Şimdi Ara

SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN (234. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.812
Cevap
98
Favori
292.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 232233234235236
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TEZ74 T kullanıcısına yanıt
    TEZ74 merhaba,

    Bizlere mail adresinizi özel mesaj olarak iletebilir misiniz? Bu konu hakkında bir mail yönlendireceğiz. Maildeki talimatları uygulayarak kontrol edebilirsiniz.
  • Merhabalar. 1 aydır Tivibu kullanıyorum. Benim sorumun Tivibu kutusu ile modem arasına router bağlayamamak, beceremedim bir türlü.

    Modemim arka odada, tivibu salonda.

    Şuanki sistemim TTnetin verdiği modemden(TP Link-W9970), Tivibuya ethernet kablosu gidiyor. Sorunsuz kullanıyorum. Ama Playstation ve televizyonum wifi ile nete bağlanıyor.

    Benim istediğim TTnetin verdiği modemden ethernet kablosu ile salonda duran TP-LINK TL-WR940N routera bağlanmak. Routerden ethernet ile Tivibuyu çalıştırmak ama modemden routera internet sağlıyabiliyorum, roterdan tivibuya internet sağlayamıyorum. Roter veya modem ara yüzünden nasıl bir ayar yapmalıyım yoksa WR940N IPtv için uygun değilmidir.
  • Merhabalar TP-Link NC250 Cloud Kameradan aldım daha önce aldığım NC220 kameradan kullanım ve kurulum açısından konuya yabancı değilim. İlk kuruluma başladığımda kamera kurulumunu bitirmek üzereyken Firmware güncellemesini yaparken kamera bağlantıyı kesti kırmzı ışık yandı bir dahada yeşil ışığı görmedim. Reset tuşuna basmama rağmen reset atamıyorum kırmızı ışık sabit oldu yanıp sönme bile yok, modeme LAN bağlantısı yaptğımda kamerayı görmüyor. kabloda sorun varmı diye düşündüm değiştirdim değişen birşey olmadı. hatta diğer kamerayı NC220 yi yeniden aynı kurulumu yapayım dedim onda problemsiz kurulum yapabiliyorum. Kısacası kamera bulut oldu uçtu sanki Cloud denilen özellik bu olmasa gerek :D
  • Selam,

    Tp-link W8970 v1 modemim var(3 antenli, 2 usb girişli olan). Hattımın vdsl desteklediğini öğrenip geçiş için başvurdum, ama modemim vdsl destekliyor mu emin değilim. Şu sayfada:https://wiki.openwrt.org/tr/toh/tp-link/td-w8970#switch

    donanım olarak desteklediği ama yazılım yüklenmesi gerektiği yazıyor. Bunu nasıl yaparım? (garantisi biteli yıllar oldu)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barsoy -- 2 Kasım 2017; 10:20:54 >
  • merhaba,

    WR702n nano router sahibiyim. cihazı client modunda sorunsuz kullanıyorum.ancak client modunu range extender ile değiştirmeyi bir türlü başaramadım. kurulum yaparken girdiğim arayüze bir türlü giremedim. cihazı sadece ethernet kablosu ile pc'Ye bağlayıp İP atayıp girmeye çalışıyorumama bir türlü olmuyor. nasıl yapabilirim?
  • ıyı calısmalar bende td-9970 v3 ile wr-940n var bunların arasında kablolu kopruleme yapmak ıstıyorum yardımcı olurmusunuz muhatap bulamıyorum
  • Merhaba;

    Elimde bir adet TL-WA901ND v3 AP var. OpenWRT ile bir süre kullandım sonra orjinal firmware yüklerken hata verdi ve şu an power led sürekli yanıyor ve diğer dört led yanıp sönüyor.

    Cihaz garanti dışıdır; yetkili servisleriniz cihazı kurtara bilirmi?


    İyi çalışmalar.
  • Merhaba,

    Dün itibariyle archer vr400 model vdsl modem aldım ve kurulumunu yaptım. Evimde 100mb Telekom bağlantım mevcut.hız testlerinde 85mb üzeri download cat6 üzerinden pcde alamıyorum. Aynı hattı anlık olarak evimde hazır duran zyxel modeme bağlayıp aynı kaynaklardan yine download ediyorum bu sefer saniyede 11mb a yakın ama sabit 10 mb download stabil geliyor(100-110mb bağlantı geliyor) . Şebeke oldukça yakın hat hızımda iyi fakat ne zaman TP-Link i kullansam 20mb kadar bağlantıdan feragat etmek durumunda kalıyorum. Yazılım için baktım ama son sürüm diyor cihaz. Başka yapılabilecek bir şey varmıdır? Ortalama hızı 80mb vermesi çok can sıkıcı bir durum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syesil -- 7 Kasım 2017; 23:33:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • barsoy kullanıcısına yanıt
    barsoy merhaba,

    W8970 model numaralı ürünümüz ADSL desteklidir. VDSL hatlarda kullanamazsınız.

    VDSL hatlarda uyumlu olarak kullanabileceğiniz modemlerimizin model numaraları: TD-W9970, TD-W9977, Archer VR400, Archer VR600, Archer VR900.
  • FuatDoblo F kullanıcısına yanıt
    FuatDoblo merhaba,

    Sizlere daha sağlıklı yardımcı olabilmemiz için mailinizi özel mesaj olarak iletebilir misiniz? Bu konu hakkında sizlere bir mail yönlendireceğiz. Maildeki talimatları uygulayarak kontrol edebilirsiniz.
  • whitetiger407 kullanıcısına yanıt
    whitetiger407 merhaba,

    https://youtu.be/aXSaF-EWY1U linkinde yer alan kurulum videosunu izleyerek ürünün kurulumunu yapabilirsiniz.
  • cemcakmak kullanıcısına yanıt
    cemcakmak merhaba,

    Maalesef garanti dışında kalan ürünlere teknik serviste herhangi bir müdahale yapılmamaktadır.
  • syesil kullanıcısına yanıt
    syesil merhaba,

    Sizlere daha sağlıklı yardımcı olabilmemiz için mailinizi özel mesaj olarak iletebilir misiniz? Bu konu hakkında sizlere bir mail yönlendireceğiz. Maildeki talimatları uygulayarak kontrol edebilirsiniz.
  • TriandQolo T kullanıcısına yanıt
    TriandQolo merhaba,

    TL-WR940N model numaralı ürün Tivibu ile uyumlu değildir. Ancak ana modem üzerinden Tivibu'ya bağlantı verebilirsiniz.
  • tolgaxus T kullanıcısına yanıt
    tolgaxus merhaba,

    Sizlere daha sağlıklı yardımcı olabilmemiz için ürünün seri numarasını özel mesaj olarak iletebilir misiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TP-Link Türkiye

    cemcakmak merhaba,

    Maalesef garanti dışında kalan ürünlere teknik serviste herhangi bir müdahale yapılmamaktadır.

    Sayın yetkili;

    Ürününüz garanti dışında kaldığında çöpemi atacağız? Ücretli de olsa tamir imkanı yok mudur?


    Yanlış bir anlam çıkarmadan önce biraz daha açıklar mısınız?


    İyi çalışmalar.
  • TP-Link Türkiye kullanıcısına yanıt
    merhaba, krack açığı için firmware update ne zaman çıkacak? bende vr600 modem var mesela.
  • Siz sorun TP_link size yeni bir modem aldırsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba TL-WA855RE modelinde Ağ Bağlantı hızı max kaç mbps dir. Ürün kataloğu 300 mpbs diyor ancak ben böyle bir bağlantı sağlayamadım. 144 mbps yi geçemiyorum.(iternet hızından değil ağ bağlantı hızından bahsediyorum) cihazın dibinde deniyorum ve evimde denediğim cihazlar normalde 300 mbps nin uzerine cıkan cihazlar evimde başka ap lerde mevcut bgn harini n mado dahil bir cok opsiyonu denedim en son firmware guncellemesini de yaptım ama ne yaptıysam 144 mbps yi gecemedim. Hiç evdeki modemi vs yi karıştırmadan düşünün nasılki cihazı kurmak için wifi üzerinden bulup şeciyorsunuz setup için daha oradan bakınca ağ hızı 144 olarak goruyor bütün ayarları denedim ancak sonuc değişmedi. Sıkıntı nerede olabilir. Donanım versiyonu V2.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrbuji -- 13 Kasım 2017; 11:34:29 >
  • Tplink AV1000 Gigabit powerline ac wifi kit TL wpa7510 kullanımında sorun yaşıyorum.



    Aynı odadaki prizlerde eşleştirmede sorun yok, fakat diğer odalardaki prize takılı extender ile eşleştirme sık sık kopuyor. Çoğu zaman bu sorun sebebiyle extenderden ne kablolu ne de kablosuz wifi kullanamıyorum. Cihazlar prizlere takılı, uzatma kullanmıyorum. Bu cihazı diğer odalarda kablolu ve kablosuz alan genişletme için aldım, fakat şu an hiçbir işime yaramıyor. Sorunun çözümü yoksa iade etmeyi düşünüyorum. Acil yardıma ihtiyacım var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 232233234235236
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.