Şimdi Ara

Siz Düzgün Kız Kalmadı Diye Şikayet Ediyorsunuz ama (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
8
Favori
18.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
291 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Allah kahretsin onlari. Dun kuzenimle birlikteydim, ne zaman onumuze mini etekli kiz ciksa beni durtup kikirdiyordu, yakin akraba diye bir sey diyemiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yirikalische

    Kızlara laf atıp %90 ı çöp diyenlere nasıl karşıysam buna da karşıyım. Yine yersiz genelleme yapıyorsun, bu tarz sivri zekalı insanlar gözüne daha çok çarptığı gibi her erkek böyle diyebiliyorsun. Kızların % bilmem kaçı şöyle, erkeklerin % bilmem kaçı böyle diye yorumlar yapmayı bırakın abi, cinsiyet karıştırmadan insanların farklı farklı olduğunu, bazılarının daha cahil, bazılarının daha empati yoksunu, bazılarının daha salak olduğunu anlayın. Kızmış erkekmiş hiç ilgisi yok.

    He şu forumda gördüğün tipleri görüyorsan, bunlar kesinlikle toplumu bire bir yansıtmıyor. Kızlar şöyle kızlar böyle diye konular açanların çoğunun geçmişini incelediğinde hiç sevgilisi olmamış, sevip de sevilmemiş, abazalıktan kuduran tipler olduğunu görüyorsun zaten. Gaza gelmeyin hemen.

    hocam sen niye yüzdeye takılıyorsun onu öylesine dedim ama çoğunluk olarak benim gözlemdiğim arkadaş grupları böyleydi.Yani hiç aralarında adam gibi sevdiğim kızı arıyorum,düzgün olmalı,gerçekten mutlu olmalıyım lafları falan değil de hep şu kıza bak off ne yapılır,of şu göğüslere bak,of keşke bununla sew olsam da 7/24 yapsam vs. ve böyle diyerek yaklaşıyorlar bu kızlara.Ben bir keresinde kendi düşüncemi söylemiştim de hadi lan oradan vs. diyip dalga geçmişlerdi.

    Bilirsin bu forumda da hep kızlar düzgün değil muhabbeti falan yapılır ya ona nazaran açtım ben de bu konuyu.Yani erkeklerde aynı bok.




  • Tam aklımdan geçeni yazmışsınız. Cidden arkadaş ortamında bir kız geçince aynı olaylar yapılıyor ve tiksiniyorum. Yani bu kadar aç köpek gibi gezinilmez. Bunun sevgilisi olup veya sevgilisiz olması ile alakası yok tamamen zihniyet ile alakalı. Bu kişilerin yaşam Amacı iki dudak arası ve düşündükleri tek şey o. Cidden bazen üzülüyorum ülkenin geneli böyle gencinden yaşlısına kadar. :/ aile ile alakası var mı tartışılır ama arkadaş ortamı ile de alakalı olduğunu düşünmüyorum. Öyle olsa bende o tarz olurdum. :) Başka bir sebebi vardır mutlaka. Bunun biraz eğitim seviyesi, yaşadığın semt ile de alakalı olduğunu düşünüyorum. daha iyi okullar da okuyan arkadaşlarım ve daha iyi semtlerdeki kişiler çok daha iyi davranışları genelde bu tarz abazalara göre. Avrupa da %15 böyle varsa Türkiye de %70 böyle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxin -- 28 Eylül 2017; 22:31:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ortamin nasil nerde okuyorsun ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle, erkekler ayrı pislik.. yaşı yok ama bunun. Evlisi de aynı bekarı da. Otobüste şoförün yanına oturmuştum 6 sene oluyor heralde. Şoförle sohbet etmeye başladık işte falan. Binenler oldu. Benim yaşlarımda bi kız bindi kartını bastı geçti gitti arkaya. Şoför kızın arkasından “off yavruma bak bee şimdi bunu bi yatırıcan ******” devamını dinlemesi yazması çok iğrenç. Adam evliymiş bir de. Defol git dedim kalktım gittim arkalara. O zaman 7. sınıftaydım sanırım. Anca onu demekle yetindim :/ şimdi olsa rezil ederdim sanırım.

    Ben bunlar gibi hiçbir zaman olmadım. Olanlarla da hep tartışmışımdır. İnternet zaten bunun gibilerle dolu. Küçücük çocukların bile terbiyesi kalmamış, kafelerde oyunlarda günlük bir dilmiş gibi rahat rahat sövüyorlar. Ne diyelim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kızlar birse erkekler beş

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam onu bunu boşverde kız kardeşini bana ayarlar mısın?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: P90

    Hocam ortamin nasil nerde okuyorsun ?

    istanbulda vakıf üniversitesinde
  • Kısaca toplumumuz bozuk hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi, yalnız değilmişiz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sniper23

    İyi, yalnız değilmişiz.

    yalnız değiliz ama malesef azız hocam
  • Ahlaki cokuntu var arada kalmislik var ulkede

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • böyle insanlara ünide içine kapanık korkak süt çocuğu gözüyle bakıyorlar ama ileride aranan kişi olacak.bırak onlar yapıyorsa sen yapma kalbin temiz kalsın için rahat olsun yoksa bizde her türlü pisliği yapıp" abi temiz kız yok" demesini bilirdik ama yapmıyorsak adamlığımızdan olması gerektiği gibi olmasından benimde kız kardeşim var onun içinde böyle düşünenler olacak bende deli oluyorum ama devir artık böyle biz ne kadar dürüstsek onlarda o kadar aşağılık. ben bu gün diğerleri gibi düşünmüyorsam kendime yediremediğimden.ileride benimde karım olur çocuğum olur ben şimdi bunları yapsam nasıl onların yüzüne bakarım eskiler aklıma gelmez mi benim evleneceğim kişi bu kadar mı değersiz benim adamlığım bu kadar mı derim.Türkçede çok güzel bir söz var "adamlık" diye herkesin ağzında ama herkes ondan uzak.
  • dünyanın heryerinde böyle sizde iş yok kendinizi kandırmayın normal olan onlar siz değilsiniz çünkü dünyanın çoğunluğu böyle bu dünyada yalnızca ezikler iyi kalplidir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afeksar -- 29 Eylül 2017; 4:2:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • afeksar A kullanıcısına yanıt
    Abazalığıma kılıf ararken ben

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Treth

    Aslında şikayet etmeye gerek yok.

    Bize göre yada ben direk kendi adıma konuşayım bana göre düzgün olmayan kız ile düzgün olmayan erkek elinde sonunda bir araya gelip yine bize göre düzgün olmayan bir hayat yaşıyorlar.

    Olaya bu açından bakınca bizi ilgilendiren bir durum yok. Biz bize göre paralel bir hayat tarzı olan birini bulup onunla bir ilişki kurmalıyız.

    Sırf güzel diye bir kıza kafayı takıp onu istediğimiz hale sokmaya çalışmak kesinlikle yanlış bir uygulama. Hiç bir zaman sonuç vermiyor. Vermeyecekte.

    Yani kızı yada erkeği değiştirmeye çalıştığımız zaman bizim için katlanıp değişebiliyor ama bu seferde bir şeylere katlanmak zorunda kaldığı için mutsuz oluyor. Karşı tarafı geçtim bizimde içimizde hep bir acaba sorusu takılı kalıyor.

    Her iki tarafta içten içe mutsuzken ilişki kursan ne olur kurmasan ne olur.

    +1911

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Treth kullanıcısına yanıt
    Ben kız erkek ilişkilerine dair bu kadar isabetli bir yorum okumadım.. Gerçekten harika



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xavi06 -- 29 Eylül 2017; 8:7:12 >
  • Kız kardeşim olsa gönül rahatlığıyla erkek arkadaşı olmasına izin vereceğim tek tük erkek var çevremde. Tanıdığım binlerce kişi arasında çok küçük bir rakam bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Al sana acı gerçek ; sen duruken kızlar o adamları tercih edecek

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ayranmadeni

    Her yerde var boyle tipler sevgilisi yok genelinin, nedeni belki zaten. Sonra buraya gelip konu aciyolar kiz arkadasim yok diye, olmasin zaten.

    abi gerçekten sözüm konu sahibinde, sana da hak veriyorum
    bu kadar iyi niyet fazla, bu kadar çok düşünmeyin bazı şeyleri
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.