Şimdi Ara

Siyasi Gaflar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    -Lenin'i ölü olarak görmek çok güzel.
    (Lenin'in Mozolesini ziyaretinde)

-Kadın ise o da iffetli olacak. Mahrem nedir bilecek. Herkesin içerisinde kahkaha atmayacak.

Deniz Baykal
    -Füzelerle savaş kazanabilirsiniz, ama füzelerin üzerine oturamazsınız.

-Amasya´nın düşman işgalinden kurtuluşunun 88. yılı yıldönümü nedeniyle Amasyalı vatandaşlarımızı sevgiyle selamlıyor, coşkunuzu yürekten paylaşıyorum. Şahsınızda tüm Amasyalıları kutluyor, sevgiler ve saygılar sunuyorum. Deniz Baykal CHP Genel Başkanı(Hiç işgal edilmemiş olan Amasya'nın kurtuluşunu kutlarken(!)

Devlet Bahçeli
    -MHP içinde Kürt kökenli çok kardeşimiz var. MHP içinde gelişme süreci içinde Alevi kardeşlerimiz, PKK'lı... eee Kürt kökenli kardeşlerimiz var.

-2009'u yazarken de iki sıfır var. Soldaki sıfır ikinin yanında. Attınız. 2. sağdaki sıfır 9'un yanında. Attınız. Kaldı mı dokuz? İki ile dokuz yanyana 29. İki ile 9'u toplayın 11. 29 artı 11 kırk yapar! İşte size Milliyetçi Hareket Partisinin kırkıncı yılı!

-6 milyon işsazı işsizin işsassız. (6 Milyon İşsiz)

-Otazaltı esnik örsun. (36 etnik unsur)

Ekmeleddin İhsanoğlu
    -Bu Akif'in meşhur şiiri ve mısraları. "Çanakkale Şehitleri" şiirinden herhalde. (Bir gezi sırasında karşısında yazılı duran İstiklal Marşı dizeleri için söyledikleri.)

George W. Bush
    -Bizim üçüncü önceliğimiz eğitime birinci önceliği vermektir.

-Bu perşembe günü Reagan havalimanının uçakları ve gişeleri havalanacaklardır.

-Bu sizin paranız. Bunu kazanmak için para ödediniz.

-Görebildiğinizi düşündüğünüz şeylerin görünmeyen yanlarını göremezsiniz.

-Kendime özgü fikirlerim var. Güçlü fikirler. Ama bu fikirlerle her zaman aynı fikirde değilim.

-Irak'ta işler iyi gitmiyor galiba.

Süleyman Demirel
    -Türkiye'de petrol vardı da, tankerlerin hortumuna ağzımızı dayayarak biz mi içtik?

-Biz kışın Bulgaristan'dan doğal gaz alıyoruz yazın onlar veriyor.

-Ege bir Yunan gölü değildir, Ege bir Türk gölü de değilidir. Binaenaleyh Ege bir göl değildir.

-Ya neresini sıksaydım? (İngiltere Dış İşleri Temsilcisi'nin halk tepkisi aldığı bir dönemde, temsilcinin elini sıktığı zaman gazetecilerin sorularına karşılık.)

-Kim ne veriyorsa, beş lira fazlasını vereceğim.

Tansu Çiller
    -Cenab-ı Allah'ı size emanet ediyorum.

-Haydar Aliyev için Haydar Ali Bey

-Sevgili Zeytinburunlular... (İstanbul'un ilçesi olan Zeytinburnu insanına hitap etmeye çalışıyor)

-Bir afetten sonra: “Ölü kaybı olmamıştır.

-Mecliste: “Mesut Yılmaz iktidarsızdır.” (İstikrarsızdır demeye çalışıyor.)

-Samsun mitinginde: “Futbol takımınızı Birinci Lig'e çıkarayım mı?” (Oysa Samsunspor yıllardır Birinci Lig'dedir.)

-Gökhun Yazıtları (Göktürk Yazıtları demeye çalışıyor.)

-Mübarek kurban şeker bayramınız kutlu olsun.

-Deccal değil Yılmaz olsan ne farkeder? (Yılmaz değil deccal olsan ne farkeder demek istiyor.)

-Bu hükümet açıkça bir halüsü... hasülü... halasü... hasüsü...(halüsinasyon demeye çalışıyor)

-Samsunlulara: “Merhaba Antalya”

-Boğazlıyan Kaymakamı'na: “Boğazlanan kaymakam”

-Çekici güç (Çekiç güç)

-Güvenlik oyu (Güvenoyu)

-Türkiye'nin on metropolünden biri olan Samsun’da: “Burayı büyükşehir yapacağızdır.”

-Taocu muhalefet (Maocu)

-Trabzon'u Akdeniz'in incisi yapacağım.

-Afyonlulara: Sevgili Şebin Karahisarlılar

Tansu Çiller halka sesleniyor:
    Kırat'ın yemini verecek misiniz? (Oy istiyor.)
    Vereceğiz.
    Biz de sizin yeminizi vereceğiz.

-Bu Ramazan sesleri semalarımızdan hiç gitmesin diye bize oy verin! (Ezanı kastediyor.)

-Sivas’ta yaptığı miting konuşmasında: “Bu bacınız sizi il yapsın mı” (Sivas bir ildir)

-Devlet ekonomiyi düzeltmek için becelleşiyor. (cebelleşiyor)

-Madımak Katliamı'ndan sonra: "Otelin etrafındaki vatandaşlarımıza hiçbir şey olmamıştır."

-Konya'nın Akşehir ilçesindeki bir mitinge helikopter ile gelmesine rağmen "Anadolu'nun tozlu, topraklı yollarını aşarak geldik" ifadesini kullanır.

-Kadınlarımız işsizleştirildi diyeceğine: İşsizlerimiz kadınlaştırıldı.

-Çekin milletin elinden cebinizi.
    (Milletin cebinden elinizi çekin, demek istiyor.)

-Türkiye en geç 1998'de Avrupa Birliği'ne tam üye olacaktır.

-Merhaba asker!
    Postacıları selamlıyor

-Siz Erzurumlular; inekleri seversiniz, değil mi?
    Erzurum mitingi

-Geçen gün geleceğim dedi ATV'ye, İstanbul'a hemen geldim... Hemen bilgisayarımı yolladım oraya. Ama mübarek beni görmeden bilgisayarımı görünce korkup kaçıyor.
    Deniz Baykal için

-Serhat şehri Erzurum.

-Gökberk Kitabeleri...
    Göktürk Kitabeleri (Orhun Yazıtları) demek istiyor.

-Hiçbir ülkenin başbakanı, onbaşı olma şerefsizliğini göstermedi!
    Dönemin başbakanı Mesut Yılmaz'a yüklenirken inanılmaz bir gaf yapıyor

-"Burdur'a Şeker Fabrikası açacağım." lafının ardından bir kurmayı gelir ve kulağına derki "Efendim zaten Burdur'da Şeker Fabrikası var." Tansu Çiller: "İkinci Şeker Fabrikasını açacağım!"

Turgut Özal
    -Benim memurum işini bilir.

-Biraz da küçük Turgut'la oynasınlar.

-Ben fakiri sevmem.

Recep Tayyip Erdoğan
    -Namuslu insanlar namussuzlar kadar şerefli olmadıkça cesur olmadıkça başarılı olamayız.

-Hadi ananı al git buradan.

-Artistlik yapma lan.

-Askerlik yan gelip yatma yeri değildir.

-Başbakan sensin, ister asar, ister kesersin.
    (Erdoğan'ın 23 Nisan kutlamalarında koltuğunu bıraktığı çocuğa yetki kullanma talimatlarını verirken sarfettiği söz.)

-Ben zaten kadın erkek eşitliğine inanmıyorum. Onun için fırsat eşitliği demeyi tercih ediyorum. Kadınlar ve erkekler farklıdır.

-Sen bu ülkenin Başbakanı'na yuh çekersen tokadı yersin. (Soma'da bir vatandaşa.)

-Şimdi, gemi var, gemicik var.

-Diyarbakır! Diyarbakır! Diyarbakııır! Cevap vermiyorsunuz, Diyarbakır. Ama duymuyorlar. (Bingöl mitinginde vatandaşa seslenirken)

-Hem laik hem Müslüman olunmaz. Ters mıknatıslanma yapar.

-Ben çocuklarıma helal lokma yedirmedim.

Kemal Kılıçdaroğlu

-Kağıttepe'de ev tuttum. (Belediye başkan adayı olduğu İstanbul'un Kağıthane ilçesinden bahsediyor.)

-Başkan Haliç'i temizleyecek ve İzmirliler Haliç'te yüzecek.

-Biz Sayın Başbakan gibi söz verip sözümüzde duran insanlardan değiliz.

-Adıyaman Akdeniz'in parlayan bir yıldızı olmak üzere.

-Allah, insanın yarattığı en değerli varlıktır! (CHP 18. Olağanüstü Kurultayı'nda)

-Sadece Akdeniz'in değil, sadece Türkiye'nin değil, Dünya'nın incisi İzmir'deyiz.

-Mersin, Güneydoğu'nun incisi haline geldi.

-Emperyalistlerin analarının sütünden emdiği sütü, memelerinden emdiği sütü burunlarından getiren partidir.

Kaynak: Vikisöz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redunay -- 20 Haziran 2015; 0:23:58 >

• Alayınızı
  • Çiller'i bu konuda tek geçerim demeye gelmiştim, dememe gerek kalmamış.
  • Çiller'in gaflarını okudukça gece gece kahkaha atmaya başladım
  • Çiller de guzel yedi iyi yedi . Harbi devlet malı deniz bir biz yiyemedik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Püskevit unutulmuş....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.