Şimdi Ara

Sizce bu bölümü okumalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugun telefonuma mesaj geldi AÖF ikinci üniversite falan diye hangi bölümler var diye girip baktım sosyal medya yöneticiliği diye bir bölüm gördüm 2 yıllık sizce bu bölümü okumalımıyım? ilerde bir işe yarayabilir mi?

Hali hazırda Sakarya üni halkla ilişkiler ve AÖF işletme mezunuyum 26 yaşındayım.Zaten kolay bir bölüm yani bu diplomaya sahip olsam ilerde CV ye bir katkısı olabilir mi? yoksa gereksiz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 4 Ekim 2021; 21:10:8 >

• eğer zamanın bolsa kendine bir değer katacak bir uğraş arıyorsan deneyebilirsin ama tabiki bu tek başına seni bir noktaya ulaştırmayacaktır.hepsinden önce sen ne yapmak istiyorsun ona karar ver.Kulağıma küpe olsun bir kapı açar diye okuyacaksan boşuna okuma bir faydası olmaz.çünkü okulda ögretilenler hiç bir zaman yeterli değildir.

• bomboş iş instagram hesabı aç her gün 1 post at daha iyi

• oNrr kullanıcısına yanıt

Açıkcası CV ye katkısı olur mu diye düşündüm işte

• gold5555 G kullanıcısına yanıt

kariyer sitelerinde eğer cv nin varsa üzerine üzerine ekleme yap bu bölümü okudum mezun oldum diye cv bakan sayısı artıyorsa veya seni arıyorlarsa demekki ekmek yedirebilecek bir şey diye tarihe not düşersin.daha sonrada gider bölümü okur işini ögrenir dil ögrenir ki en az anadil dışında 2 dil sonra freelancer işler yapabilirsin veya bir kaç işletmenin sosyal medya yönetim işlerini alabilirsin.Önemli olan senin kendine nasıl değerler kattığın ve kendini nasıl pazarlayabildiğin ile alakalı

• Cv'ye katkısı olmaz. Okuma boşuna. Zamanına yazık.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Onunla uğraşacağına dil öğren

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeviEfendi -- 4 Ekim 2021; 23:18:54 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oku gitsin

en kotu kenarda durur seni yetkin gosterir

• YAZILIM ÖĞREN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harbi diyorum boş. Bir Instagram sayfası açıp 5-10k takipçi yapabilirsen daha iyi olur.

• Zaman+para kaybı

• Donem 360tl toplamda 1600 civari yapiyor 2 yilda.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.