Bildirim
Sizce Avrupa mı yoksa Amerika mı daha iyi ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Sizce Avrupa mı yoksa Amerika mı daha iyi ?
(En Son Oy Tarihi: 19.8.2021)
Giriş
-
Avrupa'ya Türkiye dahil mi Dahilse Avrupa diyorum
-
Edirne, Kırklareli, Tekirdağ'da yaşamak istiyorsanız neden olmasın ?quote:
Orijinalden alıntı: sesegayi batiran adam
Avrupa'ya Türkiye dahil miDahilse Avrupa diyorum
-
Ben de aynı sorunun cevabını arıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Param olucaksa (o eyaletlerde kalicagima göre vardır diye düşünüyorum) direk Amerika.
tabiki avrupa -
Asya candır.
..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faber12 -- 10 Mart 2021; 17:3:36 >
Avrupa tabii ki. Amerika dediğin yer Türkiye gibi ülkelerden bile yer yer daha dip daha çukurda sürünen bir yer. Öyle eyaletler ve hayatlar var ki..
Avrupa genel manzara olarak çok daha derli topludur.
Avrupada eziklik psikolojisiyle yaşayıp, ülkemden utanarak yaşamak yerine amerikada yaşayıp "burası dünyanın karması ulan millet önemli değil" diyerek kendimi kandırabilirim.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Avrupa diye oy verdim ama G.Kore, Japonya daha ağır basıyor
bence amerika nedeni ise dil. Anadilde ingilizce
avrupada birçok ülke ilgilizce bilmiyor insan zorlanıyor anlaşmada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lampard23 -- 24 Ocak 2020; 19:41:12 > -
İsviçre daha önce gittiğiniz gidebileceğiniz her yerden güzel, yaşanılası, refah oranı ve para birimi dünyanın en zirvesindeki ülkedir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi •Acharad -- 24 Ocak 2020; 20:16:20 >
Paran varsa American dream
Ben de İsviçre'nin en iyisi olduğunu düşünüyorum ama okuldan bir arkadaşımla tartıştığım için bu konuyu açtımquote:
Orijinalden alıntı: •Acharad
İsviçre daha önce gittiğiniz gidebileceğiniz her yerden güzel, yaşanılası, refah oranı ve para birimi dünyanın en zirvesindeki ülkedir -
tabiki amerika, bu konuya avrupa avrupa diyen gibiler zaten avrupaya akın akın gittikleri için, özellikle son 10 yılda avrupalı kimliği yok oldu. bunun baş mimarı ise merkel, almanca ve avrupaya ne kadar mülteci varsa topladı sırf eski nazici ezikliğini bahane eden popülist yaklaşımıyla. amerikada da bu durum var ama en azından amerikad bu duruma karşı duran patriot yani vatansever bir kesim var, trump buna oynadı ve kazandı. çoğu kişi avrupaya ya da amerikaya beleş ayrıcalıklara konmak için gittiğinden trump'ı sevmez. mesela amerikadaki siyah ve meksikalı popülasyonu azalsa 10 numara ülke olacaktır. -
Avrupa sosyal ve sanayi anlamda ABD teknoloji, bilim ve eğitim anlamında daha ileride. Kaliteli bir yaşam ve geniş sosyal haklar için avrupa derdim
parası az olana ve trdeki akrabaları çok sevene avrupa daha iyi. gidiş geliş rahat. diş dolgusu mu yaptırcan, berlinden uçak hop istanbuldasın ve uçak bileti fiyatı trabzon istanbul bileti ile aynı.
amerikada bu geçerli değil, biletler pahalı. vergler çok yukarda sağlık sigortası o bu.. kolay biyer değil yani amerika. hele işsiz kalırsan bi anda ortalık karışık kara bulutlar basar amerika öyle biyer.
fakat dilin dünyada geçerliliği konusunda amerika ile hiçbiri başedemez..
şuan bana iş hazır pasaportta hazır gel hangi ülkeye deseler ingiltereyi seçerim. biraz şiveleri sıkıntılı da olsa ingiltere iyi. ama sen şuan ingiltere pasaportu almaya çalış canından can gider. kolay değil.
isviçre ufak biryer ve konuşulan dil 3 adet.paralarında 3 dil yazıyo abuk sabuk biyer orası.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- yurtiçi kargo aracli kurye ne kadar kazanır
- iğne vurulduktan sonra duş alınır mı
- mysoline 250 mg kullanıcı yorumları
- kurtlar vadisi kirve
- katrilyondan sonra ne gelir
- black friday 2025
- sodyum iyon batarya
- dc açıldı mı
- en ilginç rekorlar
- prompt mühendisliği
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X