Şimdi Ara

Sizce 'Çivi Çiviyi Sökermi' (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Seni çok iyi anlıyorum dostum. Kendime 2 sene zaman tanıdım ama yok olmuyor. Eğer gerçekten aşıksan o çivi sökülmez. Daha da içine işler.
  • başkası için yaşamıcaksan ne anlamı var

koştur peşinden
  • söküyor bence sadece en son sevgilimi hatırlıyorum birini bulunca unutuyorum onu.
  • Ulan şu aşk konularina da uyuz oluyorum he kimi demis bilmem kacinci gun kimi demis hala cekiyorum yok bilmem ne ! Baska derdiniz mi yok arkadas , aşk acısı tuzu kuru olan adamin acisidir. Evinde huzuru olmayan ask acisi cekmez, cebinde bes kurusu olmayan ask acisi cekmez, sagligi yerinde olmayan ask acisi cekmez, borcu derdi belasi olan ask acisi cekmez, anasi babasi kotu durumda olan ask acisi cekmez. Biliyorum eksileyeceksiniz ama ; acınızı yiyeyim sizin .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çiviye baglı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çocukla konuştum, hala unutamadığını sölüyor o kızdan sonra 4 kızla tanıştığını ancak hiçbirine karşı bir şey hissedemediğini bir hevesinin olmadığını söyledi, bu kızlada karşılaşıyorlarmış kafamı eğip geçiyorum ama çok zoruma gidiyor dedi, kızda kafasını eğip geçiomuş ben sen dik dur hatalı olan o dediysemde yüzüne baktığımda kötü oluyorum dedi herşeye rağmen dik durmalı bence siz ne dersiniz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.