Şimdi Ara

sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar sabi konudan yeterli cevabi alamayacagimi dusundugum icin buraya konu actim. Suan 3800 param var sizce 3150 ye morde mi alsam yoksa 6300e shyvanami? Biraz farkli karakterler ama ben genelde ad jungle yapiyorum morde oynamakta zorlanirmiyim bide morde icin item rune ve taktik verebilirseniz sevinirim forumda baska konu bulamadim morde icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• genelde ad jungle yapıyosun shyvana al derim güçlü bir counter jungle eğer iyi kullanabilirsen
  • morde al bende bütün herolar vardı neredeyse morde yoktu aldıktan sonra ne kadar eksikliğini çektiğimi anladım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakican1907

bence ikiside cok bos herolar. Bak sana onerilerim gragas ben aldım baslarda zor gelioyor ama sonra cok guzell oluyor,katarina,anivia,karthus veya 4800 e kas trundle al veya veya 6300 e kas irelia,talon,malzahar al secim senin hepsi super herolar bence

Ben biraz ap ozurlu oldugum icin zamaninda karthus almistim ultisi hosuma gittigi icin. Diger apleri pek kullanamiyorum. Trundle olabilir aslinda zamaninda troll oldugu icin cok almak istemistim ama dayanamayip surekli harciyorum.

• Shyvana da sağlam ama Morde ile tanky oynarsan çok çok sağlam bir champ. Yani fiyatından dolayı Morde diyorum, daha sonra Shyvana da alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guybrush Threepwood

Shyvana da sağlam ama Morde ile tanky oynarsan çok çok sağlam bir champ. Yani fiyatından dolayı Morde diyorum, daha sonra Shyvana da alırsın.

Sence ne kasmaliyim mordeye?

• quote:

Orijinalden alıntı: dokomoko

Arkadaslar sabi konudan yeterli cevabi alamayacagimi dusundugum icin buraya konu actim. Suan 3800 param var sizce 3150 ye morde mi alsam yoksa 6300e shyvanami? Biraz farkli karakterler ama ben genelde ad jungle yapiyorum morde oynamakta zorlanirmiyim bide morde icin item rune ve taktik verebilirseniz sevinirim forumda baska konu bulamadim morde icin.

bence 6300 e tamamla shyvana off tank jungle gidersin gerçekten mutiş bir champ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİZCE DURUMUM NASIL
    6 yıl önce açıldı
    Sizce ne yapmalı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Trundle'a yatırıyorum tabii gerekli runeların varsa.
  • Nocturne da gayet iyidir aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoyoTe !

Trundle'a yatırıyorum tabii gerekli runeların varsa.

Rune olarak mark ve quintler flat ad sarilar flat armor maviler flat magic resist
  • vay arkadaş adam ad jungler istiyorum demiş kimse ana 3lüyü söylememiş

Udyr lee skarner

skarner aralarında en az sevdiğim ama ultiyle düşmanın feedlenmiş adamını çekersen kazanırsınız o tfyi eğer çok geride değilseniz oyunda

Udyr ve lee için fazla diyecek bişey yok gank krallarıdırlar ama skarner ve shyvana da early gank zordur oyun içinde iş yaparsın

Hızlı jungle temizlemek istiyorum dersen phoenix udyr yeterlidir sana ve her ne kadar sevmesem de shyvana da hızlı temizler.

• quote:

quote:

Shyvana da sağlam ama Morde ile tanky oynarsan çok çok sağlam bir champ. Yani fiyatından dolayı Morde diyorum, daha sonra Shyvana da alırsın.

Ben şöyle gidiyorum genelde;

Spell olarak Flash ve Ignite alıyorum.

Başlarken;

sizce? +  sizce?

Eğer solo kasıyorsam (mid'de de birçok champion'a karşı etkili Morde) ilk b yaptığımda ward+1 pot daha alıyorum ve

sizce? ------> sizce? ya da yeterli gold varsa  sizce?

Bu sırada araya bir bot sıkıştırıyorum sonra şuna çeviriyorum  sizce?

Bundan sonrasında biraz tanky gidiyorum. Eğer karşıda AD champion sayısı çok ise ilk olarak;

sizce?

Daha sonra bu ikisinden birini çıkıyorum. Atma tercihimdir fakat çok kasmış bir ad varsa thornmail işe bayağı yarıyor.
     sizce?
     sizce?

Eğer karşı tarafta AD-AP oranı dengeliyse üstte yazdığım iki item öncesinde şunu çıkıp daha sonra Atma veya duruma göre Thornmail yapıyorum;

sizce?

Oyunun gidişatına göre bazen son item olarak bazen 3.-4. item olarak bunu yapıyorum;

sizce?

Eğer kasabilirsen (ki Morde ile takımın rezalet olmadığı sürece kasamama ihtimalin yok gibi bir şey hatta takımın rezalet olsa dahi karşı taraf çok pro değilse veya rehavete kapılmışsa oyunu döndürebiliyorsun) bu itemlarla hem tank işlevi görür hem AP carry olarak da görev yapabilirsin.

Morde ile oynarken önemli olan 4 ufak nokta var bence ve bunlara dikkat edersen rahat olursun.

1- Oyun başında lane'i çok itmemeye çalış ve gerekiyorsa bırak karşı taraf creep kassın bir süre. Kill vermemen çok daha önemli. Tabii jungler yardımcı olup bu durumu da engelleyebilir ama jungler'a her zaman güvenme. Ben solo top gittiğimde genelde çoğu jungler uğramıyor yanıma pek ihtiyacım yok diye. Karşıdaki champ ile aranda 20 cs fark dahi olabilir sabretmen çok önemli.

2- Skilleri spell vamp çıkana kadar fazla kullanma ve canına dikkat et. Spell vamp item'ını tamamladıktan sonra zaten can problemi yaşamıyorsun pek. Bu madde çok önemli çünkü kill almak için ardarda skillerini kullanıp dımdızlak kalabiliyorsun dikkat etmezsen. Uzaktan rahatça creep kasmak için kullanabilirsin başta 3. skilini ve 2. skilini.

3- Ultini atacağın kişiyi iyi seçmen lazım. Supportlara sıradışı durumlar dışında atmamaya özen göster. Ad carry kasmışsa ona kullanmaya çalış. Tanklara zaten atmamaya çalış. En iyi seçim Ad carry'ler fakat bazen hiç kasmamış ad carry'e atmak saçma oluyor tabii. Ultini doğru kullanabilirsen teamfight'larda quadralara-pentalara kadar yolun olabilir.

4- Mastery seçimini iyi yapman önemli.

• quote:

quote:

quote:

Ben şöyle gidiyorum genelde;

Spell olarak Flash ve Ignite alıyorum.

Başlarken;

sizce? +  sizce?

Eğer solo kasıyorsam (mid'de de birçok champion'a karşı etkili Morde) ilk b yaptığımda ward+1 pot daha alıyorum ve

sizce? ------> sizce? ya da yeterli gold varsa  sizce?

Bu sırada araya bir bot sıkıştırıyorum sonra şuna çeviriyorum  sizce?

Bundan sonrasında biraz tanky gidiyorum. Eğer karşıda AD champion sayısı çok ise ilk olarak;

sizce?

Daha sonra bu ikisinden birini çıkıyorum. Atma tercihimdir fakat çok kasmış bir ad varsa thornmail işe bayağı yarıyor.
     sizce?
     sizce?

Eğer karşı tarafta AD-AP oranı dengeliyse üstte yazdığım iki item öncesinde şunu çıkıp daha sonra Atma veya duruma göre Thornmail yapıyorum;

sizce?

Oyunun gidişatına göre bazen son item olarak bazen 3.-4. item olarak bunu yapıyorum;

sizce?

Eğer kasabilirsen (ki Morde ile takımın rezalet olmadığı sürece kasamama ihtimalin yok gibi bir şey hatta takımın rezalet olsa dahi karşı taraf çok pro değilse veya rehavete kapılmışsa oyunu döndürebiliyorsun) bu itemlarla hem tank işlevi görür hem AP carry olarak da görev yapabilirsin.

Morde ile oynarken önemli olan 4 ufak nokta var bence ve bunlara dikkat edersen rahat olursun.

1- Oyun başında lane'i çok itmemeye çalış ve gerekiyorsa bırak karşı taraf creep kassın bir süre. Kill vermemen çok daha önemli. Tabii jungler yardımcı olup bu durumu da engelleyebilir ama jungler'a her zaman güvenme. Ben solo top gittiğimde genelde çoğu jungler uğramıyor yanıma pek ihtiyacım yok diye. Karşıdaki champ ile aranda 20 cs fark dahi olabilir sabretmen çok önemli.

2- Skilleri spell vamp çıkana kadar fazla kullanma ve canına dikkat et. Spell vamp item'ını tamamladıktan sonra zaten can problemi yaşamıyorsun pek. Bu madde çok önemli çünkü kill almak için ardarda skillerini kullanıp dımdızlak kalabiliyorsun dikkat etmezsen. Uzaktan rahatça creep kasmak için kullanabilirsin başta 3. skilini ve 2. skilini.

3- Ultini atacağın kişiyi iyi seçmen lazım. Supportlara sıradışı durumlar dışında atmamaya özen göster. Ad carry kasmışsa ona kullanmaya çalış. Tanklara zaten atmamaya çalış. En iyi seçim Ad carry'ler fakat bazen hiç kasmamış ad carry'e atmak saçma oluyor tabii. Ultini doğru kullanabilirsen teamfight'larda quadralara-pentalara kadar yolun olabilir.

4- Mastery seçimini iyi yapman önemli.

cok sagol bildigin rehber yazmissin buraya.

• quote:

Orijinalden alıntı: TroubleMaker03

vay arkadaş adam ad jungler istiyorum demiş kimse ana 3lüyü söylememiş

Udyr lee skarner

skarner aralarında en az sevdiğim ama ultiyle düşmanın feedlenmiş adamını çekersen kazanırsınız o tfyi eğer çok geride değilseniz oyunda

Udyr ve lee için fazla diyecek bişey yok gank krallarıdırlar ama skarner ve shyvana da early gank zordur oyun içinde iş yaparsın

Hızlı jungle temizlemek istiyorum dersen phoenix udyr yeterlidir sana ve her ne kadar sevmesem de shyvana da hızlı temizler.

Ben ad jungle istiyorum demedim. Mordemi shyvanami dedim. Buara da saydiklarindan sadece lee var bende ve mainim zaten :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.