Ben ortaokuldaykene 7. sınıftan 8. sınıfa geçtiğimde annemin eski bir kadın arkadaşı bizi silivrideki yazlığına çağırdı.annemin o kadın arkadaşının ismide güler.güler hanımın 3 tane 2 si kız 1 i erkek 3 çocuğu var.en büyüğü gülnaz isminde bir kız evli ve 1 kız çocuğu sahibi.ortanca olan alper isminde bir çocuk.en küçük çocuğu ise benden 3 yaş büyük dilan isminde bir kız.dilan benden 3 yaş büyük olduğu için annem benle dilanı evlendirmedi ve abla sıfatı koydu.güler hanım bizi silivriye yazlığına çağırınca gittik.ben ve dilan aynı ortamda bulunduk.üstelik yazlık yer olduğundan dolayı bikini ve şortlarla dolaşıyoruz. e malumunuz burası amerika değil öyle zorno filmlerindeki gibi denizden çık havuzdan çık hoppa yatağa seks yapmaya gidelim hadi seks yapalım diyemezsiniz.hele öyle bir şey olsun o tipini bilmem ne yaptığım kürt magandalar ordu gibi bir adama saldırıp pipisini kesip adamın ağzına yerleştirirler valla.neyse ben kızla aynı ortamda bulunmama rağmen bir şey olmadı.çünkü annem kız benden 3 yaş büyük diye evlendirmedi sevgili yaptırmadı ve abla gözüyle baktırdı. babamda silivriyi çok beğendi ve buraya taşınalım dedi.çünkü o zamanlar istanbul dışına taşınma durumumuz olayımız vardı.neyse istanbula döndüğümüzde ben silivride güler hanımlar ve güler hanımın kızı dilanla birlikte yaşamak istemediğim için çünkü bizi seviştirmeyip evlendirmeyecekleri için ve evlenmeden benden 3 yaş büyük kızla birlikte yaşamaktan rahatsız olacağım için farklı bir yere taşınalım dedim. ve benim birlikte büyüdüğüm ama ben 9 yaşımdayken ailesiyle antalyaya taşınan çocukluk arkadaşım berklerin oturduğu yere manavgata taşınmayı önerdim.ve manavgata taşınalım dedim.babam denizci olduğu için sefere çıktı.ben ortaokuldan mezun olunca annem ben ve bizimle birlikte yaşayan bekar teyzem manavgata berklerin yanına ev bakmaya gittik.berklerle çok güzel zaman geçirdik güldük eğlendik özlem giderdik.annemde berkin annesiyle arkadaş olduğu için doyasıya eğlenip güldük. ama babam silivriye taşınmak istediği için deniz seferindeykene anneme telefon açıp gel biz silivriye taşınalım dedi.annemde babamı dinleyip manavgatı kötüledi kötülemeye başladı.sonra benim haberim olmadan berkin ailesine silivriye taşınmak istediğimizi söyledi.ve berkin ailesinden yardım aldı. berkin aileside manavgat için burda dışardan gelenleri yadırgıyorlar dışlıyorlar siz burda yapamazsınız diyip kötüledi.sonrada alanyayı önerdiler.ama sonradan alanyayada kötü diyip alanyayıda kötüleyip silivriye taşınmamızı sağlayacaklardı.ve silivriye taşıncaktık.alanyaya gittik annem baktığımız hiç bir evi beğenmedi ve ev bulamadık bahanesiyle istanbula döndük. dönerkene hayatım boyunca unutamayacağım bir ana tanık oldum.berkin annesi ve annem öyle bir ağlayıp vedalaştılar ki berkin babası bile ağladı.çünkü biliyorlardı silivriye taşıncaktık.istanbula döndüğümüzde anneme olan bitenden habersiz antalyaya taşınacak mısın diye sordum.hayır dedi.nereye taşınacaz dedim silivriye dedi.bende silivride dilanla sevişmeden birlikte yaşatılacağım evlendirilmeden birlikte yaşayacağım için ve bu yüzden en iyi arkadaşımdan ayrılacağım için sinir krizi geçirdim ve annemle birbirimize vurduk.annem her tarafımı tırnaklarıyla yara bere yaptı.annemin ise sol gözüne yumruk attım ve gözü morardı. sonra annem babama telefon açıp ben ikna edemiyorum al sen ikna et dedi.babamda beni silivriye taşınmaya ikna edemeyince annem babamla benden gizli tekrar konuştuğunda alanyaya geçici süreliğine taşınalım berklerle birlikte olmayacağımız için çocukluk arkadaşıyla birlikte olmayacağı için alanyadan soğur sonra 2-3 sene sonra silivriye taşınırız dedi.babamda mecburen kabul etti. ve ben berkle çocukluk arkadaşımla birlikte olmayıp onlardan ayrı kalıp onlardan ayrı yaşatılmak için alanyaya taşındık.yani alanyadan soğuyup silivriye taşınmak isterim diye manavgat yerine alanyaya taşındık.ve alanyada berkle aynı liseye aynı sınıfa gitmediğim için liseyi bıraktım. sonra berklerden ayrı kaldığımız için psikolojik sorunlar yaşadım ve 4 sene sonra istanbula geri döndük.ama silivriye değil beylikdüzüne.beyler sizce bu hikayede ben mi haklıyım yoksa ailem mi? lütfen işin dini yanına ve şehvet yanına bakın doğruyu söyleyin.ailem dahi olsa beni benden 3 yaş büyük bir kızla evlendirmeden birlikte yaşatamazlar.haksızsam buyrun söyleyin.lütfen iyice düşünüp ona göre karar verin. |
Bildirim