Şimdi Ara

Sizce Bunların Hepsi Tesadüf Mü ? (CİDDİ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
3.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • baktım 59 koştum geldim kapam sf başını diye yorumları ve phsyhic çocuun hayatıını okuyunca yorumumu yapacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lev@ -- 4 Mart 2009; 17:26:03 >

kardeş çok dinleme kendini bir süre sonra yok olur gider
    Well done. Here come the test results: 'You are a horrible person.' That's what it says. We weren't even testing for that.
  • Aynen ya bende bazen bir olayı daha önceden yaşamış gibi oluyorum.Tekrar yaşıyormuşum gibi geliyor o olayı.

Mesela öyle olduğu zaman kendi kendime sanki ben burdan geçmiştim, sanki bu olmuştu diyorum.

Allah Allah?

Eski ad:Konkon
  • quote:

Orjinalden alıntı: 26birkan

seçilmiş kişi sensin

Orjinalden alıntı: TesTuDo

Aynen ya bende bazen bir olayı daha önceden yaşamış gibi oluyorum.Tekrar yaşıyormuşum gibi geliyor o olayı.

Mesela öyle olduğu zaman kendi kendime sanki ben burdan geçmiştim, sanki bu olmuştu diyorum.

Allah Allah?

bu banada oluyor
  • Dejavu

Orjinalden alıntı: inferno!

Bende +18 videoları izlemeye başlayınca videodaki bayanın videonun sonunda nasıl bi pozisyonda bitireceğini tahmin edebiliyorum.Acaba bu yeteneğim ileride işime yarar mı?

ilginç bi yetenek
  • Zaman düz çizgi olarak değil yay gibi kıvrık olarak ilerler kesişen noktalarda dejavu olur.
    Seninki biraz fazla kıvrık sanırım

Mesela bir şarkı öğreniyorum netten, Tv den falan. Aynı günün akşamında veya yakın bir zamanda o şarkıyı heryerde duymaya başlıyorum.

Yada yeni bir kelime öğreniyorum, aradan birkaç saat geçiyor arkadaşım yada yanımda olna başka biri muhabbet ederken yeni öğrendiğim kelimeyi cümle içinde kullanıyor. Çok garip.
  • 46 arkadaşım senin yaşadığın artık dikkatini çekme meselesidir. Öncedende kullanıyorlardır ya da şarkı çalıyordur.. Mesela bir örnek bi araba alırsın .. Sonra trafikte sırf o arabayı görürsün amma çok bu arabadan var gibilerinden. Halbüki hep vardır. 89
  • Daha geçen gün İngilizce dersinde de benim başıma geldi.O kadar daha önce görmüş ve yaşadığımdan emin olmamıştım bu sahneyi.Dejavudan da öteydi.Sanki bir filmin içindeyim ve ben o filmi izlemişim ve ne gerçekleşiceğini biliyor gibiydim.
  • deja vu dreams come true
    i see my soul inside of you
    deja vu so many lives familiar spirits behind your eyes

Orjinalden alıntı: 46

Bendede şöyle birşey oluyor:

Mesela bir şarkı öğreniyorum netten, Tv den falan. Aynı günün akşamında veya yakın bir zamanda o şarkıyı heryerde duymaya başlıyorum.

Yada yeni bir kelime öğreniyorum, aradan birkaç saat geçiyor arkadaşım yada yanımda olna başka biri muhabbet ederken yeni öğrendiğim kelimeyi cümle içinde kullanıyor. Çok garip.

Bu sadece bana oluyo zannederdim
    And the Raven, never flitting, still is sitting, still is sitting
    On the pallid bust of Pallas just above my chamber door;
    And his eyes have all the seeming of a demon's that is dreaming,
    And the lamp-light o'er him streaming throws his shadow on the floor;
    And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
    Shall be lifted—nevermore!
  • iddaa oyna sayısal oyna madem herşeyi biliyon onları da bilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: hassin

Fenerbahçe 3 -1 Sivas beyler buraya yazıyorumm .. Benim güçlerim aynı senin anlattığın gibi hocam... Artık kontrol etmeyi öğrendim :O))

Ahanda tuttu başka sorun söliyim..
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.