Bildirim
Crysis 1 den mi başlamalıyım ?
Amazon.com.tr: 4 al 3 öde! promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/AMB9Y17O1SUO8
6 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
1 den başla sıkılmadan uzun bir süre seni idare eder 3 e gelene kadar sonra 3 multiye gel tmm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cevap için teşekkürler -
Direkt olarak 3'ten başlarsan çok bi kaybın olmaz hikaye konusunda. Gerekli bilgiler veriliyor. Ama her zaman ilk seriden sona doğru ilerlemek daha keyiflidir. -
bu arada ilk oyunda da sesler Türkçe'miydi? Eğer öyleyse 40 yılda bir bulmuşuz Türkçe seslendirilmiş oyun. Yemişim grafiği, oyna gitsin... Hem hikayeyi anlarsın. -
quote:
Orijinalden alıntı: acaluka
bu arada ilk oyunda da sesler Türkçe'miydi? Eğer öyleyse 40 yılda bir bulmuşuz Türkçe seslendirilmiş oyun. Yemişim grafiği, oyna gitsin... Hem hikayeyi anlarsın.
Evet Türkçe. -
Tamam işte, bulmuşken hazır, sömürmek gerek, boşverein grafiği.. Bi tat alalım yaa, her ne kadar altyazı Türkçe olsa da aynı havayı vermiyor ya :/ Elin oğlu her oyunu aynı tatda oynuyor ne güzel yaa :/ -
quote:
Orijinalden alıntı: metin2017
Merhaba arkadaşlar bven daha önce hiç crysis oynamadım.Oynun grafikleri benim için önemli.Crysis 3ü direk oynasam hikayeyi çözmesem bike oyunu oynamamda bir sorun olur mu siz ne önerirsiniz.Crysis 1 de grafik bakımından iyi mi ?
Bir oyunun hikayesini anlamadıktan sonra oyunu oynamanın ne anlamı var emin olun bu forumun %90 ` ı Call Of Duty ` in hikayesini bilen yok . Sadece savasmak için ya da bakı ben oyunu bitirdim maksadıyla ...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Crysis'in yönetim ekibinde Yerli soyadında Türk kardeşler var. -
Crysis 1'in grafikleri efsanedir. Kesinlikle ama kesinlikle oyna! -
Crysis 1 full seslerde dahil türkçe oynadım ve bitirdim şu an crysis warheaddayım grafikler güzelmiş sağolun arkadaşlar :) -
tum seriyi 7 gunde manyaklik derecesinde bitirdim, abi bildigin film gibi hikayesi var, 10 gun falan aklimdaydi, cok saglam hikaye olusturmuslar, grafiklere laf yok, onlar da muhtesem, fakat ben oyunu origin'den aldim bi turlu turkce oynama secenegi bulamadim, bi kere arkadasta oynamistim turkce, ole daha guzel, ama bunun hikayesinin yaninda hepsi bir hic kalir, birden baslayarak en iyisini yapmissin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4987FF769 -- 22 Kasım 2013; 1:52:11 > -
yıl olmuş 2014 crysis 1 i hala oynamayan var -
quote:
Orijinalden alıntı: Petegrus
yıl olmuş 2014 crysis 1 i hala oynamayan var
+1 -
cysis 1 oynamadıysan kesinlikle oyna grafikler iyi -
Ben Crysis ve Crysis Warhead'ı oynadım fakat üstünden uzun zaman geçti.Şimdi tekrar oynamak istiyorum ama Türkçe satan yer bulamadım.Steam'de mevcut ama Türkçe dil desteği yok nasıl iş bu ya.Crysis 2 ve 3'ü aldım ama en baştan tüm seriyi oynamak daha iyi olurdu.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X