Şimdi Ara

Sakaldan komple kalıcı kurtulmak mümkün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba yuzum surekli sakal sonrasi tahriş oluyor. Bende işim yuzunden omur boyunca tras olacagim ve sakal yakışmıyor. Söyle bir yöntem buldum. 1000 tl yi gözden çıkardim,yaptiran var mi ?

quote:

altın uçlu ve kişiye özel iğne ile kıl köküne girilerek , kıl köküne ısı ve elektirik verilmek suretiyle hasar bırakıp kalıcı olarak o kıl kökünden kurtulmanıza yararayan operasyondur. lazer epilasyondan farklıdır. burada kıl köküne giren iğnenin ucu elektirik ve ısı vererek kıl kökünü tekrar kıl üretemez hale getiriyor.
    doğru bir merkez ve uzman bulursanız kabuklanma çok çok az olur. zira , kabuklanma çoksa yanlış yerdesiniz demektir. kıl kökü yerine cildinize ısı ve elektirik verilmiş demektir. uygulama sonrası cımbızla kıl alınırken acı oluyorsa yine problem var demektir. zira kılın kökünü yakamamış sadece cımbızla sökerek almış ve yeniden kıl uzayacaktır demektir. acısı yüksektir. azaltmak için lokal uyuşturucu kullanılır ama tam çözüm değildir.
    doğru uzmana , doğru şekilde yaptırırsanız bir daha kıl derdiniz olmayacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hepsi yalan hocam 6 ay çıkmaz sonra yine başlar

2.0 16V
  • Millet çıksın diye uğraşır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Intel 4460/Sapphire R9 380X/Gskill 8GB RipjawsX/Msi H-81M Pro-Vd/WD 1TB Caviar Blue/Zalman R1/Pionner/Logitech G300/Logitech G103/Logitech F310/Sony Xperia X
  • ya uğraşmayın böyle fuzuli işlerle traş ol gitsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1000 tl yi gözden çıkarıyorsan git makinenin hasını al, kıl köklerinde dursun sende. Çok yakın tahrişsiz tıraş edecektir.

• ben de sakaldan nefret ederim, iki günde bir sinek kaydı tıraş olurum. lakin böyle bir şeyi hayatta yapmam geçmişte nefret edip bugün çok sevdiğim şeyler var. ileride pişmanlık duyma ihtimalimden dolayı böyle geri dönüşü olmayan şeyler yapmam asla.

• Sakalla erkekliğin bağlantısı var.Dikkat.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir yer buldum dk si 3 tl diyor sordum garanti veriyormusun ? Veriyorum dedi gidip gitmemek konusunda kararsizim yillik izinde bitiyor. Misafirhanede kaliyorum sabahlari tras olmasi sira beklemesi dert nefret ediyorum şu sakalan trasi duzgun olamayinca azar isitiyoruz is yerinde boyun altini iyi almiyor braun 3 serisi kullaniyorum hergun 10-15 dk sakal yuzunden vakit kaybim oluyor.

Kalici çözüm oluyormuş,kıl kökünü yakınca sakalli çalisabilecegim bir iş yok mecburen komple kurtulmak en güzeli,baba parasi yiyip kendi iş yerimi açsam başka.

• quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Bir yer buldum dk si 3 tl diyor sordum garanti veriyormusun ? Veriyorum dedi gidip gitmemek konusunda kararsizim yillik izinde bitiyor. Misafirhanede kaliyorum sabahlari tras olmasi sira beklemesi dert nefret ediyorum şu sakalan trasi duzgun olamayinca azar isitiyoruz is yerinde boyun altini iyi almiyor braun 3 serisi kullaniyorum hergun 10-15 dk sakal yuzunden vakit kaybim oluyor.

Kalici çözüm oluyormuş,kıl kökünü yakınca sakalli çalisabilecegim bir iş yok mecburen komple kurtulmak en güzeli,baba parasi yiyip kendi iş yerimi açsam başka.
    akşam yatmadan önce kes hocam, sabah zor oluyor

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.