Şimdi Ara

Sizce çok mu az çalışıyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler sözel bölümdeyim bu sene sınava gireceğim inş. Dershane de geçen hafta başladı dersler de iyi gidiyor akşamları çok fazla olmasa da tekrar yapıp test çözüyorum. Açıkcası 3-4 saat çalışmıyorum 1 / 1,30 2 saat bana yeterli oluyor sözel bölümde olduğum için konuyu da kavrıyorum. Sizce çok mu düşük bana yeterli geliyor konuyu anlıyorum test de çözüyorum yine de tedirgin oluyorum? Açıkcası birçok insan şu kadar test çözdüm şu kadar çalıştım demesi hava gibi geliyor birçoğu gerçeken çalışıyor ama geneli öyle bence. Aklıma takılan bir sürü soru var ama nasıl toparlayacağımı da bilemedim :)

• mesajım bulunsun.
  • Kardeş bnde sözel bölümündeyim bende snava gircem bu sene aynen bende günde 2 saat çalışıyorum çnkü her gün 1 konuyu kavramam yetiyor fazla konuya dağılırsam yanlışım çok oluyo her gün 1 konu üstünde durup test çözüyorum sonrada 2-3'güne bir genel karma test çözüyorum iyi oluyor tavsiye ederim ;-)
  • bende sözelim günde ilk hafta günde 5-6 saat çalıştım sonra baydı artık günde 2-3 saat çalışıyorum. Günde herhangi bir dersten 1 konu bitirip ardından o dersle ilgili 100 soru çözüyorum. Konuları bitirip full test çözmeyi düşünüyorum.
    Bazen banada azmı çalışıyorum gibi geliyor dhdeki netleri görünce ancak konu açtım sorun bendemi diye bende değilmiş herkesin yazdığına göre:
    dhde herkes 190 kaslı %90 manken kız arkadaşlara sahip ps3 xbox psp nintendo ds ve sınavlarda full'e yakın çıkarıyormuş onu anladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoFear88

bende sözelim günde ilk hafta günde 5-6 saat çalıştım sonra baydı artık günde 2-3 saat çalışıyorum. Günde herhangi bir dersten 1 konu bitirip ardından o dersle ilgili 100 soru çözüyorum. Konuları bitirip full test çözmeyi düşünüyorum.
    Bazen banada azmı çalışıyorum gibi geliyor dhdeki netleri görünce ancak konu açtım sorun bendemi diye bende değilmiş herkesin yazdığına göre:
    dhde herkes 190 kaslı %90 manken kız arkadaşlara sahip ps3 xbox psp nintendo ds ve sınavlarda full'e yakın çıkarıyormuş onu anladım

aynen öyle kardeşim noluyosa yalan söyleyince :D bakın ben doğruları söylüyorum dershanedeki ilk ygs snavından;
    24 doğru 14 yanlış 2 boş türkceden
    matematik hepsi boş :D
    20 doğru 11 yanlış 9 boş tarih
    5 doğru 3 yanlış fen,fizik vs. :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: anLhnTa

quote:

Orijinalden alıntı: NoFear88

bende sözelim günde ilk hafta günde 5-6 saat çalıştım sonra baydı artık günde 2-3 saat çalışıyorum. Günde herhangi bir dersten 1 konu bitirip ardından o dersle ilgili 100 soru çözüyorum. Konuları bitirip full test çözmeyi düşünüyorum.

aynen öyle kardeşim noluyosa yalan söyleyince :D bakın ben doğruları söylüyorum dershanedeki ilk ygs snavından;
    24 doğru 14 yanlış 2 boş türkceden
    matematik hepsi boş :D
    20 doğru 11 yanlış 9 boş tarih
    5 doğru 3 yanlış fen,fizik vs. :D

Siz çalışmanıza bakın arkadaşlar bu tarz net yazanlar sizi etkilemesin bu forum her sene tekerrürden ibaret sonuçta sınava giren insanlar aynı. Daha ygs lys sonrası "NETLERİMİZİ PAYLAŞALIM" tarzı konular olacak hele ki onlarda yazan sonuçlar akıllara zarar olacak ben geçen sene sınava giren sınav zamanı seyrek yazın ise her saniye sonuçların açıklanmasını forumda bekleyen biri olarak size daha bir çok bu şekilde tiple karşılacağınızın teminatını veriyorum...

Bu forum böyle işte, sene sonu gelir ağustosta sonuçlar açıklanır ancak o zaman binlerce kullanıcı arasından sürekli gördüğünüz dürüst bir avuç insan sonuç belgesini sonucu ne olursa olsun ister cerrahpaşaya yerleşsin ister son tercihine koyabilecek cesarete sahip olur. Gerçekten bu forumda çok başarılı arkadaşlarımız yok mu? Tabiki var bu forumdaki arkadaşlardanda bir çok kişi hekim ya da iyi mühendis oldu ama böyle ilk 10.000'i hepsi burdaymış gibi yazılan mesajlara kafa yormayın...

iyi çalışmalar

• verimsiz 8 st çalışacağına verimli 1 st çalış. önemli olan çalışma stlerinin azlığı çokluğu değil senin verim alıp almamandır :) ayrıca forumda yazan her mesaja takılma geçen sene özellikle matematik lyssinde sallanan netleri görmeliydin 80 de 70+ yapmayanla dalga geçiyorlardı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar az ve öz çalışmaya devam edeceğim.
  • Sözel için yeterli 2 saat fazla bile belki. Sıkıntı yapma hiç.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.