|
Yalpalayan her argümanına cevap veren ben miyim yoksa korktuğun soruları atlayıp görmezden gelip, konuyu değiştirmeye çalışan sen misin? Ben yalpalıyorsam sen alabora olmuşsun :D Cevap vermediğin kısmı tekrar yazıyorum, tekrar cevap vermekten korkmaz da bu sefer cevaplarsın umarım. Vahdettin neden Papa Bendith'in heykelini İstanbul'a dikti ve neden işgal güçleriyle tören yaparak açtırtı? Vahdettin neden Türk halkı savaştan kırılırken 5. eşiyle evlenip Anadolu halkı açlıkla boğuşurken İstanbul'da günlerce şenlik, düğün yaptırıp parayı çarçur etti? Fatih Sultan Mehmet ve ondan sonraki bütün padişahlar kendilerine neden Roma İmparatoru (Kayzer-i Rum) dediler? Osmanlı İstanbul'un fethinden sonra Bizans'tan neden pek çok şeyi kültürüne aldı? Neden devletin teşkilat yapısını, sarayın işleyişi hatta harem sistemini Bizanstan aldı? Fatih Sultan Mehmet böyle yaparak Bizanslı mı yaptı bizi? İşgal mi edildik? Osmanlı neden6kendisine Roma İmparatorluğu dedi ve neden Bizansı kendisinin öncül devleti ilan etti? İligli vekilin verdiği soru önergesinin kaynağı atar mısın biraz gülelim :D TBMM arşivinde muhakkak vardır eğer böyle bi soru önergesi verildiyse, belgeyle konuşuyoruz madem buyur bekliyorum. İngilizlerin eğitip Türkiye'ye gönderdiği şarlatanlardan tarih öğrenmek kendisine Türk diyen bir insana yakışmaz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

Hızlı