Şimdi Ara

SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN (196. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.811
Cevap
98
Favori
292.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet. Kurulduktan sonra direk utility yazılımı açılıyor ve gelişmiş kısmından başka hiçbir kısma tıklanmıyor. Eğer siz yardım edebilirseniz kullanicam ama bir çözüm bulunamazsa salondan odama kadar kablo döşemek zorunda kalıcam..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ertemli

    25 MB süperonline var evde
    masaüstü PC ile modem arasında merdiven,banyo ve 1 oda var
    wireless çekmiyor tabi ki..
    Tp-Link TL-WA850RE 1 portlu 300Mbps Wireless N Universal Range Extender (Menzil Genişletici)
    aldım ethernet ile kasaya bağladım
    25 mb değil 4 mb görüyor speedtest
    TP-LINK TL-WN725N kablosuz adaptör aldım ama nafile o da çekmiyor....
    çözüm basit ama 10 mt kablo çeksem hatun istemiyor,

    TP-LINK CEVAPLASIN

    Acaba tp link 4010 Powerline alsam fayda eder mi?

    Elektrik hattından internet

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayın TP-Link Türkiye Yetkilisi
    Sayın Ali Dinçer'in ilgili konu başlığında TP-Link kablo modemlerin Türkiye pazarına girişi öncesi test amaçlı olarak forum üzerinden gönüllü olacak kullanıcı arandığını,takip eden süreçte kısa zamanda Türkiye pazarına giriş yapılacağını belirttiği mesajını yazmasının üzerinden tam olarak 4 ay ve 3 gün geçmiş bulunuyor.Ürün testlerinde ne gibi sonuçların alındığına ve eğer sonuçlar olumlu ise yaklaşık olarak hangi tarihte Türkiye pazarında satışa başlanacağına dair bizleri aydınlatırsanız çok seviniriz.Bunu sizden tüm uydunet abonesi forum kullanıcıları adına rica ediyor,iyi çalışmalar diliyorum.
    fujita kasagura

    https://forum.donanimhaber.com/m_114946438/tm.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-654089A38 -- 19 Ekim 2016; 20:13:55 >




  • Merhaba,

    Bu yardım sayfanız için sizi tebrik ediyorum. Böylesine interaktif forum yardım konuları beni markanıza daha da yaklaştırıyor. Önce buna teşekkür etmek istedim.

    Sorunum şu. Geçen hafta Archer D50 AC1200 dual band modeminizi aldım. Sıkıntılı bir kurulumdan sonra evdeki cep telefonlarında bağlantı sorunu yaşamaya başladım (sanırım bilgisayarlarda bu sorun yok) Şöyle ki; bu ekran görüntüsü Note 5 telefonuma ait. Telefonun ekranını kapattıktan bir süre sonra telefonumu açınca internet bağlantısı kopmuş oluyor ve tekrar bağlanıyor. Zaman zaman da ekrandaki gibi hata alıyorum.

    Bu sorunun çözümü nedir?

    İyi çalışmalar.

     SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN

    Ekleme: Sorunun kaynağında Note 5 cihazım olabilir. Root işleminden sonraki batarya tasarruflarına yönelik yaptığım ayarlar Wi-Fi ayarlarında bir değişikliğe neden oluyor olabilir. Araştırıyorum.

    Ekleme 2: Sorun benim cihazımın root ayarlarından kaynaklanıyormuş. Batarya tasarrufuna yönelik bazı kernel ayarlarını değiştirince sorun çözüldü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the flying dutchman -- 25 Ekim 2016; 21:09:03 >




  • Yeni bir sorun ile karşınızdayım..

    İşyerine WA-854RE aldik

    Modem Airties 5341 kablosuz ile bağlanmadı

    Airties aradım

    "Tp link ile calismaz, bizim ürünlerle calisir "

    dedi

    Simdi 2. Elde satıyorum

    Var mı çözüm

    Tp link MH teli bulamadım ..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün de mail geldi yazılım güncellemesi ile ilgili ama yazılım yüklenmiyor.'' Error code: 4503
    The uploaded file was not accepted by the device.'' bu hatayı veriyor ve bugün yine mail geldi yeni bir link göndermişler buradan deneyin diye, ne olsa beğenirsiniz?
    Link çalışmıyor.
    Gönderdikleri güncelleme linkini dahi kontrol etmeden müşteriye gönderiyorlar, güler misin ağlar mısın.
  • mail adresimi ozel mesaj olarak attım buraya da yazayım ziyaku@ gmail.com
  • Yan aynalar ama baglanmiyorlar
     SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN

     SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 20 Ekim 2016; 21:59:52 >




  • TD-W9970 modem kullanıyorum, 50 mbps internet hizmeti alıyorum fakat internet hızım 30 mbps'yi geçmemek ile birlikte sürekli abartılı bir şekilde yavaşlıyor, ping 100 ms'den aşağıyı görmüyor. internet sağlayıcım ile iletişime geçtiğimde onlarla ilgili bir problem olmadığını söylüyorlar.

     SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN
  • TP-Link TL-WN7200ND ürünüyle Windows da etraftaki wifileri görürken; ne Backtrack 5 R3 de ne de Kali Linux 2016.2 sürümünde driver tanımlı ve uyumlu olmasına rağmen etraftaki wifileri göremiyorum. Wash komutunu yazıyorum. Hiç wifi bulmuyor. Bu neden kaynaklanıyor? @TP-LINK TURKIYE ' ye mail attım. Henüz geri dönmediler. Bana yardımcı olabilir misiniz?
  • Merhaba

    Mevcut Network sistemimizde iki adet Tp link 7510N cihaz var. Bu cihazlari Noktadan noktaya kablosuz baglanti yapmak icin kullaniyoruz. Bir taraf access point modunda iken diger taraf client modunda calisiyor. Baglantiyla ilgili bir sorunumuz yok gayet basarili calisiyor.
    Bizim problemimiz Client tarafindaki bilgisayaarlarin mac adresinin dhcp sunucusu larak kullandigimiz firewall cihazimizda cihazlardan access point olanin mac adresi cikmasidir. Ornegin client tarafindaki 4 bilgisayarin mac adresi dhcp sunucunda ayni gorulmesidir. Bu sekilde olunca mac kisitlamasi yapamiyoruz. Ilgili problemi sema ile ekteki resimde de anlattim. Cihazlar sitedeki en son firmware versiyonundadir.
     SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN




  • Merhaba uzun süredir bir arıza yaşıyorum.Elimde iki tane aynı modem var.Modemlerin modeli TD-W8961N.İnternete bağlı gözüktüğüm halde ve modemin tüm ışıkları yanmasına rağmen internete bağlanamıyorum.İki modemde de aynı sorunu yaşıyorum.Daha önce garantiye yolladım yazılıp atılıp geri gönderildi.Ancak sorun halen devam ediyor.6-7 aydır da airties modemi kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamıyorum ancak bugün tplink modemleri taktığımda yine aynı sorunu yaşadım.Ne yapmam gerekir yazılıp atılması dışında.
  • savasaysu S kullanıcısına yanıt
    hocam ben de böyle bir şey kurmak istiyorum
    internet hızınız kaç ve karşıdaki bağlananlar kaç ile bağlanabilyor


    tplink yerine ubnt nanostation almayı düşünüyorum
    fikrinizi paylaşır mısnız
  • Bende şifresi yüzünden kullanamadığım cihazı (o meşhur şifreli yazılım sorunu yaşayan %1'in içindeydim bende), servise yolladım ve yazılım yüklendi. Şimdi sorunsuz çalışıyor.

    Cenix 191 marka alıcı adaptör ile de bağlanıyorum.

    Şimdilik çok iyi anlaşıyorlar. Umarım bir daha sorun yaşamam.

    Tp-link'e ilgilendiği için teşekkür ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pergamon35 -- 23 Ekim 2016; 23:38:16 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TP-LINK TURKIYE

    alpikalpi merhaba,

    Bu konuda size daha net bir cevap verebilmemiz için ürünün altında yer alan donanım versiyonunu bizlere iletmenizi rica ederiz. Donanım versiyonu ürünün altında seri numarasının yazdığı etikette Ver:1.0, gibi yazmaktadır.

    Teşekkür ederim sorunu buldum, telefon sürekli resim ve videoları google hesabına yedekliyormuş, o yüzden interneti sonuna kadar kullanıyormuş. Bu modelde veri transfer limiti yokmuş sanırım, Ver: 5.1
  • Merhaba iyi çalışmalar,
    Benim şöyle bir sorunum var. Fabrikada yeni ek binaya interneti götürmemiz lazım fakat mesafe uzak olduğu için 100-120 metre kadar anten vs gibi ürünleri hiç incelemedim bile.

    Yeni binada telefon bağlantısı vs yok sadece elektrik var.
    Mobil bir cihazla 3g internet kullanacağız. ( vınn vb.)
    Bu 3g interneti bir aparatla kablolu internete dönüştürerek ethernet kablosuyla soğuk hava deposu uzaktan kontrol cihazına takmak istiyorum.


    ÖZET OLARAK ; 3g interneti (kablosuz özellikli) kabloluya nasıl çeviririz ( ethernet kablosunu takip cihazına takacağız ).



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nakuğod -- 24 Ekim 2016; 13:43:37 >
  • -PUSAT- merhaba,

    Ürünü Utility programı ile değil de Aygıt yöneticisi üzerinden kurup kullanmanız daha sağlıklı olacaktır. Öncelikle TP-Link'e dair bütün programları bilgisayarınızdan kaldırın. Bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra Aygıt yöneticisi üzerinden ürünün yazılımını seçerek kurmanızı rica ederiz. Sonrasında sağlıklı bir şekilde bağlantı sağlayabilirsiniz.
  • ertemli merhaba,

    TL-WPA4220KıT model numaralı ürün ile daha sağlıklı bir bağlantı sağlayabilirsiniz. Fakat kullandığınız yerde ki elektrik hattı tek faz olması gerekiyor yoksa bağlantıda sorunlar yaşayabilirsiniz.
  • ertemli merhaba,

    Airties ürününde bu tip bir engelleme var ise bir çözüm üretmek mümkün olmayabilir.
  • buraksuu B kullanıcısına yanıt
    buraksuu merhaba,

    Özel mesaj üzerinden bizlere mail adresinizi iletebilir misiniz ? Bu konu hakkında sizlere bir doküman yönlendireceğiz. Dokümanda ki talimatları uygulayarak kontrol etmenizi rica ederiz.
  • 
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.