Şimdi Ara

Sivilcelerle başım dertte

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu artık aştı. arkadaşın geçen gün prof. makien ile çektiği resmimi 2 ay öncekine kıyaslıyorum yüzüm mayın tarlasına dönmüş ulan ben neydim ne oldum dedim resmen kısa süreli bunalım yaşadım

Yarın özel bir polikiniğin cildiyesine gideyim diyorum ne kdar sürede çözüm bulurum. Sokağa çıkmaya utandım

Not: İltihaplı değil arkadaşlar böyle ufak ufak ama çokça sivilceler patlatmaya patlatamıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BluePage -- 20 Haziran 2012; 23:49:02 >

• Bu konuyuda dikkat çekmek amaçla açmadıysan bende hiç bişey bilmiyorum

Al bunu kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viseinn

Bu konuyuda dikkat çekmek amaçla açmadıysan bende hiç bişey bilmiyorum

Al bunu kullan

3 dür konuma denk geliyorsunda inan bu cool story değil roaccutane varmış ama tedavisi uzunmuş sanırım. Bende ki 2 ayda birden bire aşırı halde çoğaldı

• quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

quote:

Orijinalden alıntı: Viseinn

Bu konuyuda dikkat çekmek amaçla açmadıysan bende hiç bişey bilmiyorum

Al bunu kullan

3 dür konuma denk geliyorsunda inan bu cool story değil roaccutane varmış ama tedavisi uzunmuş sanırım. Bende ki 2 ayda birden bire aşırı halde çoğaldı

Bak bunu dene bi , faydasını görüceksin. Kil bu bildiğin , sürüyosun kuruyunca dökülüyo yavaştan , sende yıkıyosun o arada.

• up
  • Ya bırak bütün o saçma sapan gereksiz ilaçları. Tek bi ilaç geçirebilir sivilceleri o da roakutan. Ben geçen kış kullandım. 6 ay sürdü. Şuan yüzüm pırıl pırıl. Bu kadar da söylüyorum. Boşuna avutma geçer diye. Yüzün çok yağlıysa yaşlanınca geçer fakat delik deşik olur .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÀnıL

Ya bırak bütün o saçma sapan gereksiz ilaçları. Tek bi ilaç geçirebilir sivilceleri o da roakutan. Ben geçen kış kullandım. 6 ay sürdü. Şuan yüzüm pırıl pırıl. Bu kadar da söylüyorum. Boşuna avutma geçer diye. Yüzün çok yağlıysa yaşlanınca geçer fakat delik deşik olur .

Hocam oda öldürüyormuş resmen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TEYZELERLE BAŞIM BELADA
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

quote:

Ya bırak bütün o saçma sapan gereksiz ilaçları. Tek bi ilaç geçirebilir sivilceleri o da roakutan. Ben geçen kış kullandım. 6 ay sürdü. Şuan yüzüm pırıl pırıl. Bu kadar da söylüyorum. Boşuna avutma geçer diye. Yüzün çok yağlıysa yaşlanınca geçer fakat delik deşik olur .

Hocam oda öldürüyormuş resmen

Onlara yav he he derim geçerim. Dudakların çok kuruyor onun dışında ölmüyorsun. Ama ecelin gelirse onu bilemem
  • quote:

bende roaccutane kullanıyorum 5 aydır ama bana fayda etmedi nedense yüzümde düzelme yok sadece çıkması durdu sanırım 3 haftadır çıkmıyor iz tedavisini ayrı olucam artık

• herkes imex sabun diyor bende alicam deniycem yarari olursa soylerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: omsima

herkes imex sabun diyor bende alicam deniycem yarari olursa soylerim

ben sürekli kullaniyorum pek yararını göremedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kükürtlü sabun aldımda faydası yok gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grider

quote:

bende roaccutane kullanıyorum 5 aydır ama bana fayda etmedi nedense yüzümde düzelme yok sadece çıkması durdu sanırım 3 haftadır çıkmıyor iz tedavisini ayrı olucam artık

bazı insanlarda 8 ay bile sürüyor tedavi. Bende 6 aydı. Erken başlamıştım. Lakin üzülmeyin izler hemen geçmiyor aksine çok kırmızı gözüküyor insan.. şahsen ben bir ara çok üzülmüştüm neden sivilce çıkmıyor da kırmızılıklar artıyor gibisinden. Ama 5. ve 6. aylarımda yüzümde kırmızılıklar geçmeye başladı ve sonunda ilaç bitti. İlaç bittiği gün sadece sivilceler geçmiş, yüzü artık yağlı olmayan biriydim ama kırmızlıklarım vardı. Sonra 1-2 ay geçti ve o kızarıklıklar artık kayboldu ve ten rengi halini aldı. Şuan çok rahatım ve bundan tam 1 sene önce aynalara bakamayan ben , artık aynalara bakabiliyorum rahatlıkla berbere gidebiliyorum.

Sanırım netteki çoğu kötü yazılardan nasibini almış ve bu yüzden kullanmayan çoğu kişiye yardımım olacaktır. İyi akşamlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Grider

quote:

bazı insanlarda 8 ay bile sürüyor tedavi. Bende 6 aydı. Erken başlamıştım. Lakin üzülmeyin izler hemen geçmiyor aksine çok kırmızı gözüküyor insan.. şahsen ben bir ara çok üzülmüştüm neden sivilce çıkmıyor da kırmızılıklar artıyor gibisinden. Ama 5. ve 6. aylarımda yüzümde kırmızılıklar geçmeye başladı ve sonunda ilaç bitti. İlaç bittiği gün sadece sivilceler geçmiş, yüzü artık yağlı olmayan biriydim ama kırmızlıklarım vardı. Sonra 1-2 ay geçti ve o kızarıklıklar artık kayboldu ve ten rengi halini aldı. Şuan çok rahatım ve bundan tam 1 sene önce aynalara bakamayan ben , artık aynalara bakabiliyorum rahatlıkla berbere gidebiliyorum.

Sanırım netteki çoğu kötü yazılardan nasibini almış ve bu yüzden kullanmayan çoğu kişiye yardımım olacaktır. İyi akşamlar.

hocam bu hafta sonu gene doktora gidiyorum ve büyük ihtimalle ilacı kesicek önceden öyle konuşmuştuk uzarsa da en fazla 2-3 hafta uzayacak tedavi.Yüzümde çok büyük iltihaplı sivilceler çıkıyordu sırtımda da öyle.Kırmızı-mor şekilde izleri var ve belli şekildeler çünkü çok sancılı sivilcelerdi. 1 şubatta başladım 4.5 ay oldu yüzümde dediğim gibi düzelme yok sırtımda da düzelme yok. sadece durdu diyebilirim ki umarım daha çıkmaz. 6000mg civarında kullandım bugüne kadar. Başlamadan önce beklentim kesinlikle bu değildi ama yapacak birşeyim yok.

• Bendede vardı.Gerçekten hem benim için hem bakan için rahatsız ediciydi. 5ay önce devlet hastanesine cildiyeye gittim.Ayda bir kere gidiyorum.1hap 3 tanede krem değiştire değiştire veriyordu.Şuan eski halinde eser kalmadı. Gözle görülür bir değişiklik var yani. Halada kullanıyorum.İlerleyen zamanlarda ne olucak bakıcaz. İsimlerini vermiyorum çünkü her cilt farklıdır.Bende pozitif etki yarattı sende ters teper felan sonra kulaklarım çınlamasın:)
  • Bütün cildiyecilerin ilk başta vereceği şeyler aynıdır.

Çok iltihaplıysa deri altından, tetradox antibiyotik verir 2 kutu bunu kullan der günde 1 tane.

Clindoxyl jel verir buda antibiyotikli ve çok iyi bir jel, acayip iyi geliyor.

Birde iz kalırsa deriyi soymak için acnelyse krem verir. Ayrıyetten bide yüz temizleme losyonu falan tavsiye ederler, tavsiye ettiklerinden alma prim aldıkları için en pahalı şeyi veriyolar. Git dove sabun al yağlanınca onla yıka yüzünü.
  • Benim yüzümde dışarıdan görünmeyen ama ellediğimde kendini belli eden sivilceler çıkıyordu , taş gibi sert oluyordu ama uçları yoktu dediğim gibi içeriden çıkıyordu. Bu da son 7-8 aydır var herhalde.

Aynı zamanda yaklaşık 1 senedir sırtımın tamamında -belim hariç- , kanayan , çok büyük ve şiddetli ağrı veren sivilceler çıkıyordu.

1 ay kadar önce bir cildiyeciye gittim Tetradox , Aknefun ve alkol verdi. Yüzümde artık o görünmeyen sivilcelerden çıkmıyor ama sırtımda sadece çok az bir azalma oldu yine devam ediyor ağrılı , kanayan sivilceler. 1 ay sonra yine gideceğim bakalım ne olacak.

Çıksın ama iz , çukur kalmasın. Yüzümde 2-3 tanesinin izi kaldı , sırtımda zaten rahat 20 tane sivilce izi vardır. Geçiyor mu acaba bu izler merak ediyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

Bütün cildiyecilerin ilk başta vereceği şeyler aynıdır.

Çok iltihaplıysa deri altından, tetradox antibiyotik verir 2 kutu bunu kullan der günde 1 tane.

Clindoxyl jel verir buda antibiyotikli ve çok iyi bir jel, acayip iyi geliyor.

Birde iz kalırsa deriyi soymak için acnelyse krem verir. Ayrıyetten bide yüz temizleme losyonu falan tavsiye ederler, tavsiye ettiklerinden alma prim aldıkları için en pahalı şeyi veriyolar. Git dove sabun al yağlanınca onla yıka yüzünü.

Anibiyotik işine sıcak bakıyorum hocamda o losyonların işe yaradğını düşünmüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.