Şimdi Ara

Sizce babam neyin kafasını yaşıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 tane alkollü mekanı var, mekanların aylık geliri 70 bin civarı, bi ortagı var, ortagıda kendisi gibi, eski bi arkadaşı, ikisinin ay sonunda cebine koydugu para 8 bin lira, oturdugumuz ev 2+1, araba yok, tek gideri benim okul masrafım, yanlış anlamayın kendim için bişey iatedigimden degil ama kendisi 46 yaşında ve artık parayı napacak biliyorum, cebine aldıkları para dışındakileri bankaya atıyorlar, birikince yeni mekan alıyorlar, tamam iyi güzel yatırım yap ama kardeşim 46 yaşındasın biraz kendinede bak, yaşlanmak üzeresin, otobüsle işe gidip geliyosun, bu nasıl bi kafa anlamıyorum, hiç yaşlanmicak, ölmeyecek falan mı zannediyor, giydiği mont 100 lira civarı bişey, 30 40 liralık gömleklerden giyer hep, harbi merak ediyorum, ben bu yaşa kadar hiç çözemedim babamı, sizce nasıl bi kafa yaşıyor olabilir, senin geleceğini düşünüyor falan demeyin çünkü öyle degil, biliyorum, hani ben çalışiyim kazaniyim oglum yesin gibi bi kafada degil zaten öyle olsa bile çok saçma olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• öyle ince hesap yapmasaydı mekanları batardı bence. zengin olanlara bakıyorum da 5kuruşu bile hesaplıyolar

• mutevazi kelimesinin gercek hayattaki yansimasini hic gorup duymamissin yuksek ihtimal 11-12 yasindasin zaten ileride anlarsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne güzel işte baban sana kocaman bir servet bıracak daha ne istiyorsun?

• fokof kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ne alakası var, hava mı atıyorum burda, neyle hava atıcam, araba yok, salonda uyuyorum :D hem size gösteriş yapsam nolur yapmasam nolur

• Kardeş ben bu yaşımda yaşayamayacaksam 30 35 yşaında olsa ne olur, kendim için demiyorum zaten, kendisini düşünmez mi insan biraz, otobüsle işe gidiyor hala, kendi yesin parayı benim gözüm yok zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: İtalian12

Kardeşim ne alakası var, hava mı atıyorum burda, neyle hava atıcam, araba yok, salonda uyuyorum :D hem size gösteriş yapsam nolur yapmasam nolur

farkettiysen konu baban senin nasil davrandigindan bahseden yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız ne demek istedi sizce?
    9 yıl önce açıldı
    Bu neyin kafası?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fokof kullanıcısına yanıt
    Tamamda ne anlatmaya çalıştın onu anlamadım, babam mütevazilikten yapıyor diyorsan alakası yok, gösterişi çok sever, nereye gitse mekanlarından bahseder, ama bu yüzden ona kızmam çünkü herşeyi tek başına yaptı, babasından falan 1 kuruş bile kalmadı, 10 yaşından beri çalışıyor, hakkıdır yani gösteriş ypaması

• Bize sormak yerine babana sorabilirsin. Sana nedenini anlatir buyuk ihtimalle.

• Shavo kullanıcısına yanıt
    Yok anlatmaz

• Babanla karşılıklı hiç konuştun mu? sohbet ettin mi?

Babanda bilir elbet 500 liralık mont alıp 300 liralık ayakkabı giymesini.

Geleceğini hazırlayan adama ''neyin kafasını yaşıyor'' gibi kaba bir tabir kullanıp forumdaki üyelerin babanı aşağılamasını, hakaret etmesini veya dalga geçmesini ister gibisin.

• ABSOLUT. kullanıcısına yanıt
    Ya ne gelecegi kardeşim, mekanların hepsini kiraya verse sırf o kiralardan 5 aile lüks bi şekilde geçinir

• Hastalık bu ya gönlümce harcayamadigim parayı ne yapayim

• quote:

Orijinalden alıntı: ABSOLUT.

Babanla karşılıklı hiç konuştun mu? sohbet ettin mi?

Babanda bilir elbet 500 liralık mont alıp 300 liralık ayakkabı giymesini.

Geleceğini hazırlayan adama ''neyin kafasını yaşıyor'' gibi kaba bir tabir kullanıp forumdaki üyelerin babanı aşağılamasını, hakaret etmesini veya dalga geçmesini ister gibisin.

Ne diyeyim komedi

Bir insanin babasin neyin kafasini yasiyorsun demesi diger insanlarin kufur edecegi anlamina mi geliyor?

Neyin kafasini yasiyorsun baba?

Hadi bana da edin

• babanın metresi ve başka çocukları vardır paralar oraya kaçıyodur veya kumara düşmüştür senin haberin yoktur
  • "Araba yok otobusle gidiyor ise" kismini okuyunca klavye otomatik csb yaziyor.

Cevremde bu tarz insanlar cok fazla ama arabasi olmayan yok. Yani buyuk is yapan insanlarda araba lux degil bi ihtiyac. Mesela mekanda bi olay cikti baban otobus saatlerine bakip oyle mi gidiyor. Bi de ickili mekanlar gece is yapar. Yani gece de otobus seferi olmadigina gore nasil otobusle gidiyor ise?

• Haram para kazandığı için bereketi olmuyordur

• Hocam kusura bakma da harbiden la o nasıl bir kafa ilk defa böyle ilginç bir şey duyuyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sütlü köpüklü kafasııı

• Bizim akrabanın bayağı gelirleri var ama passat, caddy felan biniyorlar.

Telefonları felan son model değil, giyimleri de normal.

Hepsi ne sorayım mı siz neyin kafasını yaşıyorsunuz diye?

Hiç umrumda bile olmadı, bizden epey zengin olduklarını biliyorum sadece.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.