Şimdi Ara

ROF lardaki flame dmg hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yaw rof ları cok uzun zamandır kullanıyorum bu flame dmg ler warriorlara etki ediyormu.
    mesela raptor 187/80 + 40flame dmg mi oluyor? (dual rof var)

yoksa silahtamı flame dmg olmalı hb ms gibi??

syg,

• ROF takıyorsun deneyecek olan sensin sonuçta en kral adamlarda bile olmuyor clanı çıkmıyorsa felankora tak çıkar yap dene mesela 8 str veriyorsa str 8 normal takı tak dmg lere bak birde rof tak dmg lere bak fark varsa yararıda vardır.
  • Sılahlarda Önmlı Olan Damagesıdır Bu Yuzden Senın Elındekı Sılahın Flame Damage Vermış Olması Durumunda Rof'ların Etkı Eder Tabıkı
  • Elindeki item Flame Damageli İse Etkisi Olur... Böyle Biliyom .

Lugias Olsa Daha Sağlam Vurursun.

Mage İÇin Süper İtem Rof.
  • quote:

Orjinalden alıntı: __TİG3R__

Elindeki item Flame Damageli İse Etkisi Olur... Böyle Biliyom .

Lugias Olsa Daha Sağlam Vurursun.

Mage İÇin Süper İtem Rof.

Dualini düşün bide. 75 lvl flame mage +8 elixir dual rof mis.
  • +7 hb fln al bence o da flame dmg
  • quote:

Orjinalden alıntı: L.J

ROF takıyorsun deneyecek olan sensin sonuçta en kral adamlarda bile olmuyor clanı çıkmıyorsa felankora tak çıkar yap dene mesela 8 str veriyorsa str 8 normal takı tak dmg lere bak birde rof tak dmg lere bak fark varsa yararıda vardır.

deneyecek olsam dener yazmazdım buraya.. kesin olan birseyi arıyorum ben, oyunun en basından beri bilinen birseyi..

mantık olarak calışmasa bilinirdi roflardaki flame dmg diymi. ama calışmama gibi birsey sözkonusuda olabilir poison glacier vs silahlarda.. flame dmg li silahlarda calışma olasılıgı %50 sankim

bence etki etmiyor cünkü ms +8 aldıgımda yada aynı atakta rebirth +4 exc blade axe aldıgımda dmg cok farketmiyor.

söyle k2 sitesinin biyerinde okuyan gm den duyan yokmu yaw

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Full str Bow/fire+?
    13 yıl önce açıldı
    DB Priest mi BP priest Mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet atack artısı olur diye dusunuyorum

bu arada resim igrenc
  • dual rof un warsa +8 hb al kimse duramaz karsında +8 raptordan kat kat saglam dmg ler atarsın !!!!
  • elindeki silahın dmgsine gore attack verir
  • arkadaslar silahdaki damage olayı staflardak,i gibi değildir mage de novada etki eder ozellikle silahlarda bazen ıskalama olayı oluyorya mesela okcuda bu cok olur 90 vurur asas mesela 80 vurur shardla yada md le işte o 80 90* lık damage sişlahdaki posion yada flameden gelir eniow bowdaki light damage okcuda işe yaramıyor 66 skilinde ayni şey chitin bowda oldugu gibi bunlara kanıpta +7 cb ye +7ib den 3 kat fazla para vermeyin şekil sadece
    not yüzükteki stafdaki damageler sadece magic saldirilarda etkili yani sadece mageelrin saldirilarında
  • TaBİkİdE
  • eğer elindeki silah flame damage li ise rofdaki flame damage devreye girer. diğer silahlarda girmez.

elime rof geçmediği için deneyemedim ama böyle olması gerek yoksa rof bu kadar pahalı olmazdı.
  • ßeN sana bi özet geçeyim daha kolay anlarsın belki

Mesela elınde hb var dielim takıların filanda flame bonus olunca vurduğun dmg yükselir çünkü hb flamedir
    elinde ii var diyelim lr bonuslu takı takınca demınde dediğim gibi vuracağın dmg daha iyi olacaktır

Demek istediğimi anlamışsındır sanırım elındeki silah lr-flame veye glacier olsun fark etmez taktığın takılardaki bonuslardaki ßu bahsettiğim bonuslardan elındekı silahtaki ile aynı olursa daha iyi vurursun
  • RoF mageler için süper bi ring ama sen yinede hb yada ms takıp dene merak ediyorsan tabiki ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: BequickorBeLiFe

RoF mageler için süper bi ring ama sen yinede hb yada ms takıp dene merak ediyorsan tabiki ;)

en akıllıca seyi sen demişsin valla, biri etki eder diyo biri etmez diyo biride cok biliyomus gibi ii de etmez hb de eder flame dmg de eder vs vs. len biz ne diyoz okumadınmı benim yazdıgımı beboo

deniycem arkadaslar
  • şimdi şöyle birşey önemli olan silahın elemental damage ı mesela;

git bir canavara r ile vur giantic takıyosan lightning, hb takıyosan flame, blade axe takıyosan glacier, raptor takıyosan poison efenkti olur vuruken işte o silahtaki damagenin oyundaki karşılığıdır, birde ayrıca elemental damage içeren takılar vardır bunlar direk etkileyemez (mageler hariç, çünkü magelerde flame glacier lightning gibi farklı türler var ve adındanda anlaşılacağı gibi Elemental Lord ) warriorlarda etkisi bana göre r vuruşlarında artış gösterir skill vuruşlarında ise (flame damage bir silah kullanırsan) max. 100(çok zor) damage flame ringler ile denedim(ben en fazla 80 fazla vurdum...

warriorların skiller fail safe yani genellikle belli aralıklarda damageler çıkarırsın howling ile birine 500 vurduysan 480 520 arası vurusun bundan flame damage ancak 50 taş çatlasın 100 damage (çok zor) arttırabili... vede warrior skillerinde önemli olan elemental değildir swd hs hb gibi skiller tamamen vuruşla alakalıdır reduce +9 raptor takan adam +9 poison lu raptor takanla aynı damageleri vuruyo çünkü...

ama scream de lightning etki edebilir çünkü skill amacı stunlamak ve lignhtnin stunlayabilir... yani elemental damage etkileri burda ortaya çıkar

uzun yazdım umarım anlatabilmişimdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vormound -- 29 Eylül 2007; 14:06:18 >

• quote:

Orjinalden alıntı: speedyDNA

quote:

Orjinalden alıntı: L.J

ROF takıyorsun deneyecek olan sensin sonuçta en kral adamlarda bile olmuyor clanı çıkmıyorsa felankora tak çıkar yap dene mesela 8 str veriyorsa str 8 normal takı tak dmg lere bak birde rof tak dmg lere bak fark varsa yararıda vardır.

deneyecek olsam dener yazmazdım buraya.. kesin olan birseyi arıyorum ben, oyunun en basından beri bilinen birseyi..

mantık olarak calışmasa bilinirdi roflardaki flame dmg diymi. ama calışmama gibi birsey sözkonusuda olabilir poison glacier vs silahlarda.. flame dmg li silahlarda calışma olasılıgı %50 sankim

bence etki etmiyor cünkü ms +8 aldıgımda yada aynı atakta rebirth +4 exc blade axe aldıgımda dmg cok farketmiyor.

söyle k2 sitesinin biyerinde okuyan gm den duyan yokmu yaw

Tamam bende sana diyorum ki flame damage i test etmek istiyorsan atağı sabit tut rof 8 str veriyor mesela çıkar rofu yerine str8 takı tak dmg testi yap, sonra rofu tak birde öyle dmg testi yap mesela 30 dmg vur yaz bir köşeye topla ortalamasını al sonuç çıkar ortaya birde git arenada bir arkadaşına yap pk daki önemi ortaya çıksın. Burda yazanların %90'ı varsayımlar üstüne yazıyor şu anda okuduklarım kadarıyla. Kesin sonucu yakalamak senin elinde. Ha dikkate alır denersen burayada yaz bizde faydalanalım.

• Dual ROF ve HB +8 super olur HBnin apsi dusuk oldugu halde Raptordan daha fazla vurursun benden sölemesi HB +8 bulabilirsen cok deli olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wholtran -- 29 Eylül 2007; 14:15:15 >
  • büyük ihtimal atack artar
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.