Şimdi Ara

Sivilcelerden kurtulmak!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
13.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sivilcelerden kurtulmak için ne yapılabilir?

• oynamayacan kurcalamayacan

bu ilk şart kurtulmak için...
  • Ergenlik sivilceleri normaildir.... -zAMANA bırakacan kendiliğinden geçer ama kurcalarsan kalıcı olabilir...
  • yüzünü hiç yıkamayacan, sabun vs. kesinlikle yüzüne sürmeyecen. Hergün duşunu alıcan, her gece yastık kılıfını değiştirecen. Cildini rahat bırakırsan kendi dengesini bulur.
  • cleocin-t kullan
  • Yaw iide ben hergün yüzümü Dove'la yıkayıp nemlendirici krem sürüyodum. Çok iyi geliyodu. Yukardaki arkadaş yıkama demiş ama ben hemen hemen hergün yapıyodum öle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rezilvezir

cleocin-t kullan

datttt
    yanlış cevap, en zayıf halka seçildiniz
    şaka bir yana o iğrenç bir üründür, sivilceleri yaymaktan başka bir halta yaramaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İster yıka ister yıkama. hiç bir uraş vermene gerek yok.

Ben sürekli uraşırdım. Sıkardım. Pislik yapardım. Sonuçta

muhakkak geçiyor. Rahat ol yeterki takma tokadan başka
  • Ayrıca sitresten üzüntüden de olur böle şeyler...hiç bişeye kafayı takmassan geçer....
  • quote:

Orjinalden alıntı: bugaboo

quote:

Orjinalden alıntı: rezilvezir

cleocin-t kullan

datttt
    yanlış cevap, en zayıf halka seçildiniz
    şaka bir yana o iğrenç bir üründür, sivilceleri yaymaktan başka bir halta yaramaz.

yoğurt gibi sürersen yayar tabi..kullanmayı bilmiyordur bunu diyen. sivilceye dokundurup çekeceksin.
  • onu bir sivilcenin üzerine -patlamış yada patlamamış farketmez- sürersen, o deri parçasını kurutur. Alttaki sıvıda doğal olarak kendine çıkacak yeni bir delik yada delikçikler arar
  • Şu ana kadar hiç bir doktor tam bir çözüm bulamamıştır bu konuya....yok yani... sivilcelerle yaşamaya alış
  • 1- dove nemlendirici bir sabundur. uzun süreli kullanımda zararlı olabilir ...
    2- yastık kılıfını değiştireceksin hergün olmasada haftada 2-3 kez
    3- dermatoloğa gideceksin. en doğru ilacı o söyler ...
    4- her sivilce sıkılmaz, aradaki farkı bileceksin, kimini kendi haline bırakacak elleşmeyeceksin ...
    5- kesinlikle psikolojik bir olay. çok sivilcem var diye saatlerce düşündükçe daha fazası çıkar ... hiçbişey umrunda olmasın, kendine bu sorunu unutturacak daha büyük dertler bulduğun zaman bu problemden kurtulursun ...
    :-)
  • CLEAN & CLEAR Kullan yada ADOBE PHOTO SHOP kullan, nasıl mı bknz. Ekteki dosya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eDDiè -- 11 Ocak 2005, 15:06:54 >
  • temizlik bir yere kadar fayda eder, bazı insanda sivilce olmaz bazısında olur... durum bu yapacak birşey yok... eğer sivilceniz varsa hep olacaktır, çeşitli ürünler kullanarak sadece azaltılabilir...
  • hergün sabunla yıkama .. zayıflatır ama yıkamak lazım..

ve tabii ki hemen her insanda sivilce nedeni farklıdır. hangi durumlar sende sivilceye neden oluyor onlarıtespit et? örnegin ne yedikten sonra çok oluyor? yada üzüldükten sonra mı? heyecanlandıktan sonra mı? stress altında mı? bunları tespit et sora onlardan kaçınmaya çalış...

ee tabi bi de büyümen lazım
  • ulan bu ergenlik ne zaman bitcek 17 yaşına geldim hâlâ başımda bu meret. Yanlız birşeye dikkat ettim, okullar tatilken sivilceler geçiyor... Ya psikolojik yada okul da birsürü insan bulunduğu için ister istemez her yer mikroplu falan o yüzden oluyor... Hafta sonları tatillerinde bile geçiyor. Ama sadece 2 gün süreyle :) (cumartesi-pazar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4DTurk -- 11 Ocak 2005, 15:18:52 >
  • biraz daha gayret et, pes etme, strese girersen daha çok sivilce çıkar
  • sivilceye en iyi deniz suyu geliyor... yani denizde yüzünce o suyun faydası oluyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cLk -- 11 Ocak 2005, 15:22:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: eddie_bg

CLEAN & CLEAR Kullan yada ADOBE PHOTO SHOP kullan, nasıl mı bknz. Ekteki dosya

ADOBE PHOTO SHOP Kessin çözüm

Bende kilolardan kurtulmak için kullanıyorum bu yöntemi

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.