Matematik sınavında 8. soruyu yapıyordum rüyamda , bakıyorum bakıyorum soru bildiğim soru fakat bi förmülü vardı unuttum . Yapamıyorum . Çok gerçekçi bi rüyaydı , sonra uyandım . Soru resmen zihnimde , hemen kağıt kalemi alıp yazdım okula gitmeden tekrar ettim . Aynı sorudan rakamları değişik biçimde sınavda 8. soru olarak çıktı Bi başıma bu gelmiştir , bi de bazen beşiktaş maçlarını rüyamda görüyorum iddaa oynuyorum .
Dejavu.
quote:
Orjinalden alıntı: djisis
Cevaplar Kuantum Fiziğinde bulunmakta... Yani aklın bedeninle sınırlı olmaması...
kuantum fiziği ile ilgili hangi kitabı okudun? önerebilir misin?
herkesin başına gelebilecek normal şeyler bu hocamız bununla ilgili olarak telepatiyi örnek vermişti eğer bi insan bir şeye odaklanırsa etrafındakiler onunla aynı şeyi düşünebilirler demişti öğretmenin o arkadaşını kaldırmayı düşünmesi veya babanın yanına gelip açıklama yapamsı gibi
Çünkü sen o sun.
quote:
Orjinalden alıntı: GamingExpert
Heroes
Güneş tutulmasını bekle
Bende rüyamda nasıl gebereceğimi görüyorum muhtemelen yakın zamanda meftayım
Bilemiyeceğini bilmek ile bir farkı yok. Dünya bizim değil senin ve istediğin gibi kullanırsın. Farkedebilmek ve kontrol sağlamak kafadaki tüm bütünleri parçalamak ile başlar.
Boşuna cevap yazmayın kardeşim. Adam zaten biliyordur ne cevap yazacağınızı.
O değil de sanki bu konuyu ben daha önceden okumuştum.
quote:
Orjinalden alıntı: kamiloglu
quote:
Cevaplar Kuantum Fiziğinde bulunmakta... Yani aklın bedeninle sınırlı olmaması...
Bende yeni saldım bu işe (1 yıldır felan)
Kuantum Sıçrama Dünya ve Ötesi Kendini Bilen Evren
Bu kitaplar çok hoşuma gidiyor Şu anda biraz konuyu dağıttım 'Einstein Evreninde Zaman Yolculuğu'nu okuyorum. (Son 2 aydır biteremedim çok ağır )
Ama kitap kurdu veya hepsiburada aratabilirsin hoş bir çok kitap var...
Geçenlerde bunun gibi garip bir olay oldu. Türkiye Kupası eşleşmelerinden 5 gün falan önceydi. Babamla birlikte NtvSpor'da eşleşmeli gördüm. Ankaraspor - Beşiktaş Fenerbahçe - Sivas diyordu. Eşleşmelerin o gün olacağını bilmediğim için bana gayet doğral geldi.
Aradan 5 gün geçti Kanal D izlerken "Türkiye Kupası eşleşmeleri " çekildi dedi ve aynen açıkladı. "Bu anı daha önce yaşamadım mı" diye sordum kendi kendime. Babamla konuşayım dedim ama onun bana sorduğu ilk soru "Eşleşmeler açıklanmış mı?" Noluyo ya
quote:
Orjinalden alıntı: Xlood
Geçenlerde bunun gibi garip bir olay oldu. Türkiye Kupası eşleşmelerinden 5 gün falan önceydi. Babamla birlikte NtvSpor'da eşleşmeli gördüm. Ankaraspor - Beşiktaş Fenerbahçe - Sivas diyordu. Eşleşmelerin o gün olacağını bilmediğim için bana gayet doğral geldi.
Aradan 5 gün geçti Kanal D izlerken "Türkiye Kupası eşleşmeleri " çekildi dedi ve aynen açıkladı. "Bu anı daha önce yaşamadım mı" diye sordum kendi kendime. Babamla konuşayım dedim ama onun bana sorduğu ilk soru "Eşleşmeler açıklanmış mı?" Noluyo ya
Aynen , bu anı daha önce yaşamadım mı diyorum ama sorduğum insanların hepsi bana böyle birşey olmuyor diyor.
İnsan o kadar çok şey düşünürki ilerde o düşündükleri şeylerden birisi meydana gelince yaşamış gibi oluruz.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: kamiloglu
quote:
Bende yeni saldım bu işe (1 yıldır felan)
Kuantum Sıçrama Dünya ve Ötesi Kendini Bilen Evren
Bu kitaplar çok hoşuma gidiyor Şu anda biraz konuyu dağıttım 'Einstein Evreninde Zaman Yolculuğu'nu okuyorum. (Son 2 aydır biteremedim çok ağır )
Ama kitap kurdu veya hepsiburada aratabilirsin hoş bir çok kitap var...
ben birkaç gün önce matrix'e hükmedin'i bitirdim. kuantum fiziği ile alakalı biraz. ama dili ağır geldi, zorlandım ilk etapta. kuantum sıçramayı duymuştum, kitapçılara bir bakayım bu akşam.
The Secret adlı Kitabı okuyun, hayatınız değişsin.. ciddiyim.[b/]
quote:
Orjinalden alıntı: Mr._Frodo
ben okudum değişmedi
bana cogu zman oluyo ilk aklıma gelen seyde bu film dvd si cıkmış kelimesi
quote:
Orjinalden alıntı: mertayd
quote:
Orjinalden alıntı: Mr._Frodo
ben okudum değişmedi
Tabiki sadece okumakla bu iş olmuyor, önce inanmak sonra da uygulamak gerekiyor. Çekim Yasasını harekete geçirmenin kuralları var, disiplini var. Kitapta bunlar yazıyor zaten.. [b/]
quote:
Orjinalden alıntı: dr.dRe`
Fenerbahçe 3 - Sivas 2 geçti içimden .
248745 sayısal loto için aklıma bu geldi =)
Ayrıca ben hiç sayısal loto oynamadım hayatımda ona benzeyen şeyleri de.