Şimdi Ara

Siz siz olun psikiyatristin verdiği ilacı bırakmayın (anksiyete)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Stresli durumlarda kusuyorum ben. Bir senedir ilaç kullanıyordum ve kusmam kesilmişti. Ama ilaçların yan etkileri yüzünden yerinde çalışamaz oldum ve ilaçları azaltarak bıraktım. Bıraktıktan iki ay sonra kusmalar yeniden başladı ve aralıksız üç haftadır kusuyorum.

Geçen psikoloğa gittim terapi için ama pek umudum yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ne iş yapıyorsun hocam

• taııbuv kullanıcısına yanıt
    Excel'e veri girişi yapıyorum.

• memnun musun işinden

• taııbuv kullanıcısına yanıt
    İşe ilk girdiğimde iyidi. Şimdi proje yetiştirmeye çalışıyoruz. Hızlı olmamız için baskı yapıyorlar.

• Müdürüne söyle adam olsun bir yumrukta amel defterini kapatırım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Farklı bir ilaç denerdiniz hocam kendi basınıza bırakmayın, eger işinize engel olmayacaksa müzik açın düşüncelerinizi bastırır

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kac para alıyorsun hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Remote olarak çalışsan olmaz mı?

• Dr. Alfred Blalock kullanıcısına yanıt
    Asgari ücret

• Allah arttırsın hocam

• Yan etkisi daha az olan muadil bir ilaç varsa doktorunla konuşup ona geçmen lazım. Ben de benzer bir durumda mide ağrısı yaşadım yan etki olarak, sonra ilaç değiştirdik şuan daha iyiyim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aynı bensiniz hocam

• Benim yasim 31 Lise 2 den beri bu durumu yasiyorum.Hic acikmiyorum sürekli midem bulaniyor.Pskiyatriye gittim en az 10 defa .30 a yakin ilac degistirdim en sonunda mirtaron veya remeron(ikiside ayni ilac) bundan yarim tablet alinca geciyor bulantim ve aciktiriyor .Fakat yarim tablet gun icinde asiri uyku yaptigi icin bunu ceyrek aliyorum.Aslinda antidepresan bir ilac ve uyku bozuklugu icin veriliy7or ancak ben yan etkisinden faydalaniyorum.İstahim olmadigi bulantimin oldugu an aliyorum yarim tablet beni 3 gun idare ediyor.Fakat ilaci biraktigim an cok kotu bir bulanti oluyor dayanilacak gibi degil.Cozumunu suanlik boyle buldum.Midem de rahatsizlikta yok ama anlamadik neden boyle

• O zamanlar hayatımın dönüm noktası kararlarını almadan önce danıştığım arkadaşa bir gün derin bir şüphemi anlatınca "Psikopatça bir düşünce, git tedavi ol" demişti.

Erenköy' e ilk gittiğimde doktor şizofreni teşhisi koydu ve ilaç reçete etti. İlaçlar sersemletiyordu hatta bir erkeğin en zevkli anlarında bile teybin pause düğmesine basar gibi aniden durduruyordu.

2 sene onca ilaç değişikliğinden sonra hastaneye yatırmak istediler. Kaçtım bir daha da gitmedim hastaneyd ilaç da almadım.

Yaşantı değiştirdim, beni kuruntulara sevk eden kişi ve ortamdan kurtuldum. Şimdi ilaç kullanma ihtiyacı hissetmiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem_Alim -- 22 Mayıs 2022; 21:12:10 >
  • berkaycan9191 B kullanıcısına yanıt

6 senedir midem bulanıyor + yoğun anskiyete panik atak ne ararsan var antidepresan bulantıyı azaltıyor ama yan etkileri oluyor bırakınca dünyam şaşıyor tüm korku anksiyete üstüme biniyor

• hangi ilaçları içiyordunuz hocam

• +Bağırsak floranı düzelt.

+ Gluten ve rafine şekeri kes.

+ GLUTATYON önemli.

+ Vitamin ve mineral öncesi sağlam bir ağır metal testi yaptır bu çok önemli. Vücudundaki toksit maddeleri çöz. Hücre içi ağır metal testi geçer.

+Kollajen bu noktada önemli. Geçirgen bağırsak var ise onarır.

+mide asidesi önemli. Helicobacter olasılıklarını değerlendir. İmkanın var ise üre nefes testi yaptır.

+Polifenol yüksek zeytinyağı, asidide düşük (0.3) değerlendir.

+ OMEGA 3 (has ceviz tüket)

+Melatonin ve serotonin de sıkıntı var ise

Magnezyum glisinat + magnezyum sülfat + magnezyumu değerlendir.

Ek olarak d vit çok önemli sentezelenemezse ya da tamamlanamazsa akabinde bor + magnezyum değerlendirmeli.

Bu söylediklerim tavsiye niteliğinde değil. Sadece seçenek olarak değerlendirilmesini isterim.

Ama ağır metal testi çok önemli. Geçmiş olsun tekrar.

• hocam bendede ağır psikolojik sorunlar var geçen sene düzenli şekilde yoğurt tüketiyordum günde 2-3 adet kaygı seviyem ciddi azalmıştı yoğurdu 6 aydır bıraktım inanılmaz kötüyüm bağırsak floram durduk yere bozulurmu gene

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    Değişik hayat hocam. Helal olsun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.