Crysis 2'de kimi yönetmek istersiniz? Nomad mi? Psycho mu? Prophet mı? Bence Prophet.Nomad ve Psycho ile oynadık zaten.Prophet o piskopat ve korkusuz davranışlarıyla Crysis'te en sevdiğim karakter olmayı başarmıştı.Prophet'ı yönetmeliyiz bence.
Tabii ki Prophet
Prophet
Ben yeni karakter ve yeni hikayeler bekliyorum
Prophet
Nomad ile tabii ki... Crysis1'in devamı bu. ve warhead Crysis1'in ek paketiydi alternatif olarak psycho ile oynadık warheadı. Nomad olacak zaten Nanosuit 2'nin tanıtım videosunda da kullanıcı adı nomad olarak bilgisayara bağlanıyordu ve nanosuit 2'yi görüyorduk...
bence adaya prophet kurtarmak için gitcez zaten ilk oyunun sonunda bunun sinyalini verdi 2 nci oyunda onu kurtaracagımızın bence nomad ile bu görevi yapıcaz ve son oyunda da prophet ile noktayı koyucaz
ada mada yok. oyun new yorkta geçecek.. cryturkiye.com siteye girin ilk resimleri bulursunuz... bilgileri de
oyunda prophet i yöneteceğiz (zenci olan prophetse eğer).çünkü oyunun trailerların da (resmiliği yok) zenci bir adam yönetiliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: fatal1typ0wer
oyunda prophet i yöneteceğiz (zenci olan prophetse eğer).çünkü oyunun trailerların da (resmiliği yok) zenci bir adam yönetiliyor.
propheti biz yönetceksek adamlara komut verebilcezmi acaba
quote:
Orijinalden alıntı: SpyM3GTR
bence adaya prophet kurtarmak için gitcez zaten ilk oyunun sonunda bunun sinyalini verdi 2 nci oyunda onu kurtaracagımızın bence nomad ile bu görevi yapıcaz ve son oyunda da prophet ile noktayı koyucaz
oyun yaşadığımız olaylardan 3 yıl sonrasını anlatacakmış.prophet ya ölmüş olacak ya da kanlı canlı karşımızda duracak
kamuranpet
memati
Bence Modern Warfare gibi bir-iki bölümü flashback olacak. Yani Nomad'ı oynayacaksak belki oyunda bir yerde bize adada ne oldu diye sorarlar, biz de 1 ya da 2 bölümlük bir Prophet'i kurtarma görevi oynarız. Gayet güzel olur.
Dergi kapaklarında gördüyseniz eğer birazda kafanızı çalıştırırsanız NOMAD tabiki
quote:
Orijinalden alıntı: Real-Gamer
Dergi kapaklarında gördüyseniz eğer birazda kafanızı çalıştırırsanız NOMAD tabiki
+1 Nomad olur
hepimiz nomad' iz
quote:
Orijinalden alıntı: Oscar Mike
Bence Modern Warfare gibi bir-iki bölümü flashback olacak. Yani Nomad'ı oynayacaksak belki oyunda bir yerde bize adada ne oldu diye sorarlar, biz de 1 ya da 2 bölümlük bir Prophet'i kurtarma görevi oynarız. Gayet güzel olur.
bana da nomad olur gibi geliyor ama bu şekilde çok daha iyi olur.
flashback yapması çok güzel olur. nomad ile adadan prophet ı kurtarıp daha sonra da new york ta prophet ı kullanmak güzel olur.
quote:
Orijinalden alıntı: aslanemre58
quote:
Orijinalden alıntı: Real-Gamer
+1 Nomad olur
+2
Buldum ben ya. Nanosuit v2 giymis bi amerikan askeri yoneticez