Şimdi Ara

Sizce Hangisini almalıyım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ya ben arkadsıma bi laptop kendime de masaüstü alıcam laptop konusnda karasz kaldm su 4ü arasnda ama nirvana ya daha bi sıcak bakıorum. pc hakknda pek bilgm yok da yardmlarnza ihtyacm var şimdiden tşkkrler. masaüstü için teklflernizi sunarsanz sevnrm..

1,,MONSTER T2-REX INTEL CORE 2 DUO T7500 2.2Ghz 15.4" 2GB 120GB TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR T75S96S1

2,,MONSTER T2-REX INTEL CORE 2 DUO T7500 2.2Ghz 15.4" 1GB 160GB TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR T75S96S0

3,,MONSTER T2-REX INTEL CORE 2 DUO T7500 2.2Ghz 15.4" 2GB 160GB TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR T75S96S2

4,,CASPER NIRVANA CPR2400-9E95B CORE 2 DUO T7700 2.4GHz 2048MB 160GB ENTEGRE KAMERA TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR

resm leri ekleyemdm formatını küçültemedm,, :(

Toshiba A200 1ah, acer 5920, dell 1520 gayet iyi makinalar
    *** BU ÜLKE HEPİMİZİN SEVELİM KORUYALIM ***
    *** İZMİR *** BJK *** S7 EDGE ***
  • hhh resmi küçülttm sonundaa

Sizce Hangisini almalıyım...

Orjinalden alıntı: scor

casper almada ne alırsan al

ama
    işlemci ve fyat yönnden sanki daa ii
    Hangisini Almalıyım? :/
    3 yıl önce açıldı
    Hangisini almalıyım?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dostum sana şöyle söyleyeyim. ben ve forumdaki bazı arkadaşlar toshiba a200 1ah satellite modelini kullanmakta. bizlerin toshibayı tercih etmesinin temel nedeni toshibanın güvenirliği sağlamlığı dizaynı servis imkanı uluslararası garanti kapsamı az sorun çıkarması ve piyasadaki laptopların bir nevi mercedesi olması. istessek casper dell monsterı hayli hayli alırdık ama, toshiba eğer kullanıcak olursan seni asla memnuniyetsizliğe sürüklemiycektir. her ne kadar ben dahil bir çok arkadaşın başı vista ile dertte olsada (çünkü piyasada daha yeni yeni vista için programlar çıkmakta buda oldu mu zaten kiimse vistanın eline su dökemez bence) toshiba bu dertlerini unutturur. o casperların özelliği ne kadar az daha üstün olsada toshiba 5 yıl gidecekkken onlar 3 yılı zor görür. sırf özellikler üstün diye alıp bi hataya düşme pişman olabilirsin benden söylemesi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny B. Goode -- 30 Eylül 2007; 18:27:04 >

• verdgn bilgi için tşkkr ederm
    quote:

Orjinalden alıntı: Te Queiro

dostum sana şöyle söyleyeyim. ben ve forumdaki bazı arkadaşlar toshiba a200 1ah satellite modelini kullanmakta. bizlerin toshibayı tercih etmesinin temel nedeni toshibanın güvenirliği sağlamlığı dizaynı servis imkanı uluslararası garanti kapsamı az sorun çıkarması ve piyasadaki laptopların bir nevi mercedesi olması. istessek casper dell monsterı hayli hayli alırdık ama, toshiba eğer kullanıcak olursan seni asla memnuniyetsizliğe sürüklemiycektir. her ne kadar ben dahil bir çok arkadaşın başı vista ile dertte olsada (çünkü piyasada daha yeni yeni vista için programlar çıkmakta buda oldu mu zaten kiimse vistanın eline su dökemez bence) toshiba bu dertlerini unutturur. o casperların özelliği ne kadar az daha üstün olsada toshiba 5 yıl gidecekkken onlar 3 yılı zor görür. sırf özellikler üstün diye alıp bi hataya düşme pişman olabilirsin benden söylemesi....

• quote:

Orjinalden alıntı: So_CLose84

verdgn bilgi için tşkkr ederm
    quote:

Orjinalden alıntı: Te Queiro

dostum sana şöyle söyleyeyim. ben ve forumdaki bazı arkadaşlar toshiba a200 1ah satellite modelini kullanmakta. bizlerin toshibayı tercih etmesinin temel nedeni toshibanın güvenirliği sağlamlığı dizaynı servis imkanı uluslararası garanti kapsamı az sorun çıkarması ve piyasadaki laptopların bir nevi mercedesi olması. istessek casper dell monsterı hayli hayli alırdık ama, toshiba eğer kullanıcak olursan seni asla memnuniyetsizliğe sürüklemiycektir. her ne kadar ben dahil bir çok arkadaşın başı vista ile dertte olsada (çünkü piyasada daha yeni yeni vista için programlar çıkmakta buda oldu mu zaten kiimse vistanın eline su dökemez bence) toshiba bu dertlerini unutturur. o casperların özelliği ne kadar az daha üstün olsada toshiba 5 yıl gidecekkken onlar 3 yılı zor görür. sırf özellikler üstün diye alıp bi hataya düşme pişman olabilirsin benden söylemesi....

önemli değil arkadaşım ...

• bekle ve yeni gelen monsterlardan birini al toshiba sony para tuzağı... toshiba bozuldu diyelim sürünürsün servise yollayıp almakla muhattap olcak birini bulamazsın servisi berbat bence önemli olan teknik servistir sonçta her elektronik chaz bozulabilir
    ben monster öneririm az paraya çok performans ki içindeki parçalar toshibada bulunanlardan çok daha kaliteli kingston ramler segate hdd.... ilk 15 gün içinde de beğenmezsen götürüp paranı geri alabilrisn

Olay budur. Ağzımdan almışsın. +1

Bence Acer 5920g, ya da Dell 1520'ye bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engerek135 -- 30 Eylül 2007; 21:17:06 >

The Soul Of BMW.
    engerek135, Acer Aspire 5920 derneği üyesidir.

Acer Aspire 5920g Intel T7300, 2GB DDR2-667, 256MB Nvidia 8600M GT, 160GB 5400 rpm Seagate HDD, 15.4'' Cristal Brite 8ms LCD ve bir de Logitech V450 mouse
  • Monster alacaksan ekran kartı 8600m GT olanlardan birini seç 8600m GS alma bence!

+1
    512 MB GDDR3 ATI® Radeon HD4650
    15.6" HD (1366 x 768)LED 16:9 Ekran
    4 GB DDR2 800Mhz HyperX KINGSTON
    320 GB 7200 RPM 16MB Cache
    WINDOWS 7 Home Premium
  • quote:

Orjinalden alıntı: akar06

hocam neden gt gs den farkı ne

Performans farkı var!GT ler daha güçlü kartlardır!
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.