Şimdi Ara

Sizce bu anlatılan adam kim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kim hiç tanımadığı insanları kurtarmak için, hiç tanımadığı diyarlara gider herşeyi silbaştan? En iyi şekilde hayatını yaşama imkânına sahipken kim dağlarda ölümle burun buruna yaşamayı seçer? Kim inandığı değerler uğruna Ailesinden, Sevgilisinden, Memleketinden, Mesleğinden ve Hayatından vazgeçer? Kim bu kadar büyük bir zafer kazandıktan sonra "Sadece burdaki insanları kurtarmak yetmez, başka insanlarında bana ihtiyacı var" diyerek terkeder kendi elleriyle diktiği dalgalanan bayraktan ve ülkenin en güçlü makamından?? Kim başkalarının evlatlarını kurtarmak için kendi öz evlatlarını terkeder?

Bilin bakalım bu adam kim

• KANGAL
  • Ramiz dayi
  • Bear Grylls
  • İpucu vereyim;

Bu dünyada değişmesi gereken birşeyler var diyerek koskoca dünyayı değiştirmeye kalktı bu adam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GökaLp.
    İpucu vereyim;

Bu dünyada değişmesi gereken birşeyler var diyerek koskoca dünyayı değiştirmeye kalktı bu adam.

Polat alemdar
  • quote:

Orijinalden alıntı: SyMPaTHyc

quote:

İpucu vereyim;

Polat alemdar

Sadece kendi insanlarını değil, dünyadaki bütün insanlığı kurtarmaya çalışan bi kahramandan bahsediyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • che dir kesin. avatarında da o yokmuydu senin. yoksa fakein mi bu
  • quote:

quote:

quote:

İpucu vereyim;

Polat alemdar

Sadece kendi insanlarını değil, dünyadaki bütün insanlığı kurtarmaya çalışan bi kahramandan bahsediyorum

Cuneyt arkin o zaman

• quote:

quote:

quote:

İpucu vereyim;

Polat alemdar

Mustafa Kemal ATATÜRK. Benim En Büyük Kahramanım.

• quote:

Orijinalden alıntı: PETTIBONE

quote:

quote:

quote:

İpucu vereyim;

Polat alemdar

Mustafa Kemal ATATÜRK. Benim En Büyük Kahramanım.

Benim anlattığım tarife uymuyor ama Atatürk.

• GökaLp miş bu...che hitlar bunlardan biridir cevap...eee senin işler nasıl gidiyor Gökalp?...Hayat nasıl yani? devrim yaptın mı?...hani Rusyayı SSCB ye çevirecektin?
  • prof. Charles Xavier

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makman -- 11 Nisan 2010; 16:08:27 >
  • Adolf Guevara.
  • Yusuf Miroğlu
  • lan gökalp naber leaa
  • 50 cent.
  • Chuck Norris
  • Yonca Evcimik
  • Deniz Gezmiş mi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.