Şimdi Ara

Sizce Bayram Tatili Kaç Gün Olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Sizce Bayram Tatili Kaç Gün Olur?

(En Son Oy Tarihi: 2.10.2012)
Giriş
  • Tahminleriniz veya bilgileriniz nelerdir?

Bayram;
    Ekimin 25'ine geliyor.Normalde bayram tatili 4 gün oluyordu.Perşembe,cuma,c.tesi,pazar olucak sanırsam.Tabi haftasonundan dolayı 2 gün gidiyor fakat p.tesi 29 Ekim.2 Gün uzatma olabilir.Tam olarak kaç gün olacağı açıklandı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 1 Ekim 2012; 23:30:12 >

• millet olarak tatile değil çalışmaya ihtiyacımız var.
  • Bugün bi arkadaş 9-10 gün olacağını söylüyordu. Yani hafta içi birleşecekmiş.
  •  Sizce Bayram Tatili Kaç Gün Olur?
  • Ya 5 gün olacak ya da 10 gün.Ben 5 gün olur sanıyordum ama 10 gün olma ihtimali biraz daha yüksek gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anadolu üniversitesine tatil yok

• http://www.hacettepe.edu.tr/Eklenti/911,316.pdf?0
    Bu sadece Hacettepe için geçerli heyecanlanmayın hemen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yani neden 10 gun olma ihtimali var ben onu anlamiyorum bana bi gerekce soyleyin?

• quote:

Orijinalden alıntı: TheSpiRiT

Ya 5 gün olacak ya da 10 gün.Ben 5 gün olur sanıyordum ama 10 gün olma ihtimali biraz daha yüksek gibi.

10 gün nasıl oluyor 22 ve 23 ekimi tatil yapma hakları var mı meraktan soruyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 1 Ekim 2012; 23:45:56 >
  • 9 yada 10 gün olcak, meb açıklamıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDeSPoT

quote:

Ya 5 gün olacak ya da 10 gün.Ben 5 gün olur sanıyordum ama 10 gün olma ihtimali biraz daha yüksek gibi.

10 gün nasıl oluyor 22 ve 23 ekimi tatil yapma hakları var mı meraktan soruyorum

20 Ekim Cumartesi'nden 29 Ekim Pazartesi'ne kadar tatil olacak eğer 10 gün olursa.Biraz zorlama oluyor ama bu şekilde olması lazım.

• ne zaman belli olur acaba?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheDeSPoT

quote:

20 Ekim Cumartesi'nden 29 Ekim Pazartesi'ne kadar tatil olacak eğer 10 gün olursa.Biraz zorlama oluyor ama bu şekilde olması lazım.

Bayram kaçında? Bayramdan önceki günler neden tatil, açıklayabilir misin hocam, tam olarak anlamadım.

• 5 gün olacak. 2,5 günü birleştirmezler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.