kullanmadım bu yüzden de bi bilgim yok. ama sen bi warriorsun roc yerine shio tears kullandığın zaman, 10defans 2hp 7str kaybın olacak. Ben şahsen +8 ii kullanıyorum ve fazladan lightning dmg için imir ring kullanmam, kimsenin de kullanacağını sanmam.
haa şu var elinde hb olur dual rof takarsın o daha süper olur, çünkü statlar bakımından da rof roc'dan daha üstün bir de ilaveten 20flame dmg geliyo.
yani demek istedigim silahın glacier damagesi 140 mıs gibi vururmu ?:D
cok fazlada olmasa verdigin damageleri etkiliyor.
fragment dupe zamanı xigenonda dual sherion ve shio tearslarla denemistik, arenada 20 30 dmg fazla vuruyordu.
La Atak Sormuyo..SiLahtaki GLacier Damage Resiste EkLenirmi Diyo ?
evet aynen öyle oluyomuş
quote:
Orjinalden alıntı: metalstroke
Evet Öyle Olur ama ... Shio Tears lar Str vermedigi için Str veren takı yerine St kullanırsan Ap yi epey düşüreceginden dmg olarak bi şey farketmez ama kombo bazında verdikleri dex bonus işe yarar .
yani su maradonda combo calısmak icin kuklalar var onun karsısına gectin +8 exp blade axe var 70 lvl sin dual str 12 yüzük var bide dual shio tears hangisini takınca yüksek damage vurursun?
24 str bonus 70 lvl bi warrior a dual st nin vereceginden daha fazla dmg bonus verir .
quote:
Orjinalden alıntı: metalstroke
yani su maradonda combo calısmak icin kuklalar var onun karsısına gectin +8 exp blade axe var 70 lvl sin dual str 12 yüzük var bide dual shio tears hangisini takınca yüksek damage vurursun?
Tabiki Etkiler Dun verdım Ben bU OLayı Mesela Luqias Alın Elinize dual Flame Ring OLsun 3 5 vurun Her Hangi Bi yaratıga Sonra flame ringleri Takıp vurun
Magler Neden flame Ring Taksınki O zaman (flame OLanlar....)
Tabiki etkilioyr da monsterlarda pek farkını anlayamassın czde bu olay daha net görülür
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme