Şimdi Ara

Siz Düzgün Kız Kalmadı Diye Şikayet Ediyorsunuz ama (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
8
Favori
18.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
291 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Düzgün kız kalmadı diye şikayet edenlerin çoğunun hayatında eli kız eline değmemiştir, normal öyle saldırmaları.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Silver_Code

    böyle insanlara ünide içine kapanık korkak süt çocuğu gözüyle bakıyorlar ama ileride aranan kişi olacak.bırak onlar yapıyorsa sen yapma kalbin temiz kalsın için rahat olsun yoksa bizde her türlü pisliği yapıp" abi temiz kız yok" demesini bilirdik ama yapmıyorsak adamlığımızdan olması gerektiği gibi olmasından benimde kız kardeşim var onun içinde böyle düşünenler olacak bende deli oluyorum ama devir artık böyle biz ne kadar dürüstsek onlarda o kadar aşağılık. ben bu gün diğerleri gibi düşünmüyorsam kendime yediremediğimden.ileride benimde karım olur çocuğum olur ben şimdi bunları yapsam nasıl onların yüzüne bakarım eskiler aklıma gelmez mi benim evleneceğim kişi bu kadar mı değersiz benim adamlığım bu kadar mı derim.Türkçede çok güzel bir söz var "adamlık" diye herkesin ağzında ama herkes ondan uzak.

    eline sağlık hocam çok güzel yazmışsın.İleride çoluğunun çocuğunun karının yüzüne bakınca gelmeyecek mi o eski anıların aklına,rahatsız etmeyecek mi seni gerçekten bilmiyorum.

    Bu devirde(hele bu lanet sosyal medya yüzünden hepten çığrından çıkan gençler var) zaten kız babası olmak,kız kardeş sahibi olmak büyük dert ve sorumluluk.Etraf böyle çakal , şerefsiz erkek kaynıyor.Allah kız kardeşlerimizin bahtını iyi yazsın, bize de kolaylık versin ne diyelim




  • Ben de aranizdayim. Eskiden gunah olmasi agir basardi benim icin ama uzun süredir gunahtan cok olayin kendisini sevmiyorum. Cevremde buna tesvik eden arkadaslarim olsa da iplemiyorum. Bir de bu islerle ugrasmiyorum dediginde seni aseksuel veya baska seyler gibi goruyor olabilirler genelde bunu yapan insanlar cinsellikten baska sey dusunemeyen insanlar oldugu icin cinsellige duskun olmayan biri anca sorunludur diye dusunuyorlar. cok mu zor bazilari icin daha az cinsellik dusunmek her seyin o olmadigini kavrayabilmek?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hümiyettin

    Burada konu açıp sızlananların çoğunun o tür kişiler olduğunu düşünüyorum. Erkekler kızlardan daha beterdir ve kızları yoldan çıkaranlar da erkekler olabiliyor.

    Haklı yorum.

    Pekçok ama pekçok erkek kendisine ilgisi olan bir kadını eğer ciddi manada sevmiyorsa, kullanmak derdine düşüyor. Yani kadını sevmiyorsun, yolver gitsin değilmi ? Ama yok, ağa düşmüş bir kere kullanmadan bırakmamak gerekli. Cinsel münasebet olmasa bile en azından sanal seks için kullanmak gerekli. Bunu elde edene kadarda kadının tüm zaafların kullanıyor, seviyorum diyor, evleneceğim diyor, romeoculuk oynuyor, ilgi gösteriyor, hele kızın ailevi sorunları filan varsa zaten zayıf durumda yüklendikçe yükleniyor.

    Sonrada "ya kadını elde etmesi çok kolay, ya o kızların altında meğer nasıl azgınlıklar var, ya el değmemiş kız kalmadı, ya temiz kız kalmadı" yahu kalmaz tabiki, onlarda insan. İstekleri, duyguları, hormonları, şhvetleri, hayalleri var. Siz kullanmaya çalışırsanız size zaafiyet gösterip güvense kız salak-yollu oluyor, güvenmeyip terslese, mesafe koysa kezban oluyor.

    Bir yandan Türk kadınınında işi zor.




  • Kızlar da erkekler de eşit derecede kötü bence.
  • Bence temel neden irade eksikliğinden. Bulundukları ana o kadar tutunmuşlar ki geleceği ve geçmişi çok az düşünerek hareket ediyorlar. Hayvanlar alemi de böyle değil miydi?
  • evet erkeklerin %90 nı belaltı düşünüyor. kimsenın bacısı karısı yok galiba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Metin2nin Demircisi

    Allah kahretsin onlari. Dun kuzenimle birlikteydim, ne zaman onumuze mini etekli kiz ciksa beni durtup kikirdiyordu, yakin akraba diye bir sey diyemiyorum.

    öyleleriyle dışarı çıkmayın hocam kendisiyle birlikte sizi de rezil ediyorlar
  • Evlenilecek kız bulamayacagim üzülüyorum,ben yani kendim kiza fazla geleceğim o bana hiç bir sey vermeyecek , benim adamlığim ona ağır gelecek ve bunu haketmeyecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bi tane kizi kafalayin aralarindaki muhabetleri bi dinleyin sexden sogursunuz zaten kafalayin dedigim her turlu muhabetti yapabilcek kadar yakin bir bayanla konusun bakalim anlarsiniz ;)



    Cok komplike dusunceleri oldugu yetmiyormus gibi bide kurgu ve kumpasda iceriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşüncelerini eyleme geçirmedikçe ortada bir yanlış göremiyorum. Adam iç dünyasında veya yakın arkadaş çevresinde istediği kadar pis olsun, gidipte kıza/adama fiziksel veya sözlü iğrençlik yapmıyorsa kime zararı ne? Hele de üniversite çağında ergenlikten yeni yeni çıkmaya başlamış insanlar için bu daha da geçerli, adamın zaten doğru yanlış ayırt etme yeteneği olgunluğa yeni ulaşıyor. Abartmayın.

    Edit: İçinizden birini yolda görüp lan şuna bak kesin serseri boş beleş adamın biridir diyebilirim içimden, sen de içimden geçirdiğim için hop birader sen benim hakkımda böyle düşünemezsin diyemezsin. Diyorsan faşistsindir, düşünce özgürlüğümü kısıtlıyorsundur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaLGz -- 29 Eylül 2017; 19:36:17 >
  • Arkadaş arkadaşın kurdudur. Hiç her kıza sallayan tiplerle arkadaşlık etmedim. Senin ortamındaki insanlar bozuk muhtemelen, bu arada senin gibi düşünmeyen adamlarla arkadaşlık etmen de senin tutarsızlığın.
  • Treth kullanıcısına yanıt
    Boyle nokta atisi bir dusuncenin sizden cikmasi acikcasi sasirtti beni. Yanlis hatirlamiyorsam akepeli idiniz. Gunumuzde akepe cehepe mehepe hedepe partilerinin yandasligini yapanlarin dusunemedigi fikrindeyim. Sasirmamin sebebi buydu. Hatirladigim sey yanlissa cok ozur dilerim.



    İyi forumlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortalama üstü bir kız görünce erkeklerin %90'ı "Ouffff, ne mikerim yaaağğğ." diye düşünüyor, sadece düşünmekle kalmayıp bunu dillendiriyor. Bu tiplerin hepsini gaz odalarına atmak istiyorum...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CVenturas

    Boyle nokta atisi bir dusuncenin sizden cikmasi acikcasi sasirtti beni. Yanlis hatirlamiyorsam akepeli idiniz. Gunumuzde akepe cehepe mehepe hedepe partilerinin yandasligini yapanlarin dusunemedigi fikrindeyim. Sasirmamin sebebi buydu. Hatirladigim sey yanlissa cok ozur dilerim.



    İyi forumlar

    Yanlış anladığın kısım şu. Ben AKP seçmeniyim. AKP li değilim. AKP li olmak için AKP nin bir ideolojisi olması gerekir. Benimde o ideolojiyi takip etmem gerekir.

    Ama gel gör ki ben sadece gerçekçi biriyim ve ailemin çıkarları gereği ne gerekiyorsa onu yaparım. Herhangi bir akım yada ideolojiyi takip etmem.
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Hayır yanlış düşünüyorsun mesela ben 18-19 yaşında çıkabildim o pozisyondan yaş geçtikçe olgunlaşması lazım eğer hala olmuyosa bi sıkıntı vardır düşünce yapısında ya da evlilik gibi bi düşüncesi yoktur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tespitin devamını getirmemişsin. O kızların arkasından öyle iğrenç şeyleri söyleyen adamları baş tacı yapıyor laf edilen kızlar.

    Ben izliyorum böyle benle soğuklar ama arkalarından iğrenç iğrenç konuşan adamlarla o kadar iyi anlaşıp eğleniyorlar ki şok oluyorum. Bir de bakıp kalıyorum lan kızın arkasından neler dedin şimdi nasıl davranıyorsun diye.

    İşin sonunda kötü olan, dışlanan, sevilmeyen o masum düşünceli erkek oluyor. Dünya bu kadar garip işte.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kefelon -- 29 Eylül 2017; 21:42:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırf bu karı kız muhabbetinden dolayı mecbur arkadaş seçiyorum.
  • türk kızları çok pis oluyor çok bakımsızlar

    göebek açıp ilgi çekmeye çalışan tayfaya ne demeli

    birde şu igrenç kot pantolonu giyen yeni yetmeler varya

    neyse erkekler in kızlar out
  • böyle konu açınca kız düşüyor mu hocam ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.