Şimdi Ara

Sizce 'Çivi Çiviyi Sökermi'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malüm herkesin yaşadığı gibi bizimde bi aşk hikayemiz oldu sevmiştim ama kız dengesiz çıkmıştı bir ayrılıp bir barışıyordu son konuşmada yine saçma sapan bir sebepten dolayı ayrılmıştı :( aradan 6 ay geçmesine rağmen bir başkasına bu dengesiz kıza hissetiğim duyguları hissedemedim aşık olamadım, unutamadım, herkes çivi çiviyi söker diyor ama sizinde görüşlerinizi alalım "iyiki ayrılmışım kurtulmuşum" dedirtecek biri olurmu çivi çiviyi sökermi ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asik06 -- 23 Mart 2015; 10:02:58 >

• Söker
  • inşallah ya :( aradan 6 ayda geçmiş olsada kaç kızla tanıştı isemde hiçbir heves hiçbir heyecan yok inanın kafamı kaldıramıyorum nasıl bi bunalımmış bu :( ne zormuş bu duygu :(
  • Ben 308. Gundeyim hala gecmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Söker kardeşim söker.

Bu yorumu bu kızla hiç yatmadığını farz ederek yapıyorum.

• Bir gün bir başkasını sevebilirsin, evet.
  • Söker ama bulmak lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yumuşak duvara çivi çakmak
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eğer bahsettiğin gerçek aşksa sökmez dostum, ben 1.elden yaşamış olarak söylüyorum. Unutmak için 3 kızla çıktım, duygularıyla oynadım, kötü bir insan oldum ama yok. Olmadı olmuyor. Hele bir de arada bir görüyorsan onu, hiç uğraşma.
  • yaşını bilmiyorum ama aşıksan zor kardeş, Hiç bişi sökemez,içine kemiklerine işler. Yaşadığın anlarda öyle durumlar olurki aklına gelir. unutamazsın
  • Yaşım 25 5 aya yaklascak ama unutamadm bazen karşılaşıyoruz Yenimahalle de evrak goturdugumde yada dayimlara gittigimde felan haftada bir iki gün kesin karşılaşıyoruz bana senden başkası ile mutlu olamam çok iyisin deyip evlilik planlari yapıyor du aşkım Canım sevgilim diodu ama hepsi yalan mis en son ayrılırken yeminederim ki seni hiç sevmedim dedi ... bende neden benimle oynadin dedim..bise diemedi bana istedigin hakareti edebilirsin dedi bende bise diemedim ve bunu yediremiorm kendime :(çekilecek çilem varmış :( 2 aydan sonra 4-5 kızla tanıştım ama hiç heves heyecan yok resmen yaşama sevincimi öldürdü. ..en kusursuz cinayet birinin yaşama sevincini öldürmek Derler mis dogruymus :( benim yaşama sevinci mi öldürdü :(

• Çivi çiviyi söker, tek ihtiyacın zaman olacak, onla ilgili herşeyden kurtul, zamanla alışacaksın, yeni insanla tanışacaksın, ve geçmişte üzüldüğün o günlere güleceksin o yüzden şuanki günlerini iyi değerlendir, ilerde pişman olma
  • Sökmez.Söküyorsa zaten hiç çivi olmamıştır sırf bir heves olmuştur.
  • Valla ben yasadiklarimizi unutamam ama acısı ilk zamanlardaki gibi deil 3 ay olcak ama Yenimahalle ye Her iş goturdugumde karsilasioruz ben kafamı eğip geçiodum ama geçen gün bi abi sen kafanı egecek bişe yapmadın dimdik yürü o esin kafasını o bıraktı dedi bende peki dedim geçen yine karşılaştık beni gordu çocuk gibi hareketlerde bulunarak kaçmaya calisio kafasını egio..Allahın adaleti Şaşmaz ben Allaha havale ediorm ısallah o vicdanı sizlar uyuyamaz

• Valla Ilk 6. sene once tanistik 4 yil beraber olduk is ciddiye bindi aileler girdi devreye ayrildi benden 2 sene oldu ayrilali unutamadim kiz sariyer tarabyada oturuyor inan sariyer tabelasini gorunce aklima geliyor bende sileye tasindim gecen hafta bana yazdi tekrar hayatima gene girdi o civiyi anca eriterek cikarirsin bende o sekil civiyi yok ederek cikaricam bakalim su an konusuyoruz pek pas vermiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vurduğun civi soktugun cividen saglamsa soker

• Sökmez.
    Ayrıldıktan 1-2 hafta hatta ilişkinin uzunluğuna göre ay bile olabilir, başka biriyle olman her şeyi daha da zorlaştırır.

• ben unutmaya çalışıyorum da sıkıntı şurda onla karşılaştığımızda mesela bir yolda yürürken onu görüyorumya hemen bir yere giriyor çocuk gibi, benim olduğum yerden geçerken hemen geçmeye çalışıyo görmeme çalışıyo neden bu hareketleri yapar bi kız anlamadım..
  • Çivi çiviyi sökmez,başka yere çakar.Daha derinlere.
  • Okumadan yorum yapıyorum hayır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sizleri bilmiyorum ama ben kaç kızla tanıştıysam bi heves yok içimde olmuyor eski heves eski istek yok napacam bilemedim millet nasıl evleniyor onu da anlayamıyorum zamanla seversin diolar sevemezsen nolacak ayrılacanmı ? yada evlenmek içinmi evlenecez hep bunlar kafamda soru işaretleri hep dua de ediyorum işallah unuturum die ama karşı tarafın umrunda değilim çünkü o gülüyor eğleniyor mutlu bende bi yara bıraktı gitti valla yaşama hevesimi öldürdü :(:(
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.