Merhaba arkadaşlar siyah s3 sahibi var mı? internette siyah s3 ün gerçek resimlerini göremedim bi türlü. imkanı olan çekip koyarsa sevinirim, videoda çok güzel olur. şimdiden elinize sağlık
Forumda olan bir kaç kişi vardı.
quote:
Orijinalden alıntı: ksk_kaan
resimlerini çekip koyabilirse çok memnun olurum artık.. sitelerde 1 tane ön foto var o kadar..
quote:
Orijinalden alıntı: kamaka
quote:
Orijinalden alıntı: ksk_kaan
resimlerini çekip koyabilirse çok memnun olurum artık.. sitelerde 1 tane ön foto var o kadar..
bugün vatan bilgisayarda elleme fırsatı buldum :) arka tarafı pek beğenmedim ama ön taraftan çok asil duruyor telefon :)
arka tarafta kapak olcağı için kararımı kesin verdim siyah s3
Arkasını niye beğenmediniz hocam ?
quote:
Orijinalden alıntı: trbugrapc
dümdüz parlak siyah, direk parmak izi bırakıyor. kılıf kullancağım için, bu sorunu gözardı ettim.
quote:
Orijinalden alıntı: kamaka
quote:
Orijinalden alıntı: trbugrapc
dümdüz parlak siyah, direk parmak izi bırakıyor. kılıf kullancağım için, bu sorunu gözardı ettim.
hımm bunu tahmin ediyordum zaten problem yok o zaman
Bugün Teknosa'da inceledim. Siyahtan biranda sogudum. Arka tarafı bir türlü temizlenmedi. çok çabuk parmak izi kalıyor. Vatan'da grisini gördüm siyahtan 1 tık önde şu anda benim açımdan. Gerçi siyahıda koruyucu kılıfla falan kullanınca sorun çıkartmaz ama malzeme bu şekilde.
quote:
Orijinalden alıntı: SinanAtesh
Bugün Teknosa'da inceledim. Siyahtan biranda sogudum. Arka tarafı bir türlü temizlenmedi. çok çabuk parmak izi kalıyor. Vatan'da grisini gördüm siyahtan 1 tık önde şu anda benim açımdan. Gerçi siyahıda koruyucu kılıfla falan kullanınca sorun çıkartmaz ama malzeme bu şekilde.
grisini bende bugun mediamarkt da gördüm çok güzel görünüyordu.
Mavisi var.
Gri istediğim gri değil, siyah ön tarafı istediğim gibi. ama arkası yanılttı. htc one serisindeki gibi kasa malzemesi kullansaydı samsung tadından yenmezdi..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme