< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Genelde araba bizi gezdiriyor.
|
Araba hareketsiz haldeyken vites üzerinde alıştırma yapın debriyaja basarak ve karşınıza bakarak. El hareketleriniz alışsın viteslerin yerlerine. Sonra zaten şartlarsanız kendinizi kısa sürede alışırsınız. Refleks haline gelir.
|
Bir adam vites degitircem diye arabayi saga sola kaydiriyorsa ondan şoför falan olmaz. Acik ve net saçmalık.
27 yasimdayim 8 yil once ehliyetimi aldim ve o gunden beri neredeyse hergün manuel arac kullaniyorum bi kere bile dediginiz olayi yasamadım. |
Gezen araba olacak abi, temiz havada dolaşacak, kekik yiyecek. Asıl araba onlar işte.
![]() Şaka bir yana vites değiştirmek hiç bir zaman benim için bir iş olmadı. Hiç bir zaman odaklanmam gerekmedi. Sürüşten dikkatimi hiç almadım daha. |
Arabayi sabit seritte tutmanin usta soforluk ile hicbir ilgili yok. Bana gore 1 saniyeden daha az süren vites degistirme esnasında arabayi sabit tutamayan adam şoför olamaz. Tehlikelidir sakincalidir.
Selametle |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gran Turismo 7 -- 23 Aralık 2017; 18:21:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 23 Aralık 2017; 18:23:55 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |