Şimdi Ara

Sizce Crysis 2'de Kimi Yönetiriz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
3.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Crysis 2'de kimi yönetmek istersiniz? Nomad mi? Psycho mu? Prophet mı? Bence Prophet.Nomad ve Psycho ile oynadık zaten.Prophet o piskopat ve korkusuz davranışlarıyla Crysis'te en sevdiğim karakter olmayı başarmıştı.Prophet'ı yönetmeliyiz bence.

• Tabii ki Prophet
  • Prophet
  • Ben yeni karakter ve yeni hikayeler bekliyorum
  • Prophet
  • Nomad ile tabii ki... Crysis1'in devamı bu. ve warhead Crysis1'in ek paketiydi alternatif olarak psycho ile oynadık warheadı. Nomad olacak zaten Nanosuit 2'nin tanıtım videosunda da kullanıcı adı nomad olarak bilgisayara bağlanıyordu ve nanosuit 2'yi görüyorduk...
  • bence adaya prophet kurtarmak için gitcez zaten ilk oyunun sonunda bunun sinyalini verdi 2 nci oyunda onu kurtaracagımızın bence nomad ile
    bu görevi yapıcaz ve son oyunda da prophet ile noktayı koyucaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ada mada yok. oyun new yorkta geçecek.. cryturkiye.com siteye girin ilk resimleri bulursunuz... bilgileri de
  • oyunda prophet i yöneteceğiz (zenci olan prophetse eğer).çünkü oyunun trailerların da (resmiliği yok) zenci bir adam yönetiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatal1typ0wer

oyunda prophet i yöneteceğiz (zenci olan prophetse eğer).çünkü oyunun trailerların da (resmiliği yok) zenci bir adam yönetiliyor.

propheti biz yönetceksek adamlara komut verebilcezmi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR

bence adaya prophet kurtarmak için gitcez zaten ilk oyunun sonunda bunun sinyalini verdi 2 nci oyunda onu kurtaracagımızın bence nomad ile
    bu görevi yapıcaz ve son oyunda da prophet ile noktayı koyucaz

oyun yaşadığımız olaylardan 3 yıl sonrasını anlatacakmış.prophet ya ölmüş olacak ya da kanlı canlı karşımızda duracak
  • kamuranpet
  • memati
  • Bence Modern Warfare gibi bir-iki bölümü flashback olacak. Yani Nomad'ı oynayacaksak belki oyunda bir yerde bize adada ne oldu diye sorarlar, biz de 1 ya da 2 bölümlük bir Prophet'i kurtarma görevi oynarız. Gayet güzel olur.
  • Dergi kapaklarında gördüyseniz eğer birazda kafanızı çalıştırırsanız NOMAD tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Real-Gamer

Dergi kapaklarında gördüyseniz eğer birazda kafanızı çalıştırırsanız NOMAD tabiki

+1
    Nomad olur
  • hepimiz nomad' iz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oscar Mike

Bence Modern Warfare gibi bir-iki bölümü flashback olacak. Yani Nomad'ı oynayacaksak belki oyunda bir yerde bize adada ne oldu diye sorarlar, biz de 1 ya da 2 bölümlük bir Prophet'i kurtarma görevi oynarız. Gayet güzel olur.

bana da nomad olur gibi geliyor ama bu şekilde çok daha iyi olur.

flashback yapması çok güzel olur. nomad ile adadan prophet ı kurtarıp daha sonra da new york ta prophet ı kullanmak güzel olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: aslanemre58

quote:

Orijinalden alıntı: Real-Gamer

Dergi kapaklarında gördüyseniz eğer birazda kafanızı çalıştırırsanız NOMAD tabiki

+1
    Nomad olur

+2
  • Buldum ben ya.
    Nanosuit v2 giymis bi amerikan askeri yoneticez
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.