< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GhotSht -- 31 Mayıs 2018; 15:51:46 > |
|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GhotSht -- 31 Mayıs 2018; 15:51:46 > |
|
|
|
Insanlara yuce denmez oncelikle.Hele ki bizim gibi zavallilara hic denmez.
3.yildayim ben ilk 2 yilda da duzenli calismadigimi dusundugum icin mezuna kaldim.Kaldi ki bu sene vitesi artırmış olsam da yine de bosladigim donemler oldu. Yani demem o ki az calistigini dusunen kisi, mezuna kalirsa da duzgun calisacaksa eger kalabilir. Ama zaten o sene iyi calismissa mezuna kalmayi hic mi hic istemez.Ondaki mezuna kalma istegini artirabilecek tek durum sonuclarin aciklandigi gun olabilir.Sonucu cok kotu gelirse ister istemez mezuna kalir zaten. Ama evet su kisimlara katılıyorum.Arkadaslarin gitmis universiteye baslamis,senin onunde hala soru bankasi var,akrabalarin esin dostun ailen de anlamsiz bir sekilde ustune yuklenir.Bunlar yorar. Ayni donguyu 2-3 kere yasamak insani bayar.Bayiyor da beni.Ama dusun ki sene sonunda verdigin emege degmis ve o lanet olasi yeri kazanmissin sonunda.Kazanamazsan da icinde uhte kalmaz bir omur boyu. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -memento mori -- 31 Mayıs 2018; 19:12:13 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 31 Mayıs 2018; 18:16:25 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sağır Kurbağa -- 31 Mayıs 2018; 20:20:19 > |
|