Şimdi Ara

Sizce DirectX 10 Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Sizce DirectX 10 Nedir?

(En Son Oy Tarihi: 3.8.2007)
Giriş
  • Sizcede DirectX 10 fazlaca abartılmadı?Sizcede 90$lık kartları "DirectX 10 kardeş,tozunu attırır ortalığın valla!"diye resmen kullanıcıya kazıklamıyorlarmı.Sizcede Microsoft Dx10'u XP'ye çıkarmayarak resmen sahtekarlık yapmıyormu?

Evet ortamda bir DX10 muhabbetidir gidiyor.3 ayda bir işlemci ve ekran kartı değiştiren Donanım Haber Forum kullanıcıları çoktan DX10 kart derdine düştüler ve bu sebeple bir çoğunun geceleri uykusu kaçıyor.

Peki sizin DX10a bakış açınız nedir?Sizcede abartıldığı gibi oyun oynarken yaratıkları yanı başımızda hissedecek,NFS'de arabayı gömdüğümüz zaman beyin sarsıntısı geçirecekmiyiz?

Evet farkettiğiniz üzere biraz dokundurmalı bir yazı oldu.Çünkü teknoloji popülerizm akımıyla takip edilecek birşey değildir bunu bilmeyenler öğrensinler.Tıpkı Vista popüler oldu diye koştur koştur Vista peşine düşmek gibi,tıpkı elinde e6600 işlemci varken 1 yıl sonra 4 çekirdekli çıktı diye gidip almak gibi.

Benim oyum 4. şıkka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökberk -- 10 Temmuz 2007; 4:29:33 >

• valla açıkçası gerekli bir teknoloji ama Microsoftun XP ye çıkarmaması tamamen ticari olduğunu gösteriyor.Ben oyumu 3. şıkka verdim.Eğer uzun vadede gerekli bir teknoloji olsa idi bu XP ye de çıkarılırdı.Dünya üzerinde şu anda kullanılan işletim sistemlerinde hala XP önde.ve bir iki sene de böyle olacak gibi gözüküyor.OYun firmalarının da dx10 uyumlu oyunları hemen çıkaracağını sanmıyorum.
  • sistemimin tam anlamıyla desteklediği ama daha bir hayrını görmediğim şeydir
  • DirectX10 geleceğin grafik teknolojisidir ama daha ona oyumlu oyunlar bile yeni yeni çıkarken bi yararını beklemek yanlış olur.DirectX10 abartılmadı ama xp ye çıkmadıgı için bazı insanlar memnun kalmadı.
  • dx9 bile bütün grafik teknolojilerini destekliyor, dx10da fizik motorlarıyla birleştirmeye çalıştılar
    dx10 gerekli diyenler, şu an pcde grafik bakımından şaheser olan Colin Mcrae: DiRT oynasınlar, ayrıca bu bir dx9 uygulamasıdır
    hadi gerekli diyelim o zaman neden xplere yüklenmiyor, hacker gruplar bile xpye dx10lu oyunları port etmeyi başardılar

hadi canım, biraz daha açık sözlü olun herkes neyin ne olduğunu görüyor, kimin para peşinde olduğu, kimin memnun kalmadığı anlaşılıyor, vistanın başarısız oluşunu çekemeyen insanlar var, onların kendilerini yenik hissetmelerini görmek, saçma sapan yazılarını okumak çok zevkli
  • quote:

Orjinalden alıntı: achfighter

dx9 bile bütün grafik teknolojilerini destekliyor, dx10da fizik motorlarıyla birleştirmeye çalıştılar
    dx10 gerekli diyenler, şu an pcde grafik bakımından şaheser olan Colin Mcrae: DiRT oynasınlar, ayrıca bu bir dx9 uygulamasıdır
    hadi gerekli diyelim o zaman neden xplere yüklenmiyor, hacker gruplar bile xpye dx10lu oyunları port etmeyi başardılar

hadi canım, biraz daha açık sözlü olun herkes neyin ne olduğunu görüyor, kimin para peşinde olduğu, kimin memnun kalmadığı anlaşılıyor, vistanın başarısız oluşunu çekemeyen insanlar var, onların kendilerini yenik hissetmelerini görmek, saçma sapan yazılarını okumak çok zevkli

her konuda linux başarısız olduğu için windowsa laf atan insanlarla tartışmak hiç zevkli değil.Vista'ya başarısız dersen o senin sorunun.Evet para kazanmak için dx10 sadece xp ye yükleniyor ve bence çok güzel.zaten istemeyen vista almaz dx9 grafikleriyle oynar.Ayrıca yenik falan hissetmiyorum sadece siz öyle hissettiğiniz için her fırsatta Microsoft'a laf atıyorsunuz.

• e bunlar hep satış pazarlama ve reklam stratejisi zamanındada dx9 çıktığında fx5200'ler için tozunu attırır ortalığın valla! deniyprdu onlarda 50-60$ seviyesindeydi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DirectX 10 yalandır, zira tam çıktı, oturdu derken DirectX 10.1 çıkar ve bir zamanlar DirectX 8'de ve 9'da yaşananlar tekrar edilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emptyrean

DirectX 10 yalandır, zira tam çıktı, oturdu derken DirectX 10.1 çıkar ve bir zamanlar DirectX 8'de ve 9'da yaşananlar tekrar edilir.

tabi tabi.mutlaka öyle olur...
  • http://forum.donanimhaber.com/m_14769674/tm.htm adresini incelersek DirectX 10.1 kartların elinin kulağında olduğunu rahatlıkla görebiliriz. Tarih tekerrürden ibarettir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.