Şimdi Ara

Siz de aracınıza gölge kovalıyor musunuz :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malum güneş arabayı konsolu cayır cayır yakıyor özellikle de Çukurova bölgesindeyseniz :) Sabah aracı erkenden resimdeki yere götürüyorum buraya da 5 ten sonra güneş vuruyor,apartmanın yanına gölge düşüyor.Birazdan apartmanın yanına getireceğim aracı.

Benim gibi olanlar var mı diye merak etmişimdir hep,fazla mı düşüyorum üstüne yoksa :)

Araç 2011 Caravelle 180 hp 25 bin kilometrede.

Siz de aracınıza gölge kovalıyor musunuz :)

• Malesef evet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul'da da aynı durum var. Ağacın altına çekiyorum bu sefer kuşlar sıçıyor.
  • Valla kovalıyoruz da nadir buluyoruz malesef. Bugün buldum mesela nispeten rahat ettim. Güneş altında kalınca klima bile soğutamıyor doğru düzgün.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mert103

İstanbul'da da aynı durum var. Ağacın altına çekiyorum bu sefer kuşlar sıçıyor.

• yalnız güneşten kaçacağız diye, boyanıza daha da büyük zarar vermeyin reçine vs. yüzünden.
  • İzmir sıcağında arabam rock siyah düşünün neler çektiğimi oturduğumuz yerde 3 cepheden güneş alıyor mahalle arası değil gölge kovalasın günde en az 4 yer değiştirmem lazım.:(
    Koyuyorum artık birine sabah almazsa akşam alıyor oda olmazsa öğlen kesin güneş altında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kuşlar dışında dökülen yapraklar ve reçinesi olan ağaçlar zarar veriyor araba kaportasına.

Birde şu var dökülen yapraklar ve başka şeyler aracın su giderlerini tıkıyor buda ayrı bir şey.
  • Bizde kapalı garaj var Baska yere gittiğimde ilk tercihim gölge yer bulmak olur yoksa hemen göğüse güneşliği kapatırım sunroofun perdesini çekerim

• park yeri buldukta gölgesi kaldı :) (pendik)
  • Havaalanına beleş transfer ararken minibüscü arkadaş havaalanına 2 km mesafedeki 876 konutlu, özel güvenlikli havuzu olan yaşadığı siteye arabamı parkedebileceğimi ve kendisinin minibüsüyle terminale bırajabileceğini teklif edince kabul ettim.
    Siteye vardığımda kapıda şelale benzeri havuz ve klimalı odasında oturan güvenlik karşıladı. Güvenlik kimi ziyarete geldiğimi sordu. Sonra arkadaşımı arayıp geldiğimi haber verdi ve kapıdan geçtik.
    Araba 1 hafta orada kalacağı için güzel bir otopark yeri aradım, hep sçık otopark vardı. Sonra tesadüf bir arabanın yer altından çıktığını görünce kapalı otoparkın da olduğunu anlayıp kapalı otoparka girdim. Girer girmez de yer bulup rahatça parkedebildim.
    1 hafta arabamın gölge ve setrn bir yerde, güvenlik problemi olmadan kalacağını bilmenin huzurunu yaşıyorum.

• Hem merkezde oturduğum evde hemde ilçedeki evde Garajım var rahatım

• Mert103 kullanıcısına yanıt
    istanbulda ağaç bulduğunuza şükredin
  • garajım var 2 haftada bir 2 tur atıp yerine koyuyorum
  • Bu sene bizim evin arkası inşaat içinde. Kentsel dönüşüm başladı ve toz toprak o biçim. Güneşten değil de tozdan korumaya çalışıp ağaç altı olmasına rağmen altına park ediyorum. En azından otopark'ın ön tarafında duruyor ve bir nebze tozdan korumuş oluyorum kendimce ama yine toz oluyor tabi. Ama arkada duran arabalar daha fazla tozlanıyor. Şu benzinciler de satılan folyolu güneşliklerden alıp koyuyorum cama. Birde bu yaz bir dert daha eklendi başıma. Ben geçen yıl Ekim ayında direksiyonumu deri kaplattım. Tabi vites kolunu ve körüğünü de deri olarak değiştirdim. Şimdi onları da koruyorum. Giyinmediğim eski bir tişörtümü direksiyona giydirip örtüyorum üzerini. Birde küçük bir bez parçasıyla da vites kolunu örtüp güneşten korumuş oluyorum. Gölgelik de var yetiyor. Ama toz maalesef çaresiz.
  • Sitede kapalı otopark harici bırakmıyorum dışarıda fazla lüksümüz yok istanbul'da park yeri buldukta gölgesi kaldı
  • Bizim mahallede ağaç bile yok,akşama kadar araba güneşin karşısında,beyaz olduğundan güneş yanığı korkum yok ama ön camla göğüsün birleştiği yerde güneş nedeniyle deformasyon oluyormuş ben yaşamadım ama aynı model araçlarda kronik bi sorun o yüzden ön cama güneşlik koyarım sürekli..arka yan camların ve arka camın standart perdeleri var onlarıa çekiyorum içini bi nebze koruyorum güneş ışınlarından
  • Sitenin dibinde kapali pazar yeri var. Cok yuksek oldugu icin icerisi hamam gibide degil. Antalya sicaginda simsiyah aracin ici serin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Havaalanına beleş transfer ararken minibüscü arkadaş havaalanına 2 km mesafedeki 876 konutlu, özel güvenlikli havuzu olan yaşadığı siteye arabamı parkedebileceğimi ve kendisinin minibüsüyle terminale bırajabileceğini teklif edince kabul ettim.
    Siteye vardığımda kapıda şelale benzeri havuz ve klimalı odasında oturan güvenlik karşıladı. Güvenlik kimi ziyarete geldiğimi sordu. Sonra arkadaşımı arayıp geldiğimi haber verdi ve kapıdan geçtik.
    Araba 1 hafta orada kalacağı için güzel bir otopark yeri aradım, hep sçık otopark vardı. Sonra tesadüf bir arabanın yer altından çıktığını görünce kapalı otoparkın da olduğunu anlayıp kapalı otoparka girdim. Girer girmez de yer bulup rahatça parkedebildim.
    1 hafta arabamın gölge ve setrn bir yerde, güvenlik problemi olmadan kalacağını bilmenin huzurunu yaşıyorum.

Auris mi,Vivio mu?

• Kapalı otopark olduğundan rahatım ancak bunun verdigi rahatlıktan olsa gerek disarda bir yere gittigimde ne güneş tanırım ne de agac altı. Buldugum yere girerim. Kimi zamanlar aksama kadar günesin altında kaldığı oluyor. Birsey olmadı.

Sadece bir seferinde güneş nasıl yaktıysa direksiyona dahi dokunamıyorum bile. Arabayı calıstırdım. Depo dolu olmasına ragmen depoyu bos gosterdi. Işık yandı söndü. Depo yarıya geldi tekrardan. İki uc dk boyle ısık yana yana gittim. Sonradan düzeldi. Tek sorunum bu oldu. O da gunesten miydi tam anlamadim gerci.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.