Şimdi Ara

Siz ne yüce insanlarsınız böyle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Nasıl 2. veya 3.sene mezuna kalıyorsunuz ?

Yaklaşık 2.5 aydır çalışıyorum hedefim tm de 40k içerisinde yer almak daha 1 ay vaktim daha var ama resmen delirmek üzereyim.Gece rüyalarımda sevdiğim kızla dik üçgenlerde geziyor Çimpe Kalesinin Orhan gaziye verilişini tartışıyor edebiyat tarihçimiz Fuad Köprülünün köprüsünün yamuk olduğunu düşünüyoruz.Sanırım ben gg.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GhotSht -- 31 Mayıs 2018; 15:51:46 >

3.yildayim ben ilk 2 yilda da duzenli calismadigimi dusundugum icin mezuna kaldim.Kaldi ki bu sene vitesi artırmış olsam da yine de bosladigim donemler oldu.

Yani demem o ki az calistigini dusunen kisi, mezuna kalirsa da duzgun calisacaksa eger kalabilir.

Ama zaten o sene iyi calismissa mezuna kalmayi hic mi hic istemez.Ondaki mezuna kalma istegini artirabilecek tek durum sonuclarin aciklandigi gun olabilir.Sonucu cok kotu gelirse ister istemez mezuna kalir zaten.

Ama evet su kisimlara katılıyorum.Arkadaslarin gitmis universiteye baslamis,senin onunde hala soru bankasi var,akrabalarin esin dostun ailen de anlamsiz bir sekilde ustune yuklenir.Bunlar yorar.

Ayni donguyu 2-3 kere yasamak insani bayar.Bayiyor da beni.Ama dusun ki sene sonunda verdigin emege degmis ve o lanet olasi yeri kazanmissin sonunda.Kazanamazsan da icinde uhte kalmaz bir omur boyu.
  • Dik olan sadece üçgen mi?

Orijinalden alıntı: Guest-64B87D2C4

Dik olan sadece üçgen mi?
    ahahahaha
  • ben de bu durumdayım . psikolojim bozuldu . normalde hiç böyle birisi değildim rahat bir insandım . psikolojik olarak bitiğim şuan , 2-3 gündür acayip stres yapmaya başladım ve stresten hasta oldum .iştahım kesildi . iftarda yemek yiyemedim geçen gün karın ağrısı ve boşluktan . sahurdan sahura yemiştim o gün sanırım. allah sonumuzu hayır etsin . huzurlu ve birçok şeyi kafasına takmayan birisi olmayı istiyorum sadece .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -memento mori -- 31 Mayıs 2018; 19:12:13 >
  • bir şeyler daha yazayım . hatta şuan ne okursam okuyayım işsizlik sıkıntısı çekme ihtimalimi düşündükçe içim daralıyor , karnıma ağrılar giriyor ve ders çalışamıyorum sıkıntıdan . geçen sene 50k yaptım . istediğim pdr gelmedi diye gitmedim .şimdi keşke gitseydim diyorum . sınav sistemi değişikliğiyle birlikte her şey daha zorlaşmış gibi geliyor , geçen seneki sıralamamı yapsam yetecek bana çünkü pdr zaten geriliyor . şuan 50k yapsam gideceğim istediğim yere. ders çalışırken 2-3 dakikada bir dikkatim dağılıveriyor . şu son 30 gün adam gibi stres yapmayıp çalışsam hedefime ulaşacağımı düşünüyorum aslında . ama nedense hiç stres yapmayan rahat olan ben , şuan stresten yemek yiyemeyecek hale gelmiş bulunuyorum . gülmek bile haram sanki , gülmeye hakkım yokmuş gibi hissetmeye başladım . 1 ay kaldı diye stres yapmamak için keşke daha önceden düzenli ama az bir şekilde çalışsaydım da böyle hallere düşmeseydim . rezillik resmen.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -memento mori

bir şeyler daha yazayım . hatta şuan ne okursam okuyayım işsizlik sıkıntısı çekme ihtimalimi düşündükçe içim daralıyor , karnıma ağrılar giriyor ve ders çalışamıyorum sıkıntıdan . geçen sene 50k yaptım . istediğim pdr gelmedi diye gitmedim .şimdi keşke gitseydim diyorum . sınav sistemi değişikliğiyle birlikte her şey daha zorlaşmış gibi geliyor , geçen seneki sıralamamı yapsam yetecek bana çünkü pdr zaten geriliyor . şuan 50k yapsam gideceğim istediğim yere. ders çalışırken 2-3 dakikada bir dikkatim dağılıveriyor . şu son 30 gün adam gibi stres yapmayıp çalışsam hedefime ulaşacağımı düşünüyorum aslında . ama nedense hiç stres yapmayan rahat olan ben , şuan stresten yemek yiyemeyecek hale gelmiş bulunuyorum . gülmek bile haram sanki , gülmeye hakkım yokmuş gibi hissetmeye başladım . 1 ay kaldı diye stres yapmamak için keşke daha önceden düzenli ama az bir şekilde çalışsaydım da böyle hallere düşmeseydim . rezillik resmen.
    Hocam netleriniz neydi geçen sene ?

• hemen ajan dunham ı arıyorum hocam size bi tek o iyi gelir

3.yildayim ben ilk 2 yilda da duzenli calismadigimi dusundugum icin mezuna kaldim.Kaldi ki bu sene vitesi artırmış olsam da yine de bosladigim donemler oldu.

Yani demem o ki az calistigini dusunen kisi, mezuna kalirsa da duzgun calisacaksa eger kalabilir.

Ama zaten o sene iyi calismissa mezuna kalmayi hic mi hic istemez.Ondaki mezuna kalma istegini artirabilecek tek durum sonuclarin aciklandigi gun olabilir.Sonucu cok kotu gelirse ister istemez mezuna kalir zaten.

Ama evet su kisimlara katılıyorum.Arkadaslarin gitmis universiteye baslamis,senin onunde hala soru bankasi var,akrabalarin esin dostun ailen de anlamsiz bir sekilde ustune yuklenir.Bunlar yorar.

Ayni donguyu 2-3 kere yasamak insani bayar.Bayiyor da beni.Ama dusun ki sene sonunda verdigin emege degmis ve o lanet olasi yeri kazanmissin sonunda.Kazanamazsan da icinde uhte kalmaz bir omur boyu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 31 Mayıs 2018; 18:16:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• IST_PSY kullanıcısına yanıt
    şaka maka walter reyizin deli hallerine benzedim galiba . peter'ı getirin bana bak vallahi 155i ararım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Guest-D63A2EC38

Insanlara yuce denmez oncelikle.Hele ki bizim gibi zavallilara hic denmez.

Allah yardımcın olsun hocam emekleriniz boşa gitmez inşallah.

• Zirkonyum9 kullanıcısına yanıt
    aile destek oluyorsa ve sınav bittikten sonra 1 ay falan sağlam tatil yapabiliyorsan o kadar da büyütülecek bir şey değil aslında . diyelim girdin sınava 1 temmuzda sınav bitti. ağustosa kadar sağlam tatil yaparsan sonuçlar açıklanınca duruma göre mezuna kalırsın ve başlarsın çalışmaya. dinlenmiş , kafayı boşaltmış bir halde . bu sınav olayını çok abartıyoruz . istemediğin bir yerde okumaktansa sınava tekrar hazırlanmak daha mantıklı bir seçenek aslında . gidip 4 yıl istemediğin , mutlu olamayacağın yerde okuyup ömür boyu istemediğin bir işi mi yapmak istersin yoksa üniversiteye 2yıl 3 yıl 5 yıl geç başlayıp istediğin bir mesleği ömür boyu yapmak mı istersin ? cevap belli ama biraz da sabırlı ve azimli olmak gerek bu iş için. aile desteği de varsa keyifli bile olabiliyor .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 9 ve 10.sınıflarda hiç ders çalışmamıştım.11.sınıfta bilgisayarı ve telefonu oldukça kısıtlayıp sürekli ders çalışmaya başlamıştım.Yaklaşık 2 senedir neredeyse her gün saatlerce ders çalışıyorum.En çok koyan da o kadar çalışmama rağmen istediğim bölüm olan hukuku ya kıl payı kazanacağım ya da hiç kazanamayacağım.Benimle aynı anda ders çalışmaya başlayan adam şimdi hangi hukuk fakültesine gitsem diye düşünürken ben hukuk fakültesi kazanayım yeter diye düşünüyorum.
    En son 2 sene önce kafam rahat bir şekilde bilgisayar oyunu oynamıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sağır Kurbağa -- 31 Mayıs 2018; 20:20:19 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.