Şimdi Ara

Siz Hangi Bölümü Okumak İstiyorsunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hangi üniversiteyi ve hangi bölümü tercih ediceksiniz yada etmek istiyorsunuz ? Nedenleri nedir ?

• ah bi bilsem...
  • Hacettepe Hukuk istiyorum, ilerde kendime en yakın gördüğüm meslek avukatlık ve Beytepe kampüsü beni cezbediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Kullanıcı_Adı_

Bu mesaj silindi.
    nasıl bir hayatı var hocam biraz bahseder misin?
  • hangi bölüm olursa olsun iyi bir ünide okumak isterim Boğaziçi gibi mesela...
  • İmam Bayıldı kullanıcısına yanıt
    o zaman sizi boğaziçi fen bilgisi öğretmenligine alalım.. 100k girmeniz yeterli
  • coreturk4 C kullanıcısına yanıt
    Birazcık yanlış yazdım yorumu hocam. Mühendislikler diye kısıtlarsak tam olacaktır :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • _Kullanıcı_Adı_ kullanıcısına yanıt
    bu cevabı hiç beklemiyordum...
  • Pilotaj... Ama deli gibi ders çalışsam da giremeyeceğim galiba. Hayat çok acımasız.
  • _Kullanıcı_Adı_ kullanıcısına yanıt
    Uzay uçak arasındaki fark çok muymuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    aman boğaziçi girelim mantığıyla girdiğim bölümdür bu sene:) pişman mıyım kesinlikle hayır, hazırlıkla beraber bu sene sınava gireceğim, ybs için hazırlanacağım okulumda yine. komplekslere girerek başladığım ama sonradan hayatımın en güzel senelerinden birini geçirdiğim bir sene oldu. çok iyi arkadaşlıklar ve network kurdum bu sene. eğer bu yıl mezuna kalsaydım tekrar muhtmelen yine aynı sıralamaları yapacaktım, boğaziçi bana analitik düşünme yeteneği ve vizyon kattı bir senede. bu sene olmazsa seneye gireceğim umarım ybs'ye. mezuna da kalsaydım bir sene kaybım olacaktı her şekilde, şimdi hazırlığı verdikten sonra ve yeni bölümü kazandıktan sonra muafiyetimden dolayı direk bölüme başlayacağım. ha şu konu var, sırf okumak için fen bilgisi öğretmenliği yazmak gibi bir saçmalığa düşmeyin bence çok uçlarda bir idealist değilseniz benim gibi, ben boğaziçi adı için yazdım, ve şuan gerçekten mutluyum, enerjiğim. ybs kazandıktan sonra çok daha mutlu olacağım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• e ko no mi

• Yazmayı unutmuşum ben de ege pdr öğrencisiyim hazırlık daha doğrusu. Belki yardımım dokunur sizlerede geçen sene buralardaydım

• oksidatif O kullanıcısına yanıt
    herkesin hayalleri, yetiştiği hayat koşulları farklı. Kimisi 3-4 bin alıp beyaz yakalı olmak ister kimisi de 30-40 bin alıp önemli yerlerde olmak ister. Günün sonunda 2 sinin de üstüne toprak atılacak :)
    Öyle tabii hocam ama uzay mühendisi hayatına çok özeniyorum deyince aklıma çok farklı şeyler geldi. Uzayda muz yiyip çilek tadı geliyor falan sandım cevap şoka uğrattı açıkçası herkesin aklına öyle şeyler gelir

• Yok hocam uçak mühendisliğiyle arasında bir kaç ders farklıymış o kadar.

• oksidatif O kullanıcısına yanıt
    Ülkede uzay mühendisliği mezunları kaç yerde kendi işlerini yapıyor sizce. Roketsan falan hariç. Mezunların neredeyse hepsi uçak şirketlerine giriyor. Uzayla ilgili direkt bir çalışma yeri yok. Uzay ajansı varmışmış. Külahıma anlatsınlar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.