< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Siz siz olun psikiyatristin verdiği ilacı bırakmayın (anksiyete) (2. sayfa)
-
-
hocam malesef bu dediklerin bende geçerli değil b12 1000 üzeri benim florayı düzelttim magnezyum glisinat malat tüm formları içerim d vit tam ama ağır panik atak var herşeyden korku var napcan ? hadi açıkla bunu
-
Ağır metal testi seçeneğini de değerlendir. Hücre içi testleri yapan yerler var. Sebebini bilmeden sorunun çözülmesi zaman alır. O yüzden derine ve detaylara inmek gerekir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Burda bir konuya cevap olarak cok önemli bilgiler vermissiniz. Bircok psikolojik ve fizyolojik rahatsizliklarin temelinde yatan en önemli sebepler B12 ve Vitamin D eksikligidir. Insanlarin genelinde bu ikiside düsüktür. Vitamin D Günesten aliniyor ne varki gölge boyunun uzun olmadigi saatlerde. Bircok insanin yasam sekli gün boyu kapali yerlerde calismak oldugundan bu Vitamini yeterince alamiyoruz ve mecburen damlalar halinde alinmali. Vitamin D eksikligi olan biri bunun yaninda Vitamin K2 damlasi ve Magnezyum yagida sprey olarak almalidir.
B12 genelde kirmizi ette, yumurtada bulunur. Bu besinleri tüketmek bile bazen yetmeyebilir, yasla birlikte azalabilir. B12 icin emme sekeri seklinde alinabilir. Bu Vitaminlerin vücutta eksikligi giderilince hem fizyolojik hemde psikolojik olarak yasaminiza etkisi büyüktür. Negatif ruh haliniz sizi terkedip neseli yasama sevinci olan birine dönüstürür. Ayni zamanda bagisiklik sisteminiz güclenir, hastaliklarla kolay basa cikarsiniz, cildiniz düzelir, kendinizi rahat hissedersiniz.
Ne yazikki doktorlar bunlara dikkat cekmek yerine ilac yazip gönderiyorlar hastalari, zaten öyle yapmasalar ilaclari kime satacaklar?
-
+1
Ek olarak b12 eksikliği hap formunda methylcobalamin olarak alındığı halde emilmiyorsa yani tamamlanamıyorsa orada bir sorun var. Bu seferde devreye mide - bağırsak giriyor.
Modern tıb şu an iyi çalışmıyorlar. O yüzden tek doktorla sınırlı kalmayın.
Hocam ilaclara gerekirse devam edeceksiniz simdilik birakmayi dusunmeyin.Zaten birden birakildiginda yoksunluk hissi olusur daha kötü olursun bizzat yasadim,cevremde de gördum.İlaclar bir nebze iyi geliyorsa hayata bu sekilde devam edecez.Ben cok birakmayi denedim ama olmuyor.Psikoterapi destegi de aldim ne yaptiysam birakamadim.Artik cok takmiyorum benim de yapım bu diyip ilaclarla bir sekil ayakta kalmaya calisiyorum.Yogun anksiyete bende gun icinde cok var.Cok yoran bir sey insanı :(quote:
Orijinalden alıntı: Guest-3C120B6796 senedir midem bulanıyor + yoğun anskiyete panik atak ne ararsan var antidepresan bulantıyı azaltıyor ama yan etkileri oluyor bırakınca dünyam şaşıyor tüm korku anksiyete üstüme biniyor
ulan normal doktorun verdigi ilaci da birakmaman lazim
ilac oyle kafana gore biraktigin bir sey degil
Gastro'ya gittin mi git bir muayene ol endoskopi yapıp baksınlar normal bir şey değil seninki
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X