Şimdi Ara

Siz Olsaydınız Hangisini Seçerdiniz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Komşumuz sınırsız internet bağlantısı açtırıcak ve benimde ortak olmamı istedi.1024 k sınırsız 49 liralık paketten alıcak bende katılırsam aylık 25 lira ödeyeceğiz.Bide body olayı var kankam body e gidiyor aylık 60 ytl ödüyor.Normalde body e bi gün gidip bi gün gitmemek lazım.Yani seans şekli o şekilde ama ben gidersem oraya tanıdık olduğu için body salonun sahibi istediğim kadar takılabilecem.Geçen sene internetim vardı ama kota olayları yüzünden kapandı ve uzun süredir net yok evde.Ve body işine gelirsek hiç gitmedim ve merak ediyorum hevesim var gitmek istiyorum.Ama kararsızım..Siz olsaydınız bu iki seçenekten hangisini seçerdiniz?

• Tabiki Net.
  • body yi secerdim
    edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryner -- 12 Ocak 2008; 21:58:53 >
  • Net.
  • body tabıkııı
  • internet...
  • body

body

net

body die gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SlimUltimate -- 12 Ocak 2008; 22:08:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Siz Olsanız Ne Alırdınız?
    13 yıl önce açıldı
    Siz olsanız ne yapardınız
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ama şöyle bi durum var geçen sene haylazlık ettim derslerden kaçtım ve hiç ders çalışmadım sınıfta kaldım.Şimdide kalırsam nanayı yiycem yani bu son senem.Ama bu sene çalışıyorum yani inşallah geçicem.İnternet alırsam umarım bu olay derslerime kötü şekilde yansımaz..
  • Eğer dediğin gibiyse body daha iyi, okul daha önemli...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***blood***

Eğer dediğin gibiyse body daha iyi, okul daha önemli...

Öyle diyorsunuz ama body e gitmekte epeyi zaman alıyor..
  • Yanlız body e gidersem babam 1 ay gönderirim dedi.Eğer internet alırsam kolay kolay kapattırmaz çünkü sınırsız bağlantı alıcaz.En iyisi interneti seçmek galiba..
  • quote:

Orjinalden alıntı: DaRkFoX [tHu]

Yanlız body e gidersem babam 1 ay gönderirim dedi.Eğer internet alırsam kolay kolay kapattırmaz çünkü sınırsız bağlantı alıcaz.En iyisi interneti seçmek galiba..

Otur evinde ders çalış yazın ne halt yersen yersin
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

quote:

Orjinalden alıntı: DaRkFoX [tHu]

Yanlız body e gidersem babam 1 ay gönderirim dedi.Eğer internet alırsam kolay kolay kapattırmaz çünkü sınırsız bağlantı alıcaz.En iyisi interneti seçmek galiba..

Otur evinde ders çalış yazın ne halt yersen yersin

Yav napıyım canım sıkılıyor.Tüm arkadaşlarım internette msn deyken ben dışarıda geziyorum boş boş
  • net alıp vücudunu geliştirmektense kafanı geliştirebilecek aktivitelerde bulunabilirsin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

net alıp vücudunu geliştirmektense kafanı geliştirebilecek aktivitelerde bulunabilirsin..

Hocalar zaten gereğinden fazla zeki olduğumu ama derslere önem vermediiğimi söylüyorlar.Benim kafam başka yerlere çalışıyor.Ayrıca net alınca vücut nasıl gelişiyor anlamadım..
  • quote:

net alıp vücudunu geliştirmektense kafanı geliştirebilecek aktivitelerde bulunabilirsin..

++++

Kitap oku ders çalış haftasonu film alıp izle (korsan al).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deníz -- 13 Ocak 2008; 14:59:19 >
  • anlam kaydı sanırım..yani net al..bodye gidip vücut geliştireceğine nette kafanı geliştirebileceğin bi çok şey bulabilirsin..msnde, orda burda fazla takılma tabi..
  • quote:

anlam kaydı sanırım..yani net al..bodye gidip vücut geliştireceğine nette kafanı geliştirebileceğin bi çok şey bulabilirsin..msnde, orda burda fazla takılma tabi..

Anladım..Saol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.