Şimdi Ara

SİZCE DEĞER MI? CORSA VS AVEO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet 2011 model (eski kasa) Sedan 1.4 100hp LT (full olan) aracımı 2 yıldır kullanıyorum memnunum yakıt bagaj ve 1.4 motora göre ideal performans. Ama surus keyfi az,malzeme kalitesi düşük,ve degisiklik istiyorum biraz da. Sevdigim bi abimde 2013 1.4 tam otomatik Opel Corsa var uste 2.000lira vericem (fazla vermem gerekiyor ama borcu var bana ona sayacaz) sizce değer mi Aveoyu aratır mı? Korktuğum seyler yakıt,performans ve bagaj. Haricinde Corsa üstündür diye dusunuyorum yorumlarinizi alabilir miyim? Ve artik otomatik arabanin rahatini yasamak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel. Yorumlarinizi bekliyorum

• Yeni kasa aveo corsaya 5 çekerde eski kasa aveoyu sat kurtul derim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet corsa nın malzeme kalitesi ve konforu biraz daha iyi olabilir. Aveo nun sürüşünün zevkli olduğunu düşünüyorum,çünkü araç direksiyonu çevirdiğim yöne anında ilerliyor.Herhangi bir salınım,yana yatma zorlamadıkça yok,ben şimdiye kadar memnunum sürüş zevki ve yol tutuşundan.
    İç malzeme kalitesi cidden kötü,aşırı sert plastik var,corsaya birkaç kez bindim ama pek dikkat etmedim.Büyük ihtimal onun malzeme kalitesi daha iyidir.
    Galiba motorlarıda aynı bu iki aracın(ecotec).Ben memnunsanız birkaç sene daha bekleyip öyle değiştirmenizi tavsiye ederim,zaten donanım olarakda aracınız gayet yeterli.

• İlk bakışta mantıklı görünmesine rağmen yakıt,performans ve bagaj üçlüsünü tekrar düşünün. Çocuk varsa, araç sadece haftasonları kullanılmıyorsa bir de performanslı kullanmayı önemsiyorsanız biraz daha düşünmenizde fayda olabilir.
  • Vazgeçtim şimdilik Aveoya devam, benzinli otomatik sedan birşey bulana kadar. Cok tesekkur ederim sizede

• doğru tercih, bende 2 çocuklu bir aile olarak bu saatten sonra HB araç almak istemem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Getz mi Corsa mı????
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • anyhill kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle Aveodan soğuma sebebim motor kulagi esnek viteslerde sarsiyor ve direksiyonu biraz ağır onlari haftasonu hallederim sıkıntısı kalmaz kullanmaya devam onu artık ☺

• 1.4 ecotec 100hp motoru acikcasi beni memnun ediyor+ sehir içi 19krs,sehir dışı 14 krs yakıtı beni memnun ediyor rampalarda felan kesilme olmuyor donanimi da benim için yeterli (4airbag,abs,djital klima,4 cam otomatik,crome kaplamalar,deri direksiyon,direksiyondan kumanda,yol bilgisayari). Ama ic malzemesi rahatsız ediyor giderken trim sesleri var.Kapi tutacağı,iclerdeki plastiklerde çatırtı var çok sert koltuklar guzel sınıfına gore geniş ve gayet uygun (26.000tl). Mantıklı arac bulunca gözünün yaşına bakmam değiştiririm ama yazdıklarım da bazı arkadaslara bilgi amacli yardimci olsun ☺

• Zczz22 kullanıcısına yanıt
    Direksiyon bende de ağır, ne yaptıysam düzelmedi. Motor sesi içeriye çok geliyor bu da doğru.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.