Şimdi Ara

SİYAH TAMPON BOYASI KULLANAN VAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracımın tavan çıtaları, sunroof çerçevesi, aynaların siyah kısımları gibi alanlar solmuş durumda. Bunları söküp boyaya vermek ya da aracı bu kısımlar için boyaya bırakmak mümkün değil. Bu kadar ince kısımlar için de boya alıp spreyleme yapmak zor olacak.

İnternette siyah tampon boyası şeklinde süngerli, ayakkabı boyasından hallice ürünler buldum. Bu ürünleri kullanmış deneyimlemiş olan var mı?
    tek beklentim bu yazı çıkarsın yeterli. Uzun vadede zararı olur mu?
    www.hepsiburada.com
    ModaCar Siyah Tampon Boyası 422115 Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/modacar-siyah-tampon-boyasi-422115-pm-otm103421

• Ben arexons'un boyasını kullandım tampon, kapı çıtası, paçalık, ayna, kapı kolu vs.

İlk birkaç ay normalde mat siyah olması gerekirken birax parlak siyah şeklindr durdu. Birkaç ay sonra matlaşıp olması gereken rengi aldı. Sürerken sünger izi oluşmaması için boyayı kararında kullanıp düzgün bir uygulama yapmak gerekiyor sadece.

Birde boyanmaması gereken yerleri maske bandıyla maskelemek çok önemli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ..Raptor.. kullanıcısına yanıt
    uygulama üzerinden kaç ay geçti hocam şu an ne durumda eskisine dönüş var mı?

• BUGÜNDE BÖYLE GEÇTİyoutube
    TAMPON VE TORPİDO BEYAZLİK GİDERME
    https://www.youtube.com/watch?v=Te7FfhpIToQ&feature=youtu.be

• FurkanEmir411 F kullanıcısına yanıt
    bu işlem tamponu mahvediyor hocam. ilk zamanda çok güzel duruyor fakat sonra eskisinden de kötü oluyor

• EnderGelişenOsasunaAtağı kullanıcısına yanıt
    Würthün tampon pastası var o denenebilir o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: EnderGelişenOsasunaAtağı

bu işlem tamponu mahvediyor hocam. ilk zamanda çok güzel duruyor fakat sonra eskisinden de kötü oluyor
    bundan sonra valet pro black to the future tarzı plastik tazeleyicilerden, koruyucu özelliği olanları kullanmak gerek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnderGelişenOsasunaAtağı

uygulama üzerinden kaç ay geçti hocam şu an ne durumda eskisine dönüş var mı?
    Neredeyse 1 sene olacak bu sıralar hocam. Sanırım geçen ağustos civarıydı diye hatırlıyorum. İlk birkaç ayda olmaması gereken parlaklığı vardı o gitti sadece. Şuanda herhangi bir dönüş olmadı. Yıkamayı sadece kendim Karcher K2 basınçlı makine ile kendim yapıyorum.

Bu arada tamponları değiştireceğim diye ne bulduysam denedim. Diş macunundan propan kaynağına kadar.

Sıcak hava da aynı şekilde yardımcı oluyor eski haline dönmesine ancak bu arkadaşla ön tamponun içine ettik sanayide. Bunu kesinlikle deneme. Kılcal çizikler oluşuyor tampon yüzeyinde.

Sıcak hava tabancası denenebilir ama çok dikkat etmek lazım zira ısı fazla yükselirse tampon geri dönmeyecek şekilde hasar alıyor. En başta rahat ve kesin çözüm direk tampon boyası olmalı bence.

Boyada eğerki boyayacağın yüzey fazla büyükse en fazla geçiş izleri oluşur. Bende bir miktar oluştu ama birkaç metre uzaktan seçilmiyor. Bir ara 2. Katı atıcam tamponlara.

Boya başarımına gelirsek neredeyse yarısı boyasız tampon olan arabamın bütün plastik aksamlarını tek seferde yenilemem gerekiyordu. Artık bembeyaz olmuşlardı. Ne kadar kötü olabilir diye aldım boyayı ve şöyle diyeyim önümüzdeki 5-6 yıl tamponları değiştirmeyi düşünmüyorum. Muhtemelen arabanın boyası tamamen yenileneceği zamana kadar götürecek gibi duruyor.

Arabaya uzaktan bakınca orjinali ile güneşe göre birkaç tık parlak hali arasında gezinen bir görüntüsü var boyanın. Tam sıfır boyasız tampon görüntüsü olmasa da gayet iyi toparlıyor arabayı. En aşağı 5-7 yıl siliyor görüntüden.

Bütün plastik aksamı değiştirmeyeceksen kesinlikle kullanılır.

• Kullandınız mı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.