beni sivri sinek fazla ısırmıyor.ama işte koldan fln 2-3 tane ısırıyor.
kuşadasında çok var yazın.
parmak arasını bide kolları çok sokuyo
parmağımın ucunu. acıyla kaşıntı arasında garip bi his. iğrenç. sivrisineklerden ve seslerinden nefret ederim. allahtan solusyonlar çıktı da 2-3 senedir rahatım
BOŞWER...anlatsam da inanmazsınız zaten
quote:
Orjinalden alıntı: faceonbody
kuşadasında çok var yazın.
parmak arasını bide kolları çok sokuyo
kuşadasında yazlıkta bi gün balkonda yatayım dedim. sabaha burnumun ucu tarla gibi uyandım
gözkapağımdan bide dudağımdan ısırmıştı iiiiiiiivvenççç dudaklarım silikonlu gibi gözüm dayak yemiş gibi oldu
benide dudağımdan ısırmıştı, dudaklarım angelina jolie nin dudaklarına benzemişti...
ayağımın tabanını :\
kaşıyamıyorumda
hem kaşınıyor , kaşıyıncada gıdıklanıyom :\
çok kötü bir durum...yere basmıyordum kaşıntı geçene kadar
Ben alanyada kucuk bi otelde geceleri calısıyordum onburo ve oteli beklemek acısından malum otel in kapısı falan yok ön tarafta bahce masalar vsvsv var tv izlerken uyumusum ve bilen bilir alanyada o kadar ilaclamaya ragmen heryer sinek doludur .inanın heryerimi ısırmıslardı ama heryerımı nasıl olmus anlamadım butun vucudum kabarıklar icindeydi.bide o sinekler sanki kan emici gibi boyle ısırmak olamaz sanki arı sokmus gene icim fena oldu
ille söyletceksiniz yani şaka biyana; ayak başparmağımın arasını ısırdı...
kusadasinda cok defa goz kapaklarimi isirdi bu hayvanlar..
bi keresinde sisten iki gun gozumu acamadim plajda degnekle dolastim..
aksam eve geldigimde cebim bozuk para dolu oluyodu ne hikmetse..
Benim değil ama kız arkadaşımın çok kötü bir yerini ısırdı.. Sonra ayrıldım tabi kızdan..
iki kaşımın arasını ısırmıştı
bi kere bende don paça yatarken nasıl yaptı lanet hayvan bilmiyorum sucuğun altındaki yumurtayı ısırmış işin kötüsü kaşıyamıyonda
quote:
Orjinalden alıntı: SAVIAR
Benim değil ama kız arkadaşımın çok kötü bir yerini ısırdı.. Sonra ayrıldım tabi kızdan..
benim kızı da arı sokmuştu dediğin yerden ya arı ya ben dedim gittim
bende ayrıldım ama bundan deil bir arı olamadım yaw
quote:
Orjinalden alıntı: Cliff Burton
quote:
Orjinalden alıntı: SAVIAR
benim kızı da arı sokmuştu dediğin yerden ya arı ya ben dedim gittim
Yarıldıım..
hutuş
quote:
Orjinalden alıntı: Cliff Burton benim kızı da arı sokmuştu dediğin yerden ya arı ya ben dedim gittim
Yok artık lebron jamessssssssssss...
quote:
Orjinalden alıntı: Sandman
quote:
Orjinalden alıntı: Cliff Burton benim kızı da arı sokmuştu dediğin yerden ya arı ya ben dedim gittim