Şimdi Ara

SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN (144. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.811
Cevap
96
Favori
300.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mode3 Merhaba,

Archer D7 model numaralı ürünümüzün antenleri dual band antenlerdir. Her iki frekansıda destekler. Cihazın arayüzünden 2.4 GHz ya da 5 GHz frekansını kapatıp birinden yayın yapabilirsiniz. Bu antenlerin her biri 5 dBi gücündedir. Max. 8 dBi antenler takabilirsiniz fakat mutlaka dual band anten olmalıdır. TP-LINK olarak şuan 8 dBi dual band antenimiz bulunmamaktadır. Farklı markaların antenlerini kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BarbarosTUGRUL

peki teşekkür ederim, bu sistemi yaparken hizalama için 2 adet lazer kullanmayı dusunuyorum, resımdekş lazerden 2 adet alıp antenlerin bedenini hızalıyarak kesışme noktasını net şekilde belirlemeyi düşünüyorum.

SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN

BarbarosTUGRUL selam,

Belirttiğiniz gibi uygulayabilirsiniz eğer sorunsuz bir şekilde bağlantı alabilirsiniz.
  • ntorenci kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Kullanım amacınız nasıl olacaktır ? Masaüstü bilgisayarda mı kullanmak istiyorsunuz ? Kullanmak istediğiniz yer ile modem arasında ki mesafe nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TP-LINK TURKIYE

Merhaba,

Kullanım amacınız nasıl olacaktır ? Masaüstü bilgisayarda mı kullanmak istiyorsunuz ? Kullanmak istediğiniz yer ile modem arasında ki mesafe nedir ?

arada 1-2 duvar olacak şekilde en fazla mesafe 10 metre masaüstünde kullanılacak tp link 7200nd yada 8200nd düşünüyorum sizin düşünceniz ve tavsiyeniz nedir.
  • td-w8961n modemini kullanıyorum. Böyle modem olmaz olsun o kadar para verdim yazık. İndirme işlemlerinde 600-700kb görürken wi-fi ile hiç bağlanmıyor desek yeridir,5m öte de çekmiyor bile.. 5dk da bir kopma oluyor sebebi nedir ?
  • TP-Link TL-WA854RE menzil arttırıcı aldım.kurulumun son aşamasında %100 olduktan sonrahttp://192.168.0.254 ile Bağlantı kesildi ve artık giremiyorum.bunu nasıl çözerim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furg -- 29 Aralık 2015; 21:29:57 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Archer d7 ürününüzü kullanıyorum internetim sürekli kopmalar oluyordu bu kompa anında ürün arayüzüne girince status bölümünde "please configure your dns manually" hatasını görüyordum bundan dolayı archer d7 modemi teknisk servisinize yolladım sağolsun ürününn sıfırını tarafıma ulaştırdılar fakat aynı hatayı tekrar alıyorum, yeni firmwarede de eski firmwarede de aynı sorun devam ediyor ne yapacağım teşekkürler
  • Süperonline abonesiyim.huawei hg 255s modem bağladılar(hiç memnun değilim bu arada).wi-fi ile bağlı iken kopmalar meydana geliyor. bu kopmalar artık iyiden iyiye bıkkınlık getirdi. elimde TP-LİNK 841ND model router var ve ben bunu lan çıkışından huawei hg 255s modeme bağlamak istememe rağmen bir türlü gerçekleştiremiyorum.bu konuda banayardımcı olabilir misiniz?
  • tp-link naber?
    bana 4G modem lazım, içine sim kartı koyucam tabletten bağlanıcam
    önerin var mı?
    birdee
    ülkemizde bulamadık diyelim ben baktım satışta yok
    amazon.com'dan felan alsam buna imei kaydı lazım mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TormentedSoul -- 1 Ocak 2016; 19:00:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Çok sevgili Tp-Link teknisyenleri , Archer T4u isimli wireless adaptöre 6 aydır Windows 10 sürücüsü çıkarmadığınız ve bizimde bu nedenden ötürü 5GHZ bandını kullanamadığımız için herkes adına sizlere teşekkürü bi borç bilirim..Buda bana tecrübe olsun , bilhassa wireless adaptör alacak arkadaşlar öncelikle sürücü desteğine baksın..
  • ben karşı komşumla internet paylaşıyorum modem karşı binada yaklaşık binalar arası 3-4 metre var laptop pencere kenarından 2 diş olarak ağa bağlanabiliyor hızı fena değil ama hız bir artıyor bir düşüyor bir sıfırlanıyor bir fırlıyor bana stabil hız sunabilecek usb wifi adaptör lazım wn727n düşünüyorum bütçem kısıtlı max 40 tl 727 stabil hız verebilir mi? sinyal gücü olarak da 3 diş çekebilsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: jubahakan

Archer d7 ürününüzü kullanıyorum internetim sürekli kopmalar oluyordu bu kompa anında ürün arayüzüne girince status bölümünde "please configure your dns manually" hatasını görüyordum bundan dolayı archer d7 modemi teknisk servisinize yolladım sağolsun ürününn sıfırını tarafıma ulaştırdılar fakat aynı hatayı tekrar alıyorum, yeni firmwarede de eski firmwarede de aynı sorun devam ediyor ne yapacağım teşekkürler

Merhaba TP-LINK,

Bende alıntı yaptığım arkadaş ile aynı sorunu yaşıyorum. Cihaz dahil, her şeyiyle birebir aynısı, Archer D7 ve. Şöyle detay vereyim, bu hatayı modemin son versiyon firmware'inde ana ekranda ip adresinin üst satırında yazıyor ve bu durumda internete bağlanılamıyor.
     SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN Superonline kullanıyorum ve kurulumu birebir kurulum sitenizden yaptım.

TP-Link
    Download for Archer D7 | TP-Link
    http://www.tp-link.com/en/download/Archer-D7.html#Firmware
    sitenizden 3 firmware'i de denedim ama sonuç aynı, sürekli kopmalar yaşıyorum. En az sorun yaşadığım sanırım ilk firmware, modem şu an o versiyonda ve daha az kopuyor.

Ekran görüntüleri şu şekilde:

(Superonline yalın adsl kullanıyorum, ayarları birebir kolay kurulum sitenizden yaptım. Bağlantıyı hem kablolu hem kablosuz deniyorum. Hem eskileri hem yeni firmware'i kullandım. Superonline ile görüştüğümde kendilerinden kaynaklanan bir sorun olmadığını söylediler, farklı bir dns verdiler, onu da denedim ama sonuç hep aynı, şirketin kendi verdiği Huawei modem sorunsuz çalışıyor ama 5ghz bağlantı için TP-LINK seçtim, servise gönderip geri aldığımda yine aynı sorun olacağını düşünüyorum.)

Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MesutBY -- 2 Ocak 2016; 14:15:41 >

• TP-LİNK Cihazları ile gelen varsayılan şifreler ilk kurulum anından itibaren otomatik değişmesi veya kullanıcıya uyarı sunarak kullanıcının belirlediği şifreler geçerliliğini koruması güvenlik açısından faydalı olacaktır Bir bilgi güvenliği uzamanı olarak yazdığım makaleleri okuya bilir güvenlik açıklarını takip edebilirsinizwww.bilgikoruma.net
  • Benim bir sorunum var internete baglaniyor ama ucken iconde u lem var internet erisimi yok diyor.1-2 kere o gitti internet erisimi yazdi ama yine girmedi yeni format attirdim pc ye daha gecen gun cok guzel giriyordum neden boyle oldu sizce bu arada interneti komsuya bolduk kablo satin aldik alta cektik biz modemi pc nin yanina koyduk kablosuz baglanti araci ile baglaniyoruz sorun modemdemi,pc demi yoksa kablosuz baglanti cohazindami anlamadim

NOT:telefonun internetini usb ile bagladim yine ucgen cikti internet gelmedi...

NOT 2:mobil veri kapaliydi modemi bagladim...bundan sonra kasada gibi gelemeye basladi ama..

Cevabinizi bekliyorum tesekkurler...

• Meraba pc ye yeni format attirdik ben daha gecen gun giriyordum ama simdi uzak aygit veya kaynak baglantiyi kabul etmeyecek hatasi aliyorum interneti bolduk asagiya kabloyla gidiyor biz kablosuz baglanti araciyla baglaniyoruz baglaniyor ama ucgen var internet erisimi yok diyor 1-3 defa o gitti internet erisimi dedi ama yine olmadi bu sefer telefonun interneti usb ile bagladim yine olmadi sorun modemdemi,pc demi yoksa kablosuz baglanti aracindami bilemedim
    ...

NOT:kablosuz baglanti aracindan 2 tane var 2 sinide denedim olmadi...

• Caresizlikten 2 tane yazmisim yinede cevap bekliyorum tesekkurler...

• 300Mbps Kablosuz N Router TL-WR841N model kullanmaktayım. Bundan 2 hafta öncesine kadar herşey normaldi güzel işliyordu fakat sonra kendiliğinden problem oldu ve şimdi çalıştığı halde çekmiyor. Dibindeyken bile bağlanmıyor sorunu ne olabilir ?
  • Merhaba evde superonline fiber kullanıyorum ve huawei hg253s modem var. Fakat evin her yerinde çekmiyor. Uzun süredir Tp-link wr1043nd 300 mbps router ile beraber kullanıyorum. Arada da network kablosu çekilmiş durumda.

Yapmak istediğim network kablosu ile modem ve router ı bağlayıp, modemin çekim gücünü arka odalara router vasıtasıyla yaymak. Yani bir nevi repeater / extender olarak kullanmak.

Fakat bir türlü bağlantı sağlayamadım. Bu ürün bu amaçla kullanılamıyor mu?
  • Tplink 7210n ile 5210g de Qos ya da bandwitch desteği var mı ?
  • Merhaba @TP-LINK TURKIYE,

TP-LINK TD-W8968 modem'i access point olarak kullanmak istiyorum(daha doğrusu kablosuz ağı kablo ile dağıtmak istiyorum). Ancak modemin arayüzünde "Operation Mode" kısmında access point yer almıyor ve ağ seçimiyle ilgili de bir menü göremiyorum. Cihazın kutusunda listenen özellikler arasında access point var. Version 3, Firmware 1.0.5 Build 150512.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi broker -- 5 Ocak 2016; 12:35:36 >
  • 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.