Şimdi Ara

Sizce araba mı yoksa yurtdışı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diyelim öğrencisiniz ve elinizde bir fırsat var.

1. Seçenek = Araba alacaksınız ( 20-25 bin lira civarı ). Ayrıca okulla ev arası mesafa 50km (Toplu taşımayla 1.5 saat civarı sürüyor)

2. Seçenek = 1 ay interrail ve diğer yaz (3 ay) Work And Travel Yapacaksınız.

Siz olsanız hangisi derdiniz? Benim aklımda 2. seçenek var. Tabi 2. seçeneği seçersem her gün yollarda uğraşacağım.

Not = Zaten erasmus yapmaya çalışacağım ama asıl maddiyat gerektirenler yukarıdakiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 11 Eylül 2016; 16:43:10 >

• kalbim 2 beynim 1 diyor . ama 1ri yapman 2yi yapmana engel değil seneye arabayı satıp tekrar onları yapabilirsin. ama 2yi seçersen 1ri yapamazsın ayrıca interraile o kadar para gitmez 3k civarı para yeterli olur
  • 2 tabiiki. arabayı ilerde de alırsın ama yurtdışı yapacak zamanı ve imkanı ilerde bulamayabilirsin.
  • Arabanın masrafı alınca bitmiyor...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arabanin her ay 400-500 lira masrafi olacak sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoeyBane

Arabanin her ay 400-500 lira masrafi olacak sana

Evet işte almazsam o masrafı kenarı koyup yurtdışına çıkınca harçlık olarak harcamayı düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 km yol gidiyorsun kardes bence toplu tasimaya katlan daha iyi

Bir yerde trafik girdiginda zaten yolu 1.5 saat surecek.

2 daha mantikli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araç alınır mı sizce ?
    10 ay önce açıldı
    Sizce bu alınır mı?
    4 yıl önce açıldı
    Sizce bu laptop alınır mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayhan.

quote:

Evet işte almazsam o masrafı kenarı koyup yurtdışına çıkınca harçlık olarak harcamayı düşünüyorum.

Yurtdisina cik. Erasmus, WAT yap. Okulun bitince de dil egitimine yurtdisina git.
  • 2.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

kalbim 2 beynim 1 diyor . ama 1ri yapman 2yi yapmana engel değil seneye arabayı satıp tekrar onları yapabilirsin. ama 2yi seçersen 1ri yapamazsın ayrıca interraile o kadar para gitmez 3k civarı para yeterli olur

Ama almazsam arabaya mazot parası harcamama gerek kalmayacak. Bu parayla yurtdışı harçlığımı çıkarmayı düşünüyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ayhan.

quote:

Yurtdisina cik. Erasmus, WAT yap. Okulun bitince de dil egitimine yurtdisina git.

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: inTears

50 km yol gidiyorsun kardes bence toplu tasimaya katlan daha iyi

Bir yerde trafik girdiginda zaten yolu 1.5 saat surecek.

2 daha mantikli

Bende öyle düşündüm hocam. Ne yalan söyleyeyim ilk başta arabam olacak falan diye sevinirken biraz plan yapınca çok masraflı ve gereksiz olacakmış gibi gelmeye başladı.

• 2. 1 diyen kıskançtır, adamın kötü seçeneği seçmesini istiyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara Ay

2. 1 diyen kıskançtır, adamın kötü seçeneği seçmesini istiyordur.

Sağol hocam görüşün için

• work and travel
  • Acaba merak ediyorum work and travel gibi bir sey yapmak icin ogrenci olmamak mi gerekiyor ?

Ya da 3 ay tatil doneminde oluyor mu ki ?

• nerdeyse senle aynı durumdayım. ev-okul toplu taşımayla 1saat 50dk sürüyor benim. arabayla yol boşsa 30 dk. en ağır trafiğe rağmen 1 saat 20 dk sürüyor. üni. 3. sınıfa geçtim. imkanım olursa önce araba alacağım. seneye veya ondan sonraki sene yurtdışına bakacağım. anladığım kadarıyla imzandan daha bu sene üniye girmişsin. bence arabayı alıp ulaşım sorununu çöz. daha önünde 4 sene var gidersin elbet yurtdışına.

lisedeki üniversitedeki arkadaşlarıma bakıyorum sosyal medyadan. herkes avrupaya amerikaya gitmiş anasını satayım. bi ben gidememişim yurtdışına. millet yurtdışındayken ben sanayide ve fabrikada staj için yaz tatilimi harcamak zorunda kaldım orası ayrı bi durum.
  • 2.secerim hatta yapacağım bu yaz wat yapacagim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.