Şimdi Ara

Sizce en iyi call of duty oyunu hangisi?ve nedeni? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
2
Favori
53.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burda konuşmak istemiyorum benim 1 senede oyuna harcadığın vakti ben 6 ayda harcıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nine25

Sen taht konusunda emin ol bf kraldır ayrıca git o konuları yapımcılara söyle derslerini çalışsınlar

hep aynı laflar ben sana rakam koyuyorum sen hala boşlaf git başkasını bul da o ezsin seni biraz ben sonra ezecem seni
  • Gel sana bilgisayarımın özelliklerini yazıyım

• Oyuncu adam gör

• O zaman bf 3 beğenilmemiş olabilir bf 4 ü bekleyelim ghost la karşılaştırırız ilk gün hangisi daha fazla satmış o zaman gelir ezersin ezebilirsen bekle ikisininde en son çıkardığı oyun hakkında konuşcaz senle bakalım insansı grafikler ve gerçekçilik mi yoksa çamur grafikli bebek oyunu cod mu ayrıca ilk gün değil toplam satış sayısına bak sonra gel bana böyle bebek oyunlarını savunmaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nine25 -- 17 Eylül 2013; 22:23:14 >
  • Git oyun profesörlerinin karşılaştırmaları ve yorumlarına bak boş laflarla gelme bana

• Gidip o oyunu orjinal alan zeki insanlarda var

• 8 e 8 1 km2 olmayan alan mı yoksa 64 e 64 rakamını bile bilmediğim SAVAŞ ALANI mı

• Hayırdır cevap yok yoksa Google dan dersini mi çalışıyorsun

• O lafını alır ağzına tıkarlar böyle ezmiş mezmiş gördün kim ezildi

• cod4
  • Call of Duty Modern Warfare oynarken hala içim titrer o rus bölümlerinde.
  • Blackops2 dışındaki hepsi çok iyiydi .
  • cod serisi bir efsanedir.özellikle modern warfare oyunları bir harika.sıkılmadan tekrar tekrar oynarım
  • Hepsi süper ki...
  • TARTIŞMASIZ CALL OF DUTY 4 MODERN WARFARE

Nedenine gelirsek ilk kez bir cod ya da fps oyunlarında modern savaşları silahları tattık mükemmel bir deneyimdi o zaman için, 3 kere bitirdim (1 pc, 2 xbox) veteran'da bitirip 1000G açmıştım xbox 360'da.

Online kısmına girmeye bile gerek yok, sene 2007-2008 ilk defa oyun konsolunda (x360) online deneyim yaşıyorum, ünivi kazanmışım rahatım, bir girerdim cod4'e, üniv saati gelirdi gitmezdim derslere devam ederdim cod4'e, aldığım zevki anlatamam o zamanlar.

Tabi bu oyun da geldi geçti gitti ama anıları ömür boyu bitmez bitmeyecek bende : )
  • Nine25 N kullanıcısına yanıt
    hangi lafı tıktın sen paralel bi evrende mi yaşıyorsun bf3 tutmadı ama bf4 tutacak diyorsun hayal görmeye devam et bf3 den önce de aynı lafları edip duruyordunuz ayrıca alacağın cevaptan korkmayıp beni haberdar etseydin cevabını verirdim
    bu arada ben google dersimi 9sene önce çalıştım sana kolay gelsin daha çok yolun var
  • Belli grafikler oynanış tarzı ve gerçekçilik ortada siz çamur grafiklerle ve 7 yaşındaki kardeşimin hardened da 4 saatte bitirdiği oyunu oynayın ben ise ultra grafiklerde bf4 ün tadını çıkartayım

• Merak etme benim yolum bitmek üzere ama senin çok yolun var bu konuda oynadığın oyunlardan attığın yorumlardan belli çocuk olduğun

• Aslında hepsi güzel ama bir unutamadığım CoD 2'de D-Day bölümü vardı. Normandia Çıkarması muhteşemdi o bölüm ama CoD bir efsanedir.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.