphire 7870 O.C. Edition||Dell U2312HM||Seasonic X-Series 760W 80 Gold|| N-Gage QD&gt;&gt;Iphone 3G-3GS&gt;&gt;Galaxy S2&gt;&gt;HTC One X&gt;&gt;Galaxy S3&gt;&gt;Note 2 || PS3 Slim 160GB
  • Blood elfler geldikten sonra Nigth elflerin karizması yalan oldu...Blood rayne gibi ortalıkta dolaşan birsürü rog/pala female blood elfleri nigth elferin karizmasını yıkmaya yetti bence.Başta boyundan ve parlaklığından dolayı gnome ve human olmak üzere 2. ayar olduğum ırk yürüyüşünden,dansından ve tipinden dolayı draneidir hocam.Tek saygı duyduğum gnome npc ise Booty bay barındaki gnomedir.Onda sakal falan var hiç değilse.Ayrıca sakalsızda kahraman olmaz bence...Dwarflar bu yönden biraz kurtarsada boydan ve ve tipten kaybetmye yetiyor benim için.Açıkçası ben ally sevmiyorumHordede Taurenlerin babacan duruşu ve oturduklarındaki tatlılıkları çok harika benceÖzellikle npclerinin ses tonu insanda güven uynadırıyor.Horde olması ve doğa ile içe içe fantastik bir ırk oldğu için hordede taurenleri severim.Undead karakterleri dışında bence mekanlardan biraz kaybediyor.Ne bileyim her taraf yeşil ama sanki gelmiş kusmuşlar oraya...Aynı renk tonu gibi bir atmosferi de var ayrıca.Ama karakterleri harika yani Undead'a ne giyse yakışıyor.Zaten RP sunucularındada çoğunluk hep undead açmakta, gerek atmosferi ve ırksal özellikleri olsun,oyunda RP'nin içine en çok bulaşmış ırk undead.Orclar hangi oyunda olursa olsun benim favori ırkımdır.RPG'de kötü adam dedim mi hrkesin aklına ilk önce orclar gelir.Wow'dada öyle...Horde'yi horde yapan orclardır bence."My Life For The Horde" diye bağıran bir undead rogue mi yoksa orc warrior mu karizmadır diye sorsalar.Tabii ki orc derim...Çoğu kişide böyle düşünecektir sanırım.Trolllerde ise sadece Npclerin konuşma aksanları ve hareketleri ortama çok oturmuş bence.Yani canım sıkıldığında herhangi bir troll npc'nin üzerine 5-10 kere tıklayıp sinirlendirdiğim bile olmuştur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Agwe_ -- 29 Mart 2007; 3:40:24 >

• quote:

Orjinalden alıntı: _Agwe_
    herhangi bir troll npc'nin üzerine 5-10 kere tıklayıp sinirlendirdiğim bile olmuştur

Bu olay sadece Warcraft serisinde var sanıyordum. WOW'da da mı var? Süper ya!!! Hemen oyuna girip birkeç tipi sinirlendirecem

"Cook bookk!!! This is a cook bookk!!!" (Troll Witchdoctor)

Barbara Bush
  • Benim en çok sevdiğim nightelf ve human bunlara bayılıyorum hemde ırksal özellikleride iyi.Hiç sevmediğim ise troller.Çok iğrenç bir yaratık ya undead yada bir tauren ondan daha iyi.Birde son olarak nightt elf ve bloodelflerin femalelerini bayılıyorum çok sexyler.
    Tauren
    Orc

Sıralama değil ünüde çok beğeniyorum :)

nightelflerde özünde güzel bir ırk ama çoluk çocuk kaşı gözü güzel diye açtığı için sevmiyorum.

Orjinalden alıntı: Basar

quote:

Orjinalden alıntı: FatalERROR!

Millet fanatiklik yapmış. Horde oyananlar ally ırklarını, ally oynayanlar da horde ırkalıarını kötülemiş. Ben Nightelf ile oynuyorum ama gıcığım tipi güzel fakat işe yarar hiç özellikleri yok adam gibi. Mesela dwarf larda fear ward falan. Undeadlerde fear dan falan kurtulma var neydi onun adını unuttum gerçi ama... Bunlar güzel şeyler ama night elflerde işe yarar adam gibi birşey yok.

shadowmeld'i laf olsun diye koymamışlar heralde
    pvp'de çok işe yarıyor
    nightelf rogue'san shadowmeld çok işe yarıyor, pvp yaparken combattan çıktınız, ama stealth'ın cooldown bitmedi, hemen shadowmeld yapabilirsiniz, nasıl olsa rakip sizi stealth yaptı sanıcak, cooldown bitince de stealth'a geçebiliyorsun ...

hay senin meldine lock bi feara soksa tmam işte undead ftw !!!
    yavastan yavastan sende horde olmaya başladın farkındasın umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Warwicky -- 10 Nisan 2007; 6:24:31 >

• undead ölü abi adam warmari ötesi bişiden korkusu yok =)
    orc warcraftn baştacı
    tauren tam bi savaşçı ve çok dogal (kadınlarıda bi okadar sütaş ineklerine benzer =)
    dwarf (kişiklerini hep sevmişimdir)
    en sevdiklerim

blood elf malenin herşeyinden nefret ediyorum gay gibi bişi /dance yazmadan 70 e kadar kastiysaniz yazdıgınızda silebilirsiniz =) hatunlarıda bi okadar kendini beyenmiş pamela anderson modunca cici sarışınlar koskoca taurenleri kescek oldu be

troll çok gereksiz afrikadaki adamlar gibi dişler tip fln çok igrenç herşeyi hiç sevmiyorum nefret ediyorum rengi mavi ya saçma bişiy

gnome afacan cocukllar gibi ıyy
    bide night elf severim salla gerisini
    ama ally olursam genelde human açarım paladin olmak için yoksa sevdiğimden değil
    drenaei zaten tipsiz uzaylı sırığın teki
    be ninde horde a geçmesinde şaşırtacak bişey yok o ally grand marshal ı hapsediyor adamları resmen

Çok karizmalar da ondan.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.