Şimdi Ara

Siyah Dumanların Ardında Botres

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben Botres ( fake ) lise 2 öğrencisiyim assin cread 3 oyununu yeni bitimişim kışın kapşollumu çekmişim assin gibi dolanıyorum etrafta hiç kız arkadaşım yok sapın tekiyim ailem çalışıyor yalnızlıktan sağ elim ağırmış durumda

bir gün dedim neden olmasın assin cread gibi olacağım kaybedecek neyim vardı onunkine ben zer bilekten bıçak çıkaran bir mekanizma yaptım

sadece gerekli olan bir olay olur diye her gün bıkmadan taktım o mekanizmayı

bir gün ananemlere giderken yok bir kıza tecavüz edildiğini gördüm hemen gittim adamı uyardım yoksa kötü olur dedim adam ne olucak lan dedi ben bastım tuşa hay anasını tutukluk yaptı sonra adam kafama çöp kutusuna sokup çıkardı sonra çöp kovasını benim kafama sokmaya çalıştı da olmada sonra kızı da alıp gitti

dedim bu böyle olmaz az korkutucu olmam lazım gidip pazarda siyah kapşollu aldım pinpon toplarıyla küçük çaplı bir sis bombası yaptım planım sisi atıp Siyah Dumanların Ardında Botres dedirtmekti bıçağı da yağladım tutukluk yapmasın diye

dershaneye gitmek zorundaydım dershaneye gittim akşam 8 de bitti uzun derslerde sonra yorgundum eve dönerken bir tane 18-19 yaşlarında çocuk klasik kardeş 1 lira var mı dedi bende yok lan dedim nasılsa assinim ittirdi beni yumruk atmaya çalıştı ben hemen sis attım kapşonu taktım tuşa bastım bıçak çıktı bıçağı çıkardım lak lak bunun gözlerini karpuzda istenmiyen çekirdekler gibi oraya buraya attım gözlerini yerine 1 lira koydum ayaklarını kesim kollarının oraya koli bandıyla yapıştırdım ben 10 da ki 4 kola benzemişti sonuç olarak öldürdüm şuan hapisten yazıyorum iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0BFA91C85 -- 16 Temmuz 2014; 14:32:49 >

• İkinci cümleden sonrasını kaldıramadım. Şu yazım kurallarına az dikkat etseniz daha iyi olmaz mı...
  • Scott Storch kullanıcısına yanıt
    senin için tek tek düzeltiyorum
  • bnde ezyoyum gel gardeşlik kuralmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karlo

bnde ezyoyum gel gardeşlik kuralmm

ezyo ne la
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Botres_

quote:

ezyo ne la

davincinin knksı suikastçi ezyo romayı osmanlıyı fln gezio çok havalı
  • quote:

quote:

quote:

ezyo ne la

bende edwırt olimmi kanki beraber kurak kardeşlik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehmetAbi.

quote:

quote:

quote:

ezyo ne la

bende edwırt olimmi kanki beraber kurak kardeşlik

gel knk ama dedemiz altayirden izin almalıyz önce
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.